Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 1 oră, AlpHs00 a spus:

Eu cred ca daca v-ati muta mai spre est, visul dvs. se va implini.

Eu cred ca ar trebui sa-ti vezi de treaba, ca nu stii ce vise am eu...

Link spre comentariu
Acum 14 minute, doru3160 a spus:

Ai facut tampenii sau ai sarit la scandal? :rade:

Nu ma stiu, dar avand in vedere ca replica a venit dupa afirmatia mea, m-am intrebat daca imi este adresata....

Acum 4 minute, merck a spus:

Sau esti strain? :d

Strain nu sunt, decat de ideile "extrem" de progresiste, care aduc mai mult a prostie....

Bine a zis cine a zis:

"Atât de neinspirat e poporul român în a-şi alege conducătorii, încât îmi vine să-mi cer cetăţenie bulgară.

Măcar lor li s-au dus buhul că sunt proşti..."

Link spre comentariu
Acum 3 minute, draku a spus:

Bine a zis cine a zis:

"Atât de neinspirat e poporul român în a-şi alege conducătorii, încât îmi vine să-mi cer cetăţenie bulgară.

Măcar lor li s-au dus buhul că sunt proşti..."

Si noua ni s-a dus buhu' ca suntem .... cum? :scarpin

Link spre comentariu
La 04.10.2022 la 12:34, doru3160 a spus:

Infractorul e infractor. Dacă e tratat cu indulgenta, va recidiva, și nu numai atât. Va persevera. Nici o paguba dacă e fragezit puțin, sa tina minte ce pățește dacă repetă. Cred ca se face prea mult praf pe  tema  asta. Bine ca toți iau apărarea infractorilor minori, dar cei care se culca flamanzi și nu au ce pune pe ei dar nu fura, de ăștia nu spune nimeni nimic. Ăștia nu au drepturi. Doar hoții și infractorii au drepturi.

Applause!

Link spre comentariu

https://fb.watch/g8b5FQB1Dd/

Ziarul zice ca omul nu s-a asigurat, desi se vede ca semnalizeaza din timp, pe contrasens este masina, si fix dupa asta intoarce. Nu inteleg de ce spun ca e vinovat, pt neasigurare pt ca moto nu putea fi in depasire ca avea masina pe contrasens. Moto se vede ca s-a bagat dupa si a luat tzeapa.

Ce a zburat motociclistul, numai bine, sa ii iasa figurile din cap!

Si o veste buna:

https://www.antena3.ro/actualitate/trotinete-electrice-polite-rca-obligatorii-653957.html?fbclid=IwAR2Qsae__C30jozugXPpQLlks--hVWvD2Bih2UbsZNUijBk3yOymYWl0BnI

Link spre comentariu

Facand abstractie de aspectul legal al acestei fapte, eu nu pot sa inteleg ce naiba e in capul lor, adica bai, mai improvizezi la o lampa, mai peticesti la caroserie pe ici-colea, mai sudezi gauri in esapament ca n-ai bani sa-l schimbi, dar franele??? 
Adica tocmai lucrul care iti salveaza viata in caz de urgenta, tu-l tratezi cu un cretinism greu de imaginat?

De ce ai face asta??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări