draku Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Acum 1 oră, AlpHs00 a spus: Eu cred ca daca v-ati muta mai spre est, visul dvs. se va implini. Eu cred ca ar trebui sa-ti vezi de treaba, ca nu stii ce vise am eu... Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Deci se vede ca strainii sunt mai necivilizați ca si noi. Pe langa ca faci tampenii mai si sari la scandal. Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Despre mine e vorba? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Ai facut tampenii sau ai sarit la scandal? Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Sau esti strain? Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Acum 14 minute, doru3160 a spus: Ai facut tampenii sau ai sarit la scandal? Nu ma stiu, dar avand in vedere ca replica a venit dupa afirmatia mea, m-am intrebat daca imi este adresata.... Acum 4 minute, merck a spus: Sau esti strain? Strain nu sunt, decat de ideile "extrem" de progresiste, care aduc mai mult a prostie.... Bine a zis cine a zis: "Atât de neinspirat e poporul român în a-şi alege conducătorii, încât îmi vine să-mi cer cetăţenie bulgară. Măcar lor li s-au dus buhul că sunt proşti..." Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Acum 3 minute, draku a spus: Bine a zis cine a zis: "Atât de neinspirat e poporul român în a-şi alege conducătorii, încât îmi vine să-mi cer cetăţenie bulgară. Măcar lor li s-au dus buhul că sunt proşti..." Si noua ni s-a dus buhu' ca suntem .... cum? Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Noi suntem exact "ca capra"... Si raioasa si cu coada pe sus..... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 La 04.10.2022 la 12:34, doru3160 a spus: Infractorul e infractor. Dacă e tratat cu indulgenta, va recidiva, și nu numai atât. Va persevera. Nici o paguba dacă e fragezit puțin, sa tina minte ce pățește dacă repetă. Cred ca se face prea mult praf pe tema asta. Bine ca toți iau apărarea infractorilor minori, dar cei care se culca flamanzi și nu au ce pune pe ei dar nu fura, de ăștia nu spune nimeni nimic. Ăștia nu au drepturi. Doar hoții și infractorii au drepturi. Applause! Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 10, 2022 Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Motociclist înghețat, pe Transalpina: a intrat în hipotermie. "A înghețat în timp ce mergea cu motocicleta pe Transalpina. A intrat în hipotermie și a spus că nu se aștepta la așa ceva, pentru că am plecat de la o temperatură de 25 de grade Celsius. A încercat să treacă Transalpina cu haine de 25 de grade. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 10, 2022 Partajează Postat Octombrie 10, 2022 Doamne ce prost. Acolo și vara se poate lăsa cu frig. De 2 ori am trecut cu bicicleta dar vara și când mă opream puneam polarul pe mine. Vai de steaua lor... Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 13, 2022 Partajează Postat Octombrie 13, 2022 https://fb.watch/g8b5FQB1Dd/ Ziarul zice ca omul nu s-a asigurat, desi se vede ca semnalizeaza din timp, pe contrasens este masina, si fix dupa asta intoarce. Nu inteleg de ce spun ca e vinovat, pt neasigurare pt ca moto nu putea fi in depasire ca avea masina pe contrasens. Moto se vede ca s-a bagat dupa si a luat tzeapa. Ce a zburat motociclistul, numai bine, sa ii iasa figurile din cap! Si o veste buna: https://www.antena3.ro/actualitate/trotinete-electrice-polite-rca-obligatorii-653957.html?fbclid=IwAR2Qsae__C30jozugXPpQLlks--hVWvD2Bih2UbsZNUijBk3yOymYWl0BnI Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Nu troncane, nu bate: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/rar-publica-imagini-cu-improvizatia-periculoasa-descoperita-la-o-autoutilitara-din-2015-2114421 Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Placutele care tin la infinit. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Facand abstractie de aspectul legal al acestei fapte, eu nu pot sa inteleg ce naiba e in capul lor, adica bai, mai improvizezi la o lampa, mai peticesti la caroserie pe ici-colea, mai sudezi gauri in esapament ca n-ai bani sa-l schimbi, dar franele??? Adica tocmai lucrul care iti salveaza viata in caz de urgenta, tu-l tratezi cu un cretinism greu de imaginat? De ce ai face asta?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum