BRANCA Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Corect Icar.Atâta timp cât nu e plătit n-ai niciun drept pe el!"Războaie" pe "locul meu de parcare" au fost şi vor fi cu nemiluita...Nu există decât o singură soluţie- marcare locuri şi taxă parcare. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Normal ca e loc cu abonament. Dar crezi ca trotinistu era curios de asta? Vb de trotinete bolt. Rode sharing. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 1 oră în urmă, BRANCA a spus: ..Nu există decât o singură soluţie- marcare locuri şi taxă parcare. Nici asa nu e bătută în cuie soluția. Se parchează aiurea și pe locurile plătite. Când nesimțirea da pe dinafara, nu prea ai ce face. Ori ignori, ori ii dai la ceafă. Romanul nu știe decât de frică, bunul simt lipsește. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 In acest caz, da, nu avea de ce "parca" acolo. Desi, si i acest caz e o " exceptie": intre anumite ore din zi, oricine poate ocupa o parcare privata. Poate sa-a schimbat, nu stiu. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Da, între 8 și 16 e parcare publica. Dar când vii acasă la 16.30 și găsești nesimțitul parcat pe locul pe care îl plătești tu, parca nu-ti convine. Atunci la ce pana mea sa te mai omori cu licitații și plata chirie? Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Simplu.Faci reclamaţie la poliţia locală şi taxează nesimţitu! Da' cum "sună" că la băiatul meu la Bucureşti sunt locuri marcate şi o droaie nu plătesc parcarea??Şi te trezeşti că nu poţi parca pe un loc neplătit,că..."e locu meu"!! Nu ne place de loc în RO să respectăm legea sau hotărârile locale!Până nu se va da cu bâta legii nu se va rezolva nimica! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 25 minute, BRANCA a spus: Simplu.Faci reclamaţie la poliţia locală şi taxează nesimţitu! Simplu pe naiba. Dacă cei de la politia locală nu te informează ca nu au echipaj la stradă, și își cer scuze ca nu pot interveni, în cazul când vin, o fac în 40...50 min în cel mai fericit caz. Timp în care cel parcat ilegal poate pleca, și tu iei amenda pt apel fals. Atât e de simplu. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 (editat) Nu taxeaza pe nimeni. Este electric, are imunitate. Punct. Dar nu e imun la Holzsurub de 15 cm trecut prin baterie. Pe încercate. Pe doua modele diferite si doua firme (bolt si tier). Ca si eu stiu sa fiu Tier (animal). Si am o autifiletanta Fein. Editat Septembrie 23, 2022 de franzm Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 4 minute, franzm a spus: Nu taxeaza pe nimeni. Este electric, are imunitate. Punct. Are imunitate pe locuri publice, nu pe cele închiriate. Punct. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Acum 22 minute, franzm a spus: Dar nu e imun la Holzsurub de 15 cm trecut prin baterie. Prea multa stiinta strica! Cui de beton si ciocan de 500g, instant trece prin blindajul bateriei. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Era vb de trotineta electirca. S aaruncat pe trotuar pe margine, langa. In cluj parcarea cu abonament e a ta toata ziua. Chemi si da amenda. Vin destul de repede. Evident pt trotinete nu se da amenda. Stundentu ala e strain, medicina, stalcea romana si nu stia care is treburile. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Probabil ca trebuia întâi sa faca cunostinta cu tribul ala cu palariute mici ;-) Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Cum se da jos motorul... Un prost in minus. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 La 180km/h nu avea nici o alta alternativa. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Păi ăla a fost fie tâmpit,fie drogat!Într-o curbă ca aia cred că nici cu 100 km/h nu scăpai.Din ce-am văzut la TV nu părea să fi frânat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum