Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Chestia asta am pățit-o și eu ieri, pe bicicletă. Doi bicicliști pe sensul celălalt mergeau unul lângă altul, și se grăbește bmw-u' să-i depășească, noroc că mergeam pe pe dreapta de tot. :91 

Link spre comentariu
Acum 18 minute, Sharky a spus:

Pârtzea e omu care te amendeaza cand o comiti in sens. Il doare in basca el o tine pe a lui. Dupa el poti face sensu pe interior de n ori toata ziua apoi brusc iesi lovind pe careva si ala e vinovat ca n a dat prioritate.

Mai, o fi prioritatea pârțea si noi habar nu avem. :d

Dar ma intreb cum se aplica prioritatea pârțea intr-un sens giratoriu cu 3 benzi. Unul intra la ora 9 direct pe banda 3 si concomitent cu el unul intra la ora 3 pe banda 2 (daca mai ai o biuta chiar nici nu se vad unul pe altul venind din directii opuse). Ambii incep sa dea cercuri si la un moment dat, ala de pe banda 3 da sa iasa si se urca pe ala de pe banda 2. Cine e vinovatu'? :freaza:

Pe banda 2 (si implicit si pe banda 3) doar poti sa dai cercuri cate vrei in giratoriu. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 18 minute, Sharky a spus:

Azi un handicapat de bosorog de 60 ani

Când ma gândesc ca am deja 62, parca le-aș dori și tinerilor viață lungă... 

Link spre comentariu

Bai de era 18 ani cu bmw de 1000e intelegeam. Dar ala sa nu caste ochii....si am vazut clar ca nu se uita in telefon sau ceva. Nici n avea cum.

Om in toata firea si pur si simplu mergi asa aiurea...

Link spre comentariu
Acum 11 ore, dumitrumy a spus:

Ce transformare uluitoare, "bosorogul" deveni frumusel "om in toata firea"! Ca broscoiul ala sarutat de Ileana.

Tot handicapat ramane unu care din pura prostie era sa ma loveasca.

Link spre comentariu

Eu am pus filmarea cu scopul de a vedea lumea cum unii soferi de tir conduc doar cu cotul! (in maini avea doua telefoane) Si apoi apare la stiri ca a ajuns in sant!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 05.08.2022 la 21:06, Sharky a spus:

Azi un handicapat de bosorog de 60 ani venea drept spre mine sa ma omoare pe contra sens.

Nu ocolea nimic nu depasea nimic.

Am pus frana si claxon pana s a trezit ca zau nu aveam unde sa ma trag si la ce imi folosea ca am oprit daca se baga bou in mine.

Azi o m   ista a facut aceeasi manevra. Abia am oprit cu mana pe claxon si a tras de volan.

Exact acolo. Cu 2 ore înainte urcasem si eu. Se putea circula linistit pr banda ei, era putina criblira, dar mu i sta venea pe sensu meu ca era ceva mai curat.

Cretini la tot pasu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări