iuliantv Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 asa e sånt niste ,,nenorociti,, politistii din Germania Olanda ... daca ti-a spus stai si tu te faci ca ploua.in cel mai fericit caz te izbesc de påmånt pe cånd si la noi asemenea ,,cruzime,, pentru cei ce cred cå legea e doar pentru unii ? dar la noi se aplica bancul lui Basescu Basescu,Obama,Putin in audienta la Dumnezeu Dumnezeu spuneti fiilor cu ce vå pot ajuta? Obama doamne spune-mi si mie cånd i.si va reveni USA din criza financiarå? Dumnezeu nu in mandatul tåu Putin doamne spunemi cånd va deveni Rusia prietenå cu toti vecinii ei ? Dumnezeu nu in mandatul tåu Basescu spunemi doamne cånd v.om termina cu coruptii din Romånia? Dumnezeu nu in mandatul meu Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 6 ore, merck a spus: Orice infractor ARE INCA DREPTURI CONFERITE DE LEGE! ma pi... pe drepturile unui infractor prins in fapt,nu al unuia ce nu i sa dovedit fapta de care e acuzat eu personal as da lege,ca orice infractor cu fapta,grava,jaf,crimå,viol,trafic de persoane....sa nu poatå beneficia de drepturi,doar de cel de a trai, tocmai de aceea e lumea unde e ,deoarece infractorii mai au drepturi,dupå ce ei au abuzat de drepturile altei persoane Acum 8 ore, AlpHs00 a spus: Nu! Pe principiul ,,LEGE si ORDINE,, tu ca politai ai obligatia sa respecti legea. In vest aia cum pot tine infractionalitatea sub control fara apucaturi din astea bolsevice? Se pare ca multi plang dupa militie. glumiti ? LA O PRIVIRE MAI ATENTĂ… În topul statelor în care au loc cele mai multe crime se află Olanda, Letonia, Lituania, Estonia şi Belgia. România se află pe locul 10 în Europa cu 1.25 infracţiuni de omucidere la 100.000 de locuitori. Poliția din Uniunea Europeană (UE) a înregistrat aproximativ 660.000 de furturi de automobile în 2016, ceea ce înseamnă că a avut loc o scădere de 1,9% faţă de 2015. Furtul de automobile a scăzut cu 36% între 2008 și 2016, cu tendinţe descendente în majoritatea statelor membre ale UE. Luând în considerare mărimea populației, cifrele pentru anul 2016 au fost cele mai ridicate în Luxemburg, Italia, Suedia, Grecia și Franța, cu peste 200 de furturi de mașini înregistrate la 100. 000 de persoane. Şaptesprezece țări au avut mai puțin de 100 de furturi la 100.000 de persoane, cele mai scăzute fiind în Slovacia, Estonia, Croația, România și Danemarca. La nivel european, jafurile înregistrate de poliție au scăzut cu 24% între 2012 și 2016, până la aproximativ 396 000 în 2016. Belgia, Spania, Franța, Portugalia, Anglia și Țara Galilor au avut cel mai mare număr de jafuri înregistrate de poliție în raport cu mărimea populației (peste 100 la 100.000 de persoane), în timp ce cifra a fost sub 20 pentru România, Republica Cehă, Cipru și Slovenia. Şaptesprezece țări au avut mai puțin de 100 de furturi la 100.000 de persoane, cele mai puţine fiind în Slovacia, Estonia, Croația, România și Danemarca, conform Eurostat. Poliția a înregistrat 1.334.000 de efracții la domiciliu în anul 2016, ceea ce înseamnă că a avut loc o scădere de aproximativ 1% față de 2015. Mai multe state membre ale U.E. prezintă o tendință descendentă. Cu toate acestea, în Germania au crescut cu 5%, iar în Franţa cu 1%. Cifrele vizează spargeri de case private, apartamente, vile, case de vară, camere de hotel etc. În 2016, numărul de efracții înregistrate de poliție la 100.000 de persoane a variat considerabil în rândul statelor Uniunii Europene. Danemarca, Belgia, Țările de Jos, Suedia, Irlanda, Luxemburg, Franța, Anglia, Țara Galilor și Italia au avut peste 300 spargeri la 100.000 de persoane în 2016, în timp ce în Finlanda, România, Bulgaria, Slovacia și Polonia au fost sub 100. În cele din urmă, o altă statistică, anume Global Peace Index, plasează România pe locul 24 în topul celor mai sigure ţări din lume şi pe locul 17 în topul celor mai sigure ţări europene. ÎN ŢĂRI CONSIDERATE MAI “CIVILIZATE” AU LOC MAI MAI MULTE INFRACŢIUNI DECÂT ÎN ROMÂNIA Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 6 minute, iuliantv a spus: asa e sånt niste ,,nenorociti,, politistii din Germania Olanda ... daca ti-a spus stai si tu te faci ca ploua.in cel mai fericit caz te izbesc de påmånt Cine ti-a spus prostiile astea? Ai fost tu trantit la pamant? Eu personal am fost oprit atat pe strada ca pieton cat si in masina pe autostrada si politistii s-au comportat corect. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Și ce în România te-a boțit un polițist numai ca mergeai liniștit pe stradă? Acolo te-a oprit, aici nu te întreabă nimeni de sănătate dacă nu incalci legea. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Ultimul militian cu care m-am luat in colti a fost un militian de la frontiera din aeroportul Iasi nu cu mult timp in urma. Au un mod jegos de a cauta scandal in dorinta de a-ti arata ca ei sunt jupanu'. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 38 minute, merck a spus: Cine ti-a spus prostiile astea? Ai fost tu trantit la pamant? Eu personal am fost oprit atat pe strada ca pieton cat si in masina pe autostrada si politistii s-au comportat corect. nu intelegi ceea ce am scris,ce vreau så spun ? cå politistul neamt ,daca te comporti cum nu trebuie si ti-a spus så stai si nu te-ai conformat ,are tot dreptul så te punå la påmånt,acolo nu le e fricå sa aplice legea,ca celor de la noi,am mai pus si ceva ,,ghilimele,, in ceea ce am scris Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Chiar acum, iuliantv a spus: cå politistul neamt ,daca te comporti cum nu trebuie si ti-a spus så stai si nu te-ai conformat Lor le place cand cel din fata este un milog si executa ceea ce ei ii cer. Ghinion, nu sunt milog si daca incearca sa ma opreasca ca pieton iti dai seama ca prima intrebare care i-o adresez este: de ce m-ati oprit? Si in functie de ce imi raspunde am tot dreptul sa continui sa pun intrebari. Nu m-a apuc sa-l scuip in ochi, dar daca vad ca o face pe-a jupanu' scot telefonul si incep sa inregistrez. Cand sunt pieton, nu are voie sa ma opreasca doar pe mine, daca vad ca fac un filtru si sunt verificati si alti trecatori, ok, dar daca vin direct la mine si sunt singurul oprit iti dai seama ca nu accept sa ii arat un act de identitate. Am fost oprit de doi politisti in civil intr-o tara cu apa mai calda si unul din ei o dadea in abuz. Nu i-a convenit ca l-am ignorat si am discutat doar cu colegul lui care politicos mi-a spus despre ce este vorba si mi-a cerut frumos un act de identitate. A precizat clar ca nu sunt obligat sa ii arat actul de identitate. Cand am vazut ca omul este politicos si corect i-am aratat pasaportul. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) Nici la ai nostri nu le e frica sa aplice legea. Chiar saptamana trecuta am stat la un pahar cu un amic/ruda din politie si mi-a aratat poze cu unu ce se credea Batman cu drujba in mana. Idiotul credea ca gloantele trase in aer sunt false, intr-un final s-a trezit la realitate cand o boaba i-a gaurit piciorul Problema de fond e ca politistii astia ce se apropie de pensionare sunt sau au apucaturi de militieni iar cei trecuti de o anumita varsta daca au fost crescuti intr-un astfel de sistem nu reusesc sa faca diferenta dintre militie si politie iar cateva pulane aplicate unui gainar nu reprezinta o problema. Din pacate mentalitatile nu se pot schimba dar norocul astora tineri e ca timpul le va rezolva pe toate intr-un final. Editat Octombrie 4, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) 1 oră în urmă, AlpHs00 a spus: Nici la ai nostri nu le e frica sa aplice legea. Chiar saptamana trecuta am stat la un pahar cu un amic/ruda din politie si mi-a aratat poze cu unu ce se credea Batman cu drujba in mana. Idiotul credea ca gloantele trase in aer sunt de avertizare, intr-un final s-a trezit la realitate cand o boaba i-a gaurit piciorul Problema de fond e ca politistii astia ce se apropie de pensionare sunt sau au apucaturi de militieni iar cei trecuti de o anumita varsta daca au fost crescuti intr-un astfel de sistem nu reusesc sa faca diferenta dintre militie si politie iar cateva pulane aplicate unui gainar nu reprezinta o problema. Din pacate mentalitatile nu se pot schimba noroc astora tineri e ca timplul le va rezolva pe toate intr-un final. corect nu toti,dar in mare parte ,evita sa-si faca meseria ca la carte recent i.am spus unui ,,militian,,ce venise la un scandal ,ca alt ,,zmeu,, se apucese så ma injure, reactia politistului incearca sa.l eviti deci eu care må comportam normal ,trebuia sa evit un drum pentru 2 scursuri ,una fiind ,,militianul,, alta fiind ,,scursura negricioaså,, i.am cerut numele si i.am spus ca data viitoare daca ii crap sau i.mi crapa mie capul,am sa.i dau numele distanta intre scursuri era de cca 70 metri intr.un tårg auto Editat Octombrie 4, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) Mie nu mi-ar displace ca politia noastra sa aiba sange in instalatie si "zmeii" sa primeasca un tratament ca cel de mai jos... Editat Octombrie 4, 2022 de draku Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Eu cred ca daca v-ati muta mai spre est, visul dvs. se va implini. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 5, 2022 Administratori Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Acum 2 minute, AlpHs00 a spus: Eu cred ca daca v-ati muta mai spre est Sau US, nu e mare diferenta Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 In US e mai noasol, nu doar militienii lor sunt agresivi, trebuie sa aiba grija si pe strada ca toti dobitocii au arme acolo. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Si unde ar fi legatura cu accidente/incidente auto? Ca ati luat-o pe aratura de tot Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Nu-i chiar auto dar titlul o permite: Scandal mare pe Aeroportul Iaşi - Avion reţinut pe pistă de ţigara aprinsă de o pasageră la decolare. Zbor anulat (ziaruldeiasi.ro) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum