Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

E mult mai spectaculos din filmarea asta. Ce a zburat fraieru...

Fara culpa comuna nu scapa...

Desi sper sa fie singurul vinovat ca e cam greu sa te asiguri contra tampiti de genul.

Avum ma uit pe harta aia pare parcare nu intersectie.

Link spre comentariu
28 minutes ago, Sharky said:

Avum ma uit pe harta aia pare parcare nu intersectie.

Pe google maps nu este actualizata. De exemplu Fan Courier nu apare pe google maps desi se vede clar in filmare. 

Link spre comentariu

Da, e exact ca atunci când ieși de pe un drum fără prioritate, îți dă drumul cel de pe banda 1 și cel de pe banda 2 te ia pe nepișate. Doar ca aici era o singura banda, i s-a acordat prioritate, și probabil omul s-a asigurat din dreapta, fără sa se astepte ca pe contrasens, din stânga, circula vârcolaci. 

Link spre comentariu

E cumva pe acolo si o trecere pentru pietoni? Ca pe goagal vad ceva semn.

Stiu ca motoristii nu cred în semne.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Coloana oprita nu spune nimic motociclistilor, ei au dreptul s-o depaseasca fara probleme, de aia am si spus devanseaza ca la noi in legislatie nu ai voie sa depasesti o coloana de vehicole oprita da` ai voie s-o devansezi...ori pe stinga ori e dreapta, pe unde ai loc.

Link spre comentariu

Mai repet o data, un motociclist nu depaseste, el totdeauna devanseaza si daca depaseste ca aia e o portita legala lasata de legislatia noastra.

Este pe undeva OK daca stai la semafor sa nu te mai incurci cu el in trafic, vine incetisor pe linga  si pleaca primul insa de la intentia legislatorului la cum se manifesta motociclistii in trafic e cale lunga si nenorocita aia de devansare a dat nastere la destule accidente.

De aia devansarea este permisa si in cazul coloanelor oprite.

Aici clar este depasire si primele 2 masin sint oprite cind face el exchibitia aia.

Link spre comentariu
6 minutes ago, Ion_Bumbu said:

Aici clar este depasire si primele 2 masin sint oprite cind face el exchibitia aia.

Mare pacat ca n-a murit idiotu'! Poate data viitoare va avea mai mult noroc! :rade:

Link spre comentariu

Doamne fereste, macar pentru ca intra la apa si soferul.

In instanta probabil responsabilitatea va fi 50%-50% pentru producerea nenorocirii.

Probabil motociclistul era tinar si neexperimentat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări