Sharky Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Nu e asa mare curba, 100 merge lejer, dar cu prostu nu te pui. De la primarie e tot drept peste un km, a avut timp sa ia viteza. Plus inainte de curba e o intersesctie care noaptea e pe intermitent galben, riscul era oricum mare. E be am veu, sta bine pe curbe... Nu facea accident azi facea maine in alta parte. Asta nu e greseala e incompetenta. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Dar și mai bine sta pe stilpi. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Au dat la știri acum, era un tolomac de 24 de ani ce-și pierduse banii la păcănele și de nervi s-a supărat pe stîlp... Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Nu dom'le, soseaua e blestemata!!!! Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Păi dacă a pierdut banii la păcănele nu putem bănui niscai tendinţe sinucigaşe?? Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 (editat) Da' cu masina ce-a avut? Noroc ca nu a luat pe nimeni cu el! Editat Septembrie 25, 2022 de icar Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Nu stiu de unde ati luat dumele alea... Se mai da lumea pe acolo. La primarie e stopu si ii tot dau. Aia e prima curba. Cred ca omul a fost doar cretin ca o subvirat rau, viteza prea mare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Sharky.Ce să înţelegem de la tine?Zona aia e pistă de încercări? La străzile,vai mama lor ,pe care le aveţi,mai "merge" şi vitezomania? Credeam că ardelenii sunt mai aşezaţi,mai calculaţi... Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Acum 16 minute, BRANCA a spus: Sharky.Ce să înţelegem de la tine?Zona aia e pistă de încercări? La străzile,vai mama lor ,pe care le aveţi,mai "merge" şi vitezomania? Da la ala micu' al tau merge vitezomania? Te deranjeaza concurenta? Care poate, oase roade! Daca il tine cureaua de ce sa nu se dea? Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Eu vorbeam de oraş,nu de afară.Unde dracu îi dai viteză,cum zice Sharky,în zona aia? Şi în Bucureşti mă uit,când poate merge coloana tare,nu se depâşesc 70-80 km/h.Doar noapte pe unele trasee mai bagă vitezomanii... Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Eu iti zic ce se mai practica pe acolo. DE sanctionat politia trebuie sa ii arda, eu n-am cum. E plin de vitezomani si aici dar si pe la Severin am vazut destui. Strada e chiar ok, e centru, va fi tot timpul ok, nu stiu ce visezi. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Acum 6 minute, BRANCA a spus: Eu vorbeam de oraş,nu de afară.Unde dracu îi dai viteză,cum zice Sharky,în zona aia? Şi în Bucureşti mă uit,când poate merge coloana tare,nu se depâşesc 70-80 km/h.Doar noapte pe unele trasee mai bagă vitezomanii... Tu te oftici ca altii fac si in oras ce ala micu' poate doar afara! La noi in Iasi, multi ziua ii dau 95-100km/h . Sambata eram pe scaunul din dreapta si ii zic amicului de la volan: urmareste-l pe ala sa vad si eu cu cat merge. Mergi pana in suta sa nu-ti sara permisul si eu platesc amenda daca e cazul. Mi-a facut hataru' si a ajuns la 95 in bord dar ... ala se departa , dupa care a redus la 60. Cand e liber ... pedala la fund! Mentionez ca masina fiind a firmei, gropile din asfalt nu pun probleme . Pe doua bulevarde din Iasi (Pacurari si Canta cu cate 2 benzi pe sens), foarte des vezi ca cel de pe banda 2 este devansat de cel de pe banda 1! Saptamana asta, cireasa de pe tort a fost un Audi tunat cu numere de DJ, care dupa ce a intrat de pe Pacurari pe Canta s-a dus pe banda 1 si sigur a depasit suta dupa sunetul si norul de fum negru lasat din tevile de esapament. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Si ce daca poate, e musai sa moara? Nu inteleg cum, intotdeauna, se sare in apararea vitezomanilor. Mergeam cu masina, cumnatul la volan, o calca bine de tot. "Mai omule, ce o calci asa, las-o mai moale". "Nu eu o calc, masina cere", zicea el. O vreme, nu am mai calatorit impreuna. Dupa vreo trei ani, merg din nou cu el. Incet, domol, ardeleneste. "Ce, zic eu, nu mai cere masina?" "E, la câte am vazut pe sosele... ma gândesc ca ma asteapta acasa o sotie si un copil!" Cam asa cu "asa cere masina" si datul vinei pe sosea, ca-i blestemata. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Cine sare in apararea lor? Pe net zice ca era si traficant de etno botanice. Dupa mine un prost in minus. Ala daca nu murea ieri murea luniile viitoare si poate mai tragea si altii dupa el. Asa n a omorat pe nimeni, iar stalpul il rezolva asigurarea. Iar masina sa se invete proprietaru sa nu mai dea masini imprumut la tot felul de drogalai. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Un șofer din București a fost oprit de poliție, în centrul orașului, după ce radarul l-a înregistrat cu 186 km/h. Polițiștii spun că este un record de viteză al ultimilor șapte ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum