Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus:

Nu de alta da asta tine mai mult de noroc... nici ala nu depaseste, devanseaza!

Poti explica de ce consideri ca devanseaza? 

Pe drumurile cu o singura banda de circulatie pe sens nu se poate face devansare. In acest caz manevra se numeste depasire si se poate face doar prin partea stanga a vehiculului depasit.

Devansarea este posibila doar pe drumurile publice cu cel putin doua benzi pe acelasi sens de circulatie.

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 7 ore, Ion_Bumbu a spus:

Daca-i cumva pe fissbuci imi pare rau, nu l-am vazut, n-am cont deci nu exist...

Il vezi si fara cont. Era pus link click si se vede.

Pt restu

era un moticiclist pe aici care el ne explica ca e perfect legal ca un motociclist sa treaca la viteza milimetric pe langa masina ta.

Iar de cumva e cu accident tu esti de vina niciodată motociclistu pt ca motociclistu e în alt sir de vehicule si tu esti obligat sa mergi cu rotile lipite de bordura sa ii faci loc sa treaca. Stii tu, povesti inventate de unii care cred ca drumu e numai a lor.

Ma rog. Stii cum e cu ăștia. Sunt mai speciali, pana iau contact cu realitatea. Ca norocu in cazul asta tot timpul moto se alege cu capul spart.

Link spre comentariu

Motociclistu e în alt univers care, din când în când, se intersecteaza dureros cu universul soferilor.

De ce n-a evitat accidentul, ca doar n-avea circulatie din sens opus? Conform povestilor mai sus amintite, ar fi fost floare la ureche.

Editat de franzm
Link spre comentariu

La ce viteza avea ce sa mai reactioneze, si nici sa ocoleasca nu avea loc. Plus la viteza te uiti in fata nu la 10m in fata masinii si nu vezi ca unu da sa iasa.

Eu cred ca era la 2 masini in spate cand putea observa ca ala iese. Prea târziu, posibil sa nici nu fi observat ca iese doar dupa ce l a blocat.

Era cu adrenalina in el ce sa stau eu dupa fraierii astia, da i tare... 

Vorba aia a iesit sa se dea si uite fraierii cum incurca circulatia in loc sa ma lase sa ma dau.

Link spre comentariu

Nu avea cum sa vadă, dar dacă circula cu viteza normala, și impactul avea sa fie mai domestic. Cu casca pe cap, omul se uita strict înainte, nu avea treaba la stilul ala de mers cu conduita preventivă. 

Link spre comentariu
1 hour ago, Sharky said:

Il vezi si fara cont. Era pus link click si se vede.

Da, asa o fi in acest caz  insa multe cereau cont asa ca nu mai incerc de vreo 2 ani sa intru pe ele.

Link spre comentariu

Chiar acum, intr-un giratoriu fiind un imbecil cu un tir a gasit de cuviinta sa-mi taie fata cu tupeu maxim, foarte putin a lipsit sa intru sub el in lateral...

Am oprit pe dreapta sa scriu mesajul asta.

Deci clar trebuie camera de bord...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări