Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Declarațiile pot fi mincinoase, filmarea nu dă loc de întors nici pt șofer nici pt pieton. Dar probabil ai dreptate, luată din scurt, a recunoscut ca a traversat în fuga, prin loc nepermis, printre mașini, fără sa se asigure. 

Link spre comentariu

Premieră în România: Numărul șoferilor prinși drogați la volan l-a depășit pe cel al conducătorilor auto beți

Link spre comentariu

"Bun" nivel de trai!

În Bucureşti cică ar fi 1,5 milioane de maşini.Primăria nu poate avea locuri de parcare pentru toate!N-are nimeni curajul să bage restricţia aia cu "n-ai loc de parcare,n-ai voie să ţii sau să cumperi maşină în Buc"!!

Link spre comentariu

Am avut discutii pe tema asta cu oarece chinezi. Profesori universitari si cercetari din domeniul transportului rutier. Erau constienti de problema spatiului dar ziceau ca nu este indicat sa deschizi gura pe tema asta. Deocamdata conducerea pune accent pe crestere economica. Si nu vede alta solutie decât expansiunea.

Link spre comentariu

Nu ai loc de parcare. Ca parca greu e sa vii cu act de spatiu al cuiva care te lasa.

Cum fac la liceu cu flotant si gata te poti inscrie la scoala respectiva.

De se uita careva vede ca la adresa respectiva stau 100 de oameni in aceeasi casa.

Plus bucurestiul e mare, problema e ca toti vor in anumite zone, ca daca au răsfira masinile nici nu le ai observa.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

N-are nimeni curajul să bage restricţia aia cu "n-ai loc de parcare,n-ai voie să ţii sau să cumperi maşină în Buc"!!

Păi cine pana mea aduce un teren la sub braț ca să rezolve parcarea? În locațiile nou construite sa zicem ca le impui dezvoltatorilor sa asigure și locuri de parcare, dar cei din cartierele vechi, ce faci cu ei? Ii discriminezi? În ultimii ani primăriile scot bani grei pe toate locurile unde au putut trage niște dungi pe asfalt. Nici o investiție, profit maxim. Nu am auzit înființarea unui loc de parcare din acei bani, încasați pe niște spatii care erau domeniu public, deci fiind plătitor de taxe și impozite, aveai dreptul sa te folosești de drept. Da, e obligația primăriei sa asigure loc de parcare, altfel la ce pana mea îmi mai încasează impozit pe masina? Te trezești ca vor lua taxe și pt ca mergi pe trotuar în viitorul apropiat. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, BRANCA a spus:

"Bun" nivel de trai!

În Bucureşti cică ar fi 1,5 milioane de maşini.Primăria nu poate avea locuri de parcare pentru toate!N-are nimeni curajul să bage restricţia aia cu "n-ai loc de parcare,n-ai voie să ţii sau să cumperi maşină în Buc"!!

Branca, nu te dezici deloc, faci tu ce faci si tot pomenesti de Bucuresti, capitala Romaniei. Locul de parcare se obtine doar daca ai masina, nu invers. Ciucu, primarul sectorului 6 a incercat sa castige putin capital si a afirmat porcaria asta, ulterior recunoscand ca l-a luat valul si ca a gresit. Or fi 1.5 milioane de masini, momentan s-au gasit locuri de parcare pentru ele, ca altfel nu s-ar mai circula in Bucuresti si ar fi totul blocat de masinile parcate. 

Doar vorba sa-ti mai spun: Aici BUCURESTI, ora exacta!

Link spre comentariu

Sunt doar urlaturile ecologistilor utopici, gen mie mi bine restu sa renunte la masinaca sa imi faca mie loc!

Sa face curatenie dar sa incepem cu altii.

Plus pana la urma daca nu pot inmatricula in București care e problema? Flotant pe undeva prin apropiere, inmatriculat acolo.

Link spre comentariu
Acum 29 minute, RealAlex a spus:

Doar vorba sa-ti mai spun: Aici BUCURESTI, ora exacta!

Asta nu inseamna ca orice bucurestean cu ceas la mana iti poate spune cat este ora exacta! :rade:

Basca ca la sincronizare participa si UDMR-ul :85

Link spre comentariu

De curãnd am fost în Bucureşti.Aceiaşi junglă!Maşini parcate unde vrei şi unde nu vrei,trafic infernal...Autobuzele am văzut că circulă pe liniile de tramvai,deoarece n-au loc de maşini!

Cât timp se va mai putea merge în halul ăsta??V-am zis că nepotu face în Viena câţiva kilometrii până la locul unde are parcarea!Nu-i iartă ăia acolo,îi împing cu parcările spre afara oraşului...

V-am mai zis,primăriile n-au nicio viziune asupra rezolvării traficului şi parcărilor în oraşe.Totul se rezumă la a nu "supăra" alegătorii!Până nu se va scoate "bâta" nu se va face nimic!

Link spre comentariu

Daca nu s in stare sa faca nimic. In viena aj transport in comun si piste de biciclete.

Noi suntem vai de steaua noastra. Sper sa nu trebuiasca vreoddata sa ma intorc la birou. Am demonstrat si constatat ca sunt mult mai productiv de acasa raportat la orele lucrate.

Link spre comentariu
Acum 28 minute, Sharky a spus:

Sper sa nu trebuiasca vreoddata sa ma intorc la birou. Am demonstrat si constatat ca sunt mult mai productiv de acasa raportat la orele lucrate.

Acasa treci mai des pe la frigider sau pe la stocul de dulciuri?

Intreb pentru ca sunt curios ce creste productivitatea. Banuiesc ca nu ajungeai la servici un pachet de nervi datorita traficului. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări