Sharky Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Aia că aia. Dar la practic cum sufli? Au găsit găselniță și aici. Orice șofer cu minim 3 ani experiență își dă o certificare și poate fi examinator! Să vezi acum accidente... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Acum 44 minute, Sharky a spus: Aia că aia. Dar la practic cum sufli? Nu sufli. Ai impresia ca aia sunt singurii? Nu, aia sunt singurii care au fost depistați. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 (editat) doru3160.Ai numai parţial dreptate cu sufleorii...Dacă îţi explică cineva semnele de circulaţie şi ai memorie vizuală îţi garantez că circuli fără să faci accident,chiar dacă nu ştii să citeşti! Regulamentul de circulaţie rutieră e plin de poveşti,chestii inutile,cu care nu te vei întâlni... Mă întreb de ce a fost tãmpit instructorul cu "afacerea" asta,măcar să ştie să citească "candidaţii"! Mai apoi am văzut pe timpuri inşi care circulau perfect la şcoala auto,dar picau în draci la sală,chiar dacă erau alfabetizaţi... Editat Octombrie 19, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Acum 17 minute, BRANCA a spus: doru3160.Ai numai parţial dreptate cu sufleorii...Dacă îţi explică cineva semnele de circulaţie şi ai memorie vizuală îţi garantez că circuli fără să faci accident,chiar dacă nu ştii să citeşti! Regulamentul de circulaţie rutieră e plin de poveşti,chestii inutile,cu care nu te vei întâlni... Ai dreptate, niște idioți aia care au legiferat chestia asta cu școala. Peste tot în lumea asta analfabeții au carnet, numai la noi se face tam tam. Eu cred ca ăștia cu școala de fapt ii încurcă în trafic pe analfabeți. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 (editat) Pe vremea lui Ceausescu "persoanele nescolarizate" nu aveau carnet, by default cadeau la examen oricit de buni erau. Prin urmare isi angajau soferi. Mda, bun asa, Legea si Reculamentl ei de aplicare sint niste povesti, nasol e cind te intilnesti cu o poveste sarita in trafic.... Editat Octombrie 19, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Ion_Bumbu.Poate nu am fost înţeles bine.În regulamentul de circulaţie sunt semnele de circulaţie baza.Dacă înveţi pe de rost amenzile cât te ajută??După un timp le-ai uitat!În traficul zilnic pe care îl faci cât din conţinutul regulamentului îl foloseşti?? Am întâlnit odată un şofer amator,care circula de peste 10 ani,la risc,fără şcoală auto şi fără permis!Avea peste 2-300000 km făcuţi fără accident! Sistemul cel mai bun de şcolarizare pentru şoferi este cel din Vest.Acolo instructorul decide dacă eşti apt pt condus.Baza la ei sunt probele de condus iar sala e mult mai uşoară ca la noi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Acum 22 minute, BRANCA a spus: Sistemul cel mai bun de şcolarizare pentru şoferi este cel din Vest.Acolo instructorul decide dacă eşti apt pt condus.Baza la ei sunt probele de condus iar sala e mult mai uşoară ca la noi. Dar nu e aplicabil la noi. Aici ar trece ala care da mai mult, nu care știe, cum deja se întâmplă. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Acum 24 minute, BRANCA a spus: Ion_Bumbu.Poate nu am fost înţeles bine.În regulamentul de circulaţie sunt semnele de circulaţie baza. Nu, nu semnele de circulatie sint baza! Sint in ordine semnalele politistului, semnalele luminoase, semnele de circulatie provizorii apoi cele definitive, albe, marcajele pe asfalt cele provizorii, galbene apoi cele definitive , si regulile de circulatie. Desi sint ultimele din cauza lor se intimpla majoritatea accidentelor si alea se mai schimba din cind in cind. Link spre comentariu
Haralambie Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Dani mai e viu? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Așa-i ca e prea monoton? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 https://www.facebook.com/reel/779143453151401?s=yWDuG2&fs=e Prostu cartierului la volan. Din categoria cum sa te împiedici pe drum drept. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Corect Sharky,da' autobuzul oprit pe pod??Cum e cu ăla? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Era prea mic, era noapte și era nesemnalizat? Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Sharky."Se interzice oprirea voluntară pe poduri"... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 20, 2022 Partajează Postat Octombrie 20, 2022 Aproape sigur asta este de la mesajul pe care-l scria amantei si a vazut autobuzul oprit abia in ultimul moment. Posibil sa ma insel si sa nu fie scris ci doar citit si sa mu fie amanta ci altcieva, sau sa fifost intr-o sedinta online si tocmai trebuie sa prezite el ceva ....etc.... etc. Mai pe scurt neatentia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum