Sharky Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 2 trotinisti azi in oras. Ambele cazuri clasice. Sta pe strada cu semn stop dar iese in fata masinii. Unu din ei si injura dupa ce e claxonat. Daca eu circul rar in oras si vad 2, inseamna ca aceste cazuri sunt cu sutele intr o zi. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 14, 2022 Partajează Postat Iulie 14, 2022 https://www.facebook.com/groups/info.trafic.clujnapoca/permalink/1261794577981255/?sfnsn=mo&ref=share Cum se asteapta la stop mai nou... In timp ce depasea s a dat verde, plus stopul respectiv sta pe rosu putin cat sa treaca pietonii strada. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 21, 2022 Partajează Postat Iulie 21, 2022 https://m.digi24.ro/stiri/video-motociclist-teribilist-oprit-cu-focuri-de-arma-de-politie-bucuresteanul-a-fost-amendat-si-a-ramas-fara-permis-2019237 Altul in continua depasire si care la bere cu prietenii se plange ca nu e respectat in trafic. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 21, 2022 Partajează Postat Iulie 21, 2022 Pentru orice eventualitate, am în masina o pisica cu trei cozi (bola care are cârlige în loc de bile). "Unealta, dom'le." Iar daca vreun motorist devine nervos si agresiv în spatele meu, primeste un dus cu stropitoarea de la parbriz. Si cum nu toti au manusi speciale pentru sters vizorul, efectul e garantat. Cu atât mai mult, daca poarta ochelari. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 21, 2022 Partajează Postat Iulie 21, 2022 Sharky.Faza cu depăşirea la semafor am văzut-o şi în Buc şi în Severin.Practică curentă...Până nu se aude "poc" totul e în "regulă"!... Link spre comentariu
merck Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 https://www.realitatea.net/stiri/actual/imagini-cu-momentul-producerii-accidentului-soldat-cu-un-mort-si-2-raniti-din-navodari-video_62d954b0d6498807bb576393?fbclid=IwAR1ZtNxie2-DzaZgZgQmMdjm3Ig-dTWTfGuiXWfg-VXgEmsikKRR9PDCln8 Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Ori n-a vazut cel cu masina, altfel nu imi explic cum de nu a putut opri. In rest tipic soferilor de tir, "ma bag ca doar ce s-a intampla? S-a baga in mine? Sa astepte ca-s la program" Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Sharky.Sigur neatent,că putea intra şi pe contrasens ca să evite..La ce dracu' mai circuli dacă nu te uiţi la drum?! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Niciunul din cei doi nu poate spune că nu era vizibilitate. Pare că a vrut să evite în ultima clipă, că intră în cisternă pe banda a doua, deşi venea iniţial pe prima. https://www.google.com/maps/@44.3387846,28.6368122,3a,75y,232.07h,99.94t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAQ6NIuiRvEaU8bVIeUoOJw!2e0!7i16384!8i8192!5m1!1e1?hl=en Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Bembeleu clar ăl cu maşina mică!Observaţi că vine în viteză în tandem cu altă maşină.El pocneşte cisterna în timp ce cealaltă maşină mică,din spate,frânează corect! E de la capitolul "te pişi pe ea de prioritate,dacă nu te fereşti"!! Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Acum 2 ore, BRANCA a spus: E de la capitolul "te pişi pe ea de prioritate,dacă nu te fereşti"!! Asta nu înseamna ca este automat vinovat. Vinovat este cel/cei care a/au produs situatia periculoasa, în primul rând camionagiul. Apoi soferul de pe autoturism (viteza). Si nu în ultimul rând statul, care nu a luat masuri de prevenire (semnalizatoare de avertizare, limitarea vitezei macar pe banda întâi, eventual semafoare). Pentru ca nu-i prima cisterna care iasa plina din curtea întreprinderii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Franzy.De acord cu ce ai punctat.Eu mă refeream strict la expresia,pe care am auzit-o de f multe ori,"că am prioritate,trebe să mi-o dea şi ăla e de vină"!O fi de vină "ăla" da' aia nu-ţi salvează viaţa! Fix pe aceiaşi "principiu" a fost un accident lângă Severin,mai demult,în care s-au pocnit frontal două maşini pe o linie dreaptă!În condiţiile în care cel cu prioritate avea loc să se replieze la marginea şoselei sau chiar să iasă din ea. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 (editat) ” Dialog aseară între un șofer și un polițist: – Dar nu trebuia să fiți aici! – De ce? – Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă! – Gabriela fiind cine? – Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu…dacă nu aveți, nu suflu! " Codul rutier 2022. Concluzii: 1. Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate… 2. Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc! 3. Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația. Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Editat Iulie 23, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Legitimația o poți solicita s-o vezi, nu cred că e o problemă, doar că din start de indepărtezi de minimul amenzii ce va urma :)) Pentru misiunile lor de zi cu zi, polițiștii nu primesc ordine de serviciu scrise. Primesc doar dacă execută ceva deplasări/misiuni în afara zonei lor de competență și asta doar pentru o decontare și nu ca să dovedească cuiva că au misiune. E oricum un document intern nu de aratat publicului. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 23, 2022 Partajează Postat Iulie 23, 2022 Nu ştiu cum a mai rămas cu solicitarea documentelor maşinii...M-au oprit o singură dată de când conduc,în Gorj,mi-au cerut documentele şi s-au justificat că au "acţiune"...N-am întrebat ce-i "aia",oricum poliţiştii erau de la rutieră. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum