merck Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Pai duba a trecut prima de acel marcaj ... de la coltul intersectiei! Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Mai inainte la stiri: Fată de 11 ani lovita pe trecere de masina politiei..... Partea "darck" ce nu inteleg : cand e lovit un pieton pe zebra, se ia alcoolemia si de la el..... Parca ar trebui sa mearga acasa cu elicopterul ( cu masina nu ai voie sa transporti persoane "ebriatate"...) Fata a iesit fara alcoolemie.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Усилитель a spus: cand e lovit un pieton pe zebra, se ia alcoolemia si de la el Care este sursa informatiei ? Chiar sunt curios. Cum sa fie adevarat asa ceva ? Mai ales cand este vorba de un copil. Editat Septembrie 12, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Nu cred ca se ia de la pieton ci de la biciclist sau trotinist. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Se ia și de la pieton, am văzut eu, când mi-a sărit căprioara pe capota. E drept, nu era pe trecere, dar nu cred ca asta a contat prea mult când au luat alcoolemia. E piesa la dosar. La minori nu știu cum e și sper nici sa nu aflu. Asta avea cam 35, deci trecuse bine de majorat, și ieșise și din garanție. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Acum 6 minute, doru3160 a spus: Se ia și de la pieton, am văzut eu, când mi-a sărit căprioara pe capota. E drept, nu era pe trecere, dar nu cred ca asta a contat prea mult când au luat alcoolemia. E piesa la dosar. La minori nu știu cum e și sper nici sa nu aflu. Asta avea cam 35, deci trecuse bine de majorat, și ieșise și din garanție. I-au luat si caprioarei? Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Pai ea era pietonul... tocmai ce am zis. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Ciudat rau, asta nu stiam, adica de ma loveste pe trecere careva, eu fiind dupa doua beri, ma scoate pe mine vinovat? https://www.priboisiasociatii.ro/pot-primi-despagubiri-rca-ca-pieton-pasager-sau-biciclist-daca-am-consumat-alcool/ AStia zic ca nu, dar probabil la idioata respectiva de era bauta o mai incarca cu una alta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Acum 10 minute, Sharky a spus: Ciudat rau, asta nu stiam, adica de ma loveste pe trecere careva, eu fiind dupa doua beri, ma scoate pe mine vinovat Pe trecere, ești suveran, nu știu dacă are ceva dacă ești manga. Asta nu era pe trecere. Era pietoana, și i-a băgat mustiucul în gura. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 https://www.gandul.ro/stiri/video-un-sofer-inconstient-conduce-cu-viteza-pe-banda-de-urgenta-in-timp-ce-depaseste-doua-tiruri-19841083#brid_cp_Brid_25574752 Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Unde e clipul video? Ca nu-l gasesc in articol. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Cum deschizi pagina, sub titlul cu litere mari, apare un chenar negru cu filmarea. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Am vazut acum, multumesc. Ce sa zic, lipsa cronica de rabdare. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Ajuns la mama la bloc 2 trotinete tronau in diagonala pe locu meu. Le am aruncat mai incolo pe trotuar pr margine in timp ce piuia de nebuna. La pachet ceva student de sta in chirie urla ca sa le las in pace ca ce fac eu e penal si ma da la politie. I am zis sa vina jos ca ii arat eu ceva cu adevărat de penal. Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Daca locul tau e platit, e una, daca locul tau e ca e...locul tau, e alta. Daca le-ai pus, frumos, pe trotuar, ca sa nu-i incurce pe pietoni, e una, daca le-ai aruncat, e alta. Si uite asa incep razboaiele! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum