Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Nu poti sti ce e in "mintea" lor...

Oricum, daca nu ar fi beizadelele politicienilor si ale sus pusilor, atunci cei de la antidrog, poate ar avea adevarata "mina libera" sa distruga acest flagel.

Data o lege simpla, consumator, dealer, oricare din acest lant, marsh la puscarie, locul tau nu e in societate! Direct, fara alte comentarii, o judecata in regim de urgenta, in cele 30 zile de arest preventiv si pa, treci la cotetz.

In alte tari ii impusca in piata publica si nu se mai ofuscheaza nimeni despre niste javre.

Ca asta sint, si unii si altii!

O sa ajungem sa tinem copiii pe linga noi ca sa ii aparam de anturajele proaste, care dupa cum se vede, incep direct din scoala.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marian a spus:

in schimb insasi faptul ca se drogheaza eu nu-l pot procesa. 

Adica ce mama dracu-ti lipseste ma? Ca daca iti permiti sa cumperi cocaina sau heroina sa tragi in tine atunci sarac sigur nu esti. Si cand vezi atatea filme si atatea stiri cu atatea tragedii provocate de droguri, pentru ce mama masii te droghezi totusi? Adica sa ce????

Nu poti intelege ceva ce nu ai testat. Daca era ceva nasol fi sigur ca nu persistau in consumarea drogurilor. La fel este si cu alcoolul. 

Eu imi aduc aminte ca pe vremuri cand multe computere avea niste carduri video slabe (multe VGA), un tip, cand l-am intrebat cum este cand se drogheaza, s-a uitat la mine si apoi mi-a zis:bai ...., vezi TRUE COLOLORS! 

Atunci mi-am dat seama ca nu are cum sa se opreasca din "sportul asta". Tipul se apucase de furat ca sa aiba bani de droguri! 

Doar de noi depinde adoptarea unor legi prin care cei drogati sa fie aspru pedepsiti daca se urca la volan. Cred ca este nevoie de iesit in strada. Eu ies in strada daca se hotaraste ceva si semnez orice petitie in acest sens (adica raspund PREZENT! :rade:)

P.S. Nu sunt impotriva consumului de droguri, cum nu sunt nici impotriva consumului de alcool, dar dupa ce ai consumat (respectiv ai baut alcool) iti vezi de treaba ta si nu deranjezi pe nimeni. Daca nu faci asta => sunt pentru legi aspre care sa descurajeze repetarea incidentului. 

Editat de merck
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marian a spus:

Multumesc.

Nu sunt totusi toti beizadele, sunt destui fara legaturi politice si sunt tot mai multi care se drogheaza si se urca la volan, si daca treaba cu urcatul dupa droguri la volan as putea s-o inteleg devreme ce sub influenta drogurilor fiind mintea e dusa rau cu sorcova, in schimb insasi faptul ca se drogheaza eu nu-l pot procesa. 

Adica ce mama dracu-ti lipseste ma? Ca daca iti permiti sa cumperi cocaina sau heroina sa tragi in tine atunci sarac sigur nu esti. Si cand vezi atatea filme si atatea stiri cu atatea tragedii provocate de droguri, pentru ce mama masii te droghezi totusi? Adica sa ce????

Sa arati cat de cool esti cu ce consumi si fumezi, simplu. 

Link spre comentariu

Drogu e mai tare ca omul.

Te prosteste anturajul sa cazi in capcana. Greu sa iesi.

Consumatorii nu trebuie bagati la parnaie, doar dealerii.

Ca si consumator ar trebui sa te puna la munca sa iti revii. Dar e greu.

Link spre comentariu

Discutii despre ce? 

Tipul ala traverseaza strada prin loc nepermis si cu ochii in pamant tot timpul.

Mai mult decat atat, se aud avertismentele sonore ale ambulantei inainte sa-l loveasca, tot ce trebuia sa faca era sa fie atent si sa se retraga.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, DjLeco2021 a spus:

Nope, toti la pirnaie! Asa stirpesti si consumatorul, totodata micsorind cererea, nu mai prezinta interes, piata. Fara MILA, NO MERCY!

S-a incercat si n-a dat rezultate!

Consumatoru la centru de reabilitare si obligat sa spuna de unde a facut rost....

Link spre comentariu

Nu era bine inainte ca-i baga la circa de militie si-i batea(u) de se cacau pe ei, pina varsau si ce lapte n-au supt?

Asemeni cu toti cocalarii astia actuali care sfidea pe oricine si orice.

Le-as da tratamentul anilor 80 la circa de militie.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Este dovedit, pe roman (si nu numai) il "civilizezi" doar spart cu bataia sau ars GRAV la bani (puscaria in cazul de fata).

Alta solutie nu exista.

Link spre comentariu

Nu au eradicat ei consumul de droguri în tari unde politia are autoritate. Ce ne așteptăm să facă ai noștri?

Parca în Taiwan se da pedeapsa cu moartea. Și pt asta tot se găsesc care sa treacă granița cu droguri, și fac asta pt ca este cerere, ca dacă nu ar avea cui vinde, nu si-ar bate capul.

Link spre comentariu

Malaesiaz singapore si multe altele.

Deobicei pedeapsa cu moartea nu se executa, se transforma in pe viata.

Iar acolo capii stau departe de orice contact cu drogul. Aia imping mite si bani grei catre guvern. Palmasii de rand duc droguri in bagaje.

Bagi pe unu la inchisoare, urmatorul ii ia locul.

De consumatori ce sa mai zici, praf si ei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări