doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Unde vezi tu abuz în comportamentul fata de infractori? Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 4 minute, doru3160 a spus: Bine ca toți iau apărarea infractorilor minori, dar cei care se culca flamanzi și nu au ce pune pe ei dar nu fura, de ăștia nu spune nimeni nimic. Ăștia nu au drepturi. Doar hoții și infractorii au drepturi. Pai nu-mi sta mie in putere sa fac mare lucru pentru ei, dar guvernul Romanie, parlamentul si restul pot rezolva aceasta problema. Insa ei isi vad de furturile si infractiunile lor paziti de politie! Acum 1 minut, doru3160 a spus: Unde vezi tu abuz în comportamentul fata de infractori? Articolul 35(1) Se interzice folosirea cătușelor sau a altor mijloace de imobilizare, a armelor albe sau a armelor de foc, precum și a mijloacelor prevăzute la art. 32^12 împotriva femeilor cu semne vizibile de sarcină, persoanelor cu semne vizibile ale unei dizabilități și copiilor, cu excepția cazurilor în care aceștia înfăptuiesc un atac armat sau în grup, care pune în pericol viața sau integritatea corporală a uneia ori mai multor persoane. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Asa, și poți ști tu ce a făcut cel încătușat? Dacă nu a devenit agresiv cu polițistul? Sărim repede sa luam apărarea unui infractor, doar pt ca asa e cool. Politia face abuzuri. Tare as vrea sa vad cum reacționează unul din voi dacă ar fi pus în situația de a imobiliza un drac din asta, fără sa folosească forța, doar cu duhul blândeții. As da venitul pe o luna sa vad cum înduri sa fii înjurat, lovit și persiflat de un exemplar din asta in sevraj, cules de pe strada. Acum 15 minute, merck a spus: Pai nu-mi sta mie in putere sa fac mare lucru pentru ei Dar sa sari în apărarea infractorilor poți. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 1 minut, doru3160 a spus: Asa, și poți ști tu ce a făcut cel încătușat? Dacă nu a devenit agresiv cu polițistul? Sărim repede sa luam apărarea unui infractor, doar pt ca asa e cool. Politia face abuzuri. Tare as vrea sa vad cum reacționează unul din voi dacă ar fi pus în situația de a imobiliza un drac din asta, fără sa folosească forța, doar cu duhul blândeții. As da venitul pe o luna sa vad cum înduri sa fii înjurat, lovit și persiflat de un exemplar din asta in sevraj, cules de pe strada. Este scris in lege: cu excepția cazurilor în care aceștia înfăptuiesc un atac armat sau în grup si se vede clar ca nu a fost cazul. Politistul face cursuri de imobilizare a infractorului. Militianu' daca are burta mare si nu poate sa puna in aplicare ce a fost antrenat se poate angaja in mediu' privat si iti garantez ca ii scade burta! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) Traiasca MILITIA! Minorul ala a comis un jaf armat, era forte agresiv si stiu ca nu se vede pe camere dar gusterul avea intentia sa-i sparga dantura militianului cu catusele din dotare. Noroc ca la fragezit nenea militianu. Editat Octombrie 4, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 9 minute, doru3160 a spus: Dar sa sari în apărarea infractorilor poți. Orice infractor ARE INCA DREPTURI CONFERITE DE LEGE! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Eu nu va doresc decât sa va confruntați cu situația în care un minor sau mai mulți va vor agresa, pe voi sau copii vostri. Mai mult nu am chef sa discut, și nici nu caut sa conving pe cineva ca am dreptate. O sa va reveniți când va va ajunge cuțitul la os. Țin minte ca acum 10 ani când spuneam ca nu e bine ca se strica tot în tara, cozile de topor de serviciu ma făceau nostalgic. Ete ca acum îmi dau dreptate, dar deja raul a fost făcut. Politia își face sau nu treaba, dar cu cântări de genul asta, și mie mi s-ar face lehamite, și as spune, faceți fraților ce vreți, noi doar constatam, nu putem sa-i prindem, ca nu stau, și nu-i putem deranja, ca-s minori. Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Infractorii nu mai au NICIUN DREPT drept in momentul cand decid sa comita infractiunea. Sau cand aleg sa isi duca viata pe calea asta. Cand ti-ai ales calea asta, ai stiut ca te expui riscului sa iei capace si bastoane de la organele de ordine, sau sa ajungi intr-un arest sau puscarie supraaglomerate. Ar trebui sa existe inca pedeapsa cu "munca silnica" asa incat infractorii sa-si regrete faptele si sa-si reconsidere pozitia fata de societate.. Nu cum am ajuns acum, societatea sa ii pupe in cur, ca n-au drepturi si conditii in penitenciar..... PS Stiti ca in penitenciar statul este obligat sa te trateze pe cheltuiala lui de toate bolile, inclusiv de cele grave, fara a fi pe liste de asteptare? Multi din tagma infractorilor se "interneaza" la penitenciar exact pentru asta.... Pe cand tu, ca cetatean cinstit care ai platit o viata intreaga taxe, esti programat peste cateva luni la o investigatie mai serioasa... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum depinde si de infractor... Daca sunt un pulete frustrat angajat in politie, imi permit sa nu respect legea, se vor gasi destui aplaudaci ce judeca cu dubla masura care sa-mi aprobe actiunile. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Hai sa ne înțelegem... discutam despre excepții, sau despre normalitate? Nu cred ca normalitatea o ai tu în vedere. Și pt un frustrat cum ii zici tu, și de care poți găsi în orice domeniu de activitate, arunci anatema peste toată instituția. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Asta ce debiteaza aici: exceptie sau normalitate? CTP: Bătaia, metoda Miliției, adoptată și de unii polițiști | RFI România: Actualitate, informaţii, ştiri în direct\ Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Poate trebuia sa deseneze, ca să înțelegi și tu și restul. Șeful lor s-a exprimat clar ca au fost doua cazuri, pe care el le numește derapaje. Idioți asa cum spuneam, sunt peste tot, în orice domeniu de activitate. Dar de aici și pana la a mângâia pe ceafă orice borfaș pt ca are drepturi, e distanta mare. Voi vreți sa se poarte cu mănuși, sa le servească ceva cafea și țigări la secție, si sa le dea drumul apoi pe strada, sa-si vadă liniștiți de viata de borfas. Dacă vrem o tara ca afara, asa ceva nu prea mai merge. Ia nu fura, respecta legile, și sa vezi ca nici un polițist nu are treaba cu tine. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Dupa cum spuneam in cazul infractorilor politistii pot incalca legea. QED Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Severitate în aplicarea legii trebuie. Cui nu-i place cum se comporta polițiștii, sa respecte legea, sau sa meargă la nemți, suedezi, olandezi, ca acolo poliția e numai zâmbet, lapte și miere. De politia elvețiană nici nu mai zic...daca te prind la furat îți dau și o bere înainte de a-ți da drumul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) In Romania, mai ales prin orasele mai mici sau pe la tara, "barosanii" cu o mana vorbesc la telefon, cu una raspund la salutul politistul , cu una se scarpina in cur, si cu ce mai ramane liber semnalizeaza. Editat Octombrie 4, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum