Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Se va constata ca trecerea era la 2m de accident deci traversqrea nu a fost regulamentara.

Azi am facut o magarie.

Golf 4cu proasta la volan in fata mea, in fata ei la cel putin 100m tir, linie lunga libera.

Tipa semnalizeaA iese in depasire pe contrasens dar zau ca mai mult statea decat depasea....

Stau asa vreo 10s la mine pe banda, tiru era tot la 50m, imi bag picioarele o depasesc prin dreapta, ma bag sa depasesc tiru si gata.. 

Cu asa idioti n am rabdare. Inteleg ca te incadrezi din timp dar nu cand tiru departe de nici nu vezi ce scrie pe el.

Link spre comentariu

Si daca aia are camera poate va vedem in rolul principal in discutii cu politia care s-a autosesizat...

Cind circulam mult am vazut astfel de manifestati ale frustrarii cauzate de soferii mai neindeminatici mai ales in zilele de weekend.

Acum daca pot ocolesc zilele alea de trafic, in speta din cauza neindeminaticilor, aia daca tu ai facut o gresala nu stiu sa te ajute.

Mai am inca in minte imaginea unui sofer care la o depasire de-a mea absolut neriscanta in realitate doar ca riscanta in opinia lui a ridicat ambele miini de pe volan ca sa-mi arate pumnii... :nerv

Mno astia sint cei care trebe ocoliti precum si aia care daca vad ca unu depaseste mai strins in loc sa traga dreapta si sa fi pregatiti sa frineze tin drept de volan sau chiar trag spre stinga (corectat) usor sa ajunga la limita benzii...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Ion_Bumbu a spus:

Mno astia sint cei care trebe ocoliti precum si aia care daca vad ca unu depaseste mai strins in loc sa traga dreapta si sa fi pregatiti sa frineze tin drept de volan sau chiar trag spre dreapta usor sa ajunga la limita benzii...

Poate ai vrut sa scrii: chiar trag spre stanga

Link spre comentariu

Aia e. Începătorii tampiti si pierdutii in spatiu sunt la fel de periculosi ca si cocalarii ce depasesc jn curba fara vizibilitate.

Macar cocalarii sunt previzibili.

De cumva ma intreaba politia de sanatate le spun ca am crezUt ca vireaza stanga ca nu e nimeni nebun sa se bage in depasire de la 100m

Link spre comentariu

https://cluj24.ro/video-foto-urmarire-ca-n-filme-in-trafic-la-cluj-un-sofer-nu-a-oprit-la-semnalele-politiei-locale-risc-major-de-accident-133284.html

Paznicii de la locala cluj s au crezut politisit si au plecat in urmarire.

Oare daca il prindea ce ii faceau? Ca nici carnetul nu aveau voie sa il ceara....

Normak ca e aiurea ce a facut idiotul ala dar sa te apuci sa pleci in urmarire fara sa ai autoritatea sa faci asta nu e cu nimix mai presus cu cei care fac liniute in trafic.

Link spre comentariu

Primaria nu are treaba cu legile rutiere. Mai era o faza cu un paznic de la locala care s a urcat pe masina idn mers ca a trecut pe rosu.

Omul a fost sanctionat pt trecut pe rosu și atat.

Agentii de la rutiera au pregatire cat de cat pt urmariri. Pe Transilvania motor ring si la motorpark si altele se organizeaza cursuri in colaborare cu MAI.

Iar pt urmariri de viteza e angajat un pilot profesionist, pe autostrada. N am idee cTe misiuni are dar am vazut o stire ca s a cumparat o masina puternica. Poate doar s au sofonat bani.

In film erau doar doi prostalai care se credeau politisti in misiune. Azi maine poate fac rost de un pistol cu bile si incep sa traga dupa suspect.:rade:

Problema e ca o fac pe drum public si ne pun in pericol.

Acu ca mi ai dat ideea, o sa dau mail la primarie sa le cer lamuriri.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Sharky a spus:

Azi maine poate fac rost de un pistol cu bile si incep sa traga dupa suspect

Au dreptul să poarte şi să folosească armă de foc letală, din păcate. Cei din Timişoara, de exemplu, au Glock.

Link spre comentariu

Au arme letale, stiam ca doar se de parcari ilegale nu si de control trafic insa mama gaii ii mai stie si pe primari ce le poate mintea.

E interesant ce va raspunde primaria, sper sa nu fie o surpriza prea mare!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări