Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Mai inainte la stiri:

Fată de 11 ani lovita pe trecere de masina politiei..... 

Partea "darck" ce nu inteleg : cand e lovit un pieton pe zebra, se ia alcoolemia si de la el..... Parca ar trebui sa mearga acasa cu elicopterul ( cu masina nu ai voie sa transporti persoane "ebriatate"...)

Fata a iesit fara alcoolemie.... 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Усилитель a spus:

cand e lovit un pieton pe zebra, se ia alcoolemia si de la el

Care este sursa informatiei ? Chiar sunt curios.
Cum sa fie adevarat asa ceva ? Mai ales cand este vorba de un copil.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Se ia și de la pieton, am văzut eu, când mi-a sărit căprioara pe capota. E drept, nu era pe trecere, dar nu cred ca asta a contat prea mult când au luat alcoolemia. E piesa la dosar. La minori nu știu cum e și sper nici sa nu aflu. Asta avea cam 35, deci trecuse bine de majorat, și ieșise și din garanție. 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, doru3160 a spus:

Se ia și de la pieton, am văzut eu, când mi-a sărit căprioara pe capota. E drept, nu era pe trecere, dar nu cred ca asta a contat prea mult când au luat alcoolemia. E piesa la dosar. La minori nu știu cum e și sper nici sa nu aflu. Asta avea cam 35, deci trecuse bine de majorat, și ieșise și din garanție. 

I-au luat si caprioarei?

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Sharky a spus:

Ciudat rau, asta nu stiam, adica de ma loveste pe trecere careva, eu fiind dupa doua beri, ma scoate pe mine vinovat

Pe trecere, ești suveran, nu știu dacă are ceva dacă ești manga. Asta nu era pe trecere. Era pietoana, și i-a băgat mustiucul în gura. 

Link spre comentariu

Ajuns la mama la bloc 2 trotinete tronau in diagonala pe locu meu. Le am aruncat mai incolo pe trotuar pr margine in timp ce piuia de nebuna.

La pachet ceva student de sta in chirie urla ca sa le las in pace ca ce fac eu e penal si ma da la politie.

I am zis sa vina jos ca ii arat eu ceva cu adevărat de penal.

Link spre comentariu

Daca locul tau e platit, e una, daca locul tau e ca e...locul tau, e alta. Daca le-ai pus, frumos, pe trotuar, ca sa nu-i incurce pe pietoni, e una, daca le-ai aruncat, e alta. Si uite asa incep razboaiele!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări