DjLeco2021 Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 (editat) Acum 4 ore, Sharky a spus: Coruptii vor avea legile lor. Cei de rand la parnaie, distribuitorii si milițienii vor trai regeste mai departe. Nu merge. Drogu e mai tare ca bata. Eu ma refer ca TOTUL sa fie aplicat CA LA CARTE, fara "exceptii", poate nu m-am facut inteles... Toata lumea, indiferent de rang si hran, aceleasi pedepse! Mergi la pariu ca daca s-ar face astfel, s-ar stirpi fenomenul? Editat Octombrie 2, 2022 de DjLeco2021 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Acum 1 oră, Sharky a spus: Malaesiaz singapore si multe altele. Deobicei pedeapsa cu moartea nu se executa, se transforma in pe viata. Mare consolare... Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Nu avem sistem dinala. Alea is vise. Nu se face nimic. Traficanții sunt protejati de militieni. Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 La 30.09.2022 la 8:59, DjLeco2021 a spus: Bine, nu incape indoiala ca eu nu folosesc asa ceva, iaca dupa 32 de ani de cluburi, nici macar de fumat tigari normale, clasice, nu m-am apucat... Ai fumat pasiv la greu in cluburile alea chiar daca nu ai pus gura pe tigari Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Asta stiu, dar ma refeream ca viciu... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) Aici cine este vinovatul? Un copil de 14 ani a fost bătut și încătușat de un polițist din București. Poliția a încercat să ascundă abuzul (recorder.ro) Editat Octombrie 4, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Cred ca titlul e tendențios ales. De ce nu au spus un infractor de 14 ani a fost batut si încătușat de politie. Când spui un minor, te duce cu gândul la un copil nevinovat. Ori aici e vorba de cu totul altceva. Și pe toleranta legislativa, unii părinți baga la înaintare odraslele minore, fura, talharesc, vandalizeaza, pt ca știu ca legea e permisiva. Poate ar trebui sa nu mai fugim după fenta cu astfel de titluri. Cu astfel de atitudine, și mie dacă as fi polițist, mi s-ar rupe ca un "minor" de 16 ani ti-a dat în cap și ți-a luat portofelul. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 pe principiul ,,e copil ,ce vrei sa.i fac,,au ajuns så se comporte ca niste infractori peste 30% din odraslele din ziua de azi,furturi,injuraturi,betii,violuri,.. sa nu mai spunem de noua moda,,cuie,, ,,prafuri,, ..in cele mai multe cazuri e vina parintilor,ce le permit orice,le dau tot ce cer,fårå a le cere nimic in schimb,nici macar så ducå gunoiul.si mai e si latura cealalalta de ,,parinti,, ce i.au facut pentru ajutor social si alocatie,multi din acestia peste 80% sånt viitorii infractori intr.o lume normala,parintii ar trebui så raspunda chiar si penal pentru faptele copiilor dar intr.o tara ca ROMÅNIA unde infractorii au mai multe drepturi ca unul ce se duce zilnic la muncå så sustina pensii si indemnizatii infractorilor politicieni,så sustina cazarea infractorilor,ce pretentii poti avea Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Nu! Pe principiul ,,LEGE si ORDINE,, tu ca politai ai obligatia sa respecti legea. In vest aia cum pot tine infractionalitatea sub control fara apucaturi din astea bolsevice? Se pare ca multi plang dupa militie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Sa ai de a face tu cu un minor din asta și sa nu tipi după miliția bolsevica.Ti se pare ca minorul era un copil cuminte și a fost maltratat de polițiști degeaba? În vest nu sufla nimeni în fata polițistului, nu îl înjură și nu-l scuipa în față. Și știi de ce? Pt ca acolo băgători de seama care se baga pt un infractor din asta sunt puși la punct. Legal. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) Acum 25 minute, doru3160 a spus: În vest nu sufla nimeni în fata polițistului, nu îl înjură și nu-l scuipa în față. Editat Octombrie 4, 2022 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Ok, și nu zice nimeni ca politia a abuzat un idiot din asta. Se vede clar ca pana la manifestare, polițaiul a avut nervi de otel. După ce s-a manifestat idioata, a fragezit-o. Dar e politia din vest. Ai noștri trebuie sa întoarcă și celalalt obraz, pt ca altfel sunt bolșevici. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) Idioata aia era o persoana adulta . Sper ca sesizezi si celelalte diferente... Editat Octombrie 4, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Infractorul e infractor. Dacă e tratat cu indulgenta, va recidiva, și nu numai atât. Va persevera. Nici o paguba dacă e fragezit puțin, sa tina minte ce pățește dacă repetă. Cred ca se face prea mult praf pe tema asta. Bine ca toți iau apărarea infractorilor minori, dar cei care se culca flamanzi și nu au ce pune pe ei dar nu fura, de ăștia nu spune nimeni nimic. Ăștia nu au drepturi. Doar hoții și infractorii au drepturi. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Si politistul care comite abuzuri va recidiva si nu numai atat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum