draku Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Acum 57 minute, Sharky a spus: ... Totuși, prostia e la cote maxime peste tot in tara. Asta poti sa o extinzi la tot mapamondul... Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Sharky.În linkul pus de tine nu se dau date privind cauza accidentului...Posibil să fie povestea cu tăiatul liniei dar cine ştie exact ce s-a întâmplat? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Mai putine fiare in trafic, macar pentru o perioada. Si poate un permis mai sta pe bara. In orice accident este minim 1 vinovat. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Ce sa se întâmple înafara de aia? Polei nu e, ud nu era pe jos. Ori aia ori depășire. Ambele put a prostie. Din păcate pe acolo nu cred că e legal sa pui parapeți, dar macar despărțitoare că la șantiere. Ah și limitarea e de 40... Link spre comentariu
arheopterix Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 1 hour ago, Sharky said: https://zcj.ro/eveniment/accident-frontal-cu-5-victime-la-urcarea-pe-autostrada-transilvania-la-gilau--238912.html Joi un accident, azi altul, avu o săptămână altul. E vb de pasarela de urcare pe autostrada. Pasarelă marcată cu linie continua, dar prostu de roman calca și cu jumate de mașină pe contrasens. Și ne plângem că n avem autostrăzi. Ieri cică a stat poliția și a luat carnete tot acolo. Români efectiv e cretin. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 La cat de bine conduce unul că ăla nu face accidente. uite și asta. Să vezi ce ofticați erau faceboocarii că sa ii ia carnetul că nebun la volan etc. Dacă toți ar fi in stare sa tina mașină cum o tine ăla pe drum, n ar fi accidente. Nu sunt de acord cu așa ceva pe drum public dar acolo noaptea nu prea se circulă. In schimb tot pe drumul ăla, ziua un boșorog venea cu jumate de lighean pe contrasens de abia am avut loc să mă trag. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Copil lovit cu mașina de fiul președintelui CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca - Șoferul a fugit de la locul accidentului Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 In fapt copilul a intrat in masina oprita, de ce a plecat soferul, doar el stie. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Așa aș zice și eu. Mașina era oprită. Copilul de se știa putea evita cu ușurință accidentul. Dar na...copil, lipsa experiență. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 (editat) Eu am vazut ca s-a dat si jos din masina si s-a uitat la victima plus ca in filmare nu se vede ca ar fi plecat de la locul faptei. Poate "martorii" au vrut sa-l ciocaneasca si de aia a fugit omu'. Editat Octombrie 16, 2022 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Sau o fi văzut că n are nimic copilul și s a dus cu treaba. Link spre comentariu
arheopterix Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 (editat) 1 hour ago, Ion_Bumbu said: In fapt copilul a intrat in masina oprita, de ce a plecat soferul, doar el stie. Chestiune de moment sau de Legea conservării impulsului? (Ultima încă nu a fost promulgată și nu poate fi invocată). Editat Octombrie 16, 2022 de arheopterix Link spre comentariu
ady2006 Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Acum 9 ore, Sharky a spus: Ah și limitarea e de 40... Vezi ca gresesti .... Dupa limitarea aia urmeaza intersectie fara reconfirmare de limitare de viteza. De fapt, pana unde sta garcea in mod traditional, sunt doua intersectii. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 17, 2022 Partajează Postat Octombrie 17, 2022 Tot ai regula din circulație de 30/50 fiind curba mare, marcată. Sau era marcată Intr o vreme. Nu zic că am urcat și cu 90 pe acolo de câteva ori și probabil se poate și mai mult, daaaar, am stat pe banda mea! Alții și cu 60 se morcovesc sa nu lovească mantinela și intră pe contrasens. De aia sa le ia dracului carnetele, că nu știu conduce dar îi dau viteza. Cea mai periculoasă categorie de prost. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09mWwGPbMpncNt5aFin8HcPLgC5roDenRNwLHSPEoCcC1qvNWX9uSrbfoJBXKKA7Jl&id=100049737733540 Si se mai mira toți de câte accidente avem în trafic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum