Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Aia că aia. Dar la practic cum sufli?

Au găsit găselniță și aici.

Orice șofer cu minim 3 ani experiență își dă o certificare și poate fi examinator!

Să vezi acum accidente...

Link spre comentariu

doru3160.Ai numai parţial dreptate cu sufleorii...Dacă îţi explică cineva semnele de circulaţie şi ai memorie vizuală îţi garantez că circuli fără să faci accident,chiar dacă nu ştii să citeşti!

Regulamentul de circulaţie rutieră e plin de poveşti,chestii inutile,cu care nu te vei întâlni...

Mă întreb de ce a fost tãmpit instructorul cu "afacerea" asta,măcar să ştie să citească "candidaţii"!

Mai apoi am văzut pe timpuri inşi care circulau perfect la şcoala auto,dar picau în draci la sală,chiar dacă erau alfabetizaţi...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Acum 17 minute, BRANCA a spus:

doru3160.Ai numai parţial dreptate cu sufleorii...Dacă îţi explică cineva semnele de circulaţie şi ai memorie vizuală îţi garantez că circuli fără să faci accident,chiar dacă nu ştii să citeşti!

Regulamentul de circulaţie rutieră e plin de poveşti,chestii inutile,cu care nu te vei întâlni...

Ai dreptate, niște idioți aia care au legiferat chestia asta cu școala. Peste tot în lumea asta analfabeții au carnet, numai la noi se face tam tam. Eu cred ca ăștia cu școala de fapt ii încurcă în trafic pe analfabeți. 

Link spre comentariu

Pe vremea lui Ceausescu "persoanele nescolarizate" nu aveau carnet, by default cadeau la examen oricit de buni erau.

Prin urmare isi angajau soferi.

Mda, bun asa, Legea si Reculamentl ei de aplicare sint niste povesti, nasol e cind te intilnesti cu o poveste sarita in trafic:d....

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Ion_Bumbu.Poate nu am fost înţeles bine.În regulamentul de circulaţie sunt semnele de circulaţie baza.Dacă înveţi pe de rost amenzile cât te ajută??După un timp le-ai uitat!În traficul zilnic pe care îl faci cât din conţinutul regulamentului îl foloseşti??

Am întâlnit odată un şofer amator,care circula de peste 10 ani,la risc,fără şcoală auto şi fără permis!Avea peste 2-300000 km făcuţi fără accident!

Sistemul cel mai bun de şcolarizare pentru şoferi este cel din Vest.Acolo instructorul decide dacă eşti apt pt condus.Baza la ei sunt probele de condus iar sala e mult mai uşoară ca la noi.

Link spre comentariu
Acum 22 minute, BRANCA a spus:

Sistemul cel mai bun de şcolarizare pentru şoferi este cel din Vest.Acolo instructorul decide dacă eşti apt pt condus.Baza la ei sunt probele de condus iar sala e mult mai uşoară ca la noi.

Dar nu e aplicabil la noi. Aici ar trece ala care da mai mult, nu care știe, cum deja se întâmplă. 

Link spre comentariu
Acum 24 minute, BRANCA a spus:

Ion_Bumbu.Poate nu am fost înţeles bine.În regulamentul de circulaţie sunt semnele de circulaţie baza.

Nu, nu semnele de circulatie sint baza!

Sint in ordine semnalele politistului, semnalele luminoase, semnele de circulatie provizorii apoi cele definitive, albe, marcajele pe asfalt cele provizorii, galbene apoi cele definitive , si regulile de circulatie.

Desi sint ultimele din cauza lor se intimpla majoritatea accidentelor si alea se mai schimba din cind in cind.

Link spre comentariu

Aproape sigur asta este de la mesajul pe care-l scria amantei si a vazut autobuzul oprit abia in ultimul moment. Posibil sa ma insel si sa nu fie scris ci doar citit si sa mu fie amanta ci altcieva, sau sa fifost intr-o sedinta online si tocmai trebuie sa prezite el ceva ....etc.... etc. Mai pe scurt neatentia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări