doru3160 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 3 minute, sesebe a spus: Cei ce nu au/nu folosesc fucibuci ce sa faca? Își fac un cont, cu minim date personale, că nu doare. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Am încercat şi mi-am făcut şi eu un cont acum vreun an.Nici nu a trecut o oră şi am fost bombardat cu ,,cereri de prietenie,, de la colegi şi cunoscuţi.Iar eu nu intenţionam să împărtăşesc poze de pe veceu, sau ce mănânc la masă, ci doar să pot căuta nişte colegi mai vechi.Când am văzut ce înseamnă ,,socializarea FB,, mi-am şters contul a doua zi.Când am nevoie de căutat ceva, folosesc contul soţiei... Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 (editat) Acum 8 minute, doru3160 a spus: Își fac un cont, cu minim date personale, că nu doare. ....facerea de bine........ Mi-au mai facut acum multi ani colegii de liceu si le-am cerut sa-l stearga. Era un loc de discutii pt planificarea intilnirii noastre. Am facut eu unul si l-am folosit atunci si de atunci doar ocazional, de 2-3 ori pe an. Nu vreau sa am de-aface cu timpenia aia. Merci de intentie. PS: sotia nu are deloc.........sau cel putin eu asa stiu. Cind vrea ceva se logheaza pe contul meu. Editat Iulie 11, 2022 de sesebe Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Nu prea ai opțiune de șters, aia e nașpa, dar daca nu te loghezi o perioada, se șterge singur. Cererile le poți ignora, sau accepta. In ambele cazuri nu te afectează cu nimic, nu știu ce a deranjat așa tare. Mai poți deschide un cont fara date personale, cu pseudo nume, și atunci nu știe nici naiba cine ești. Dar atunci nu mai poți găsi colegi sau cunoscuți vechi. Aia n-or să știe că e contul tău, dar poți posta clipuri video de pe camera auto Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 11, 2022 Administratori Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 11 minute, validae a spus: Când am văzut ce înseamnă ,,socializarea FB,, mi-am şters contul a doua zi. Bun venit in club Cred ca suntem singurii de pe forum care nu avem conturi pe stupizenia aia de site. Eu l-am abandonat cu ani in urma dupa 1-2 zile de folosire si am vrut sa-l sterg dar nu mai pot ca imi cere "recomandare de la 5 prieteni" ca sa pot recupera parola cea ce eu nu am. Oricum nu am nici o poza cu mine pe tot acel site. Care gaseste o poza cu mine ii fac mare vizir Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 nici Domnia Mea nu a avut niciodata, spre uimirea multora! Acum 4 ore, validae a spus: Apoi puneţi filmările cu dobitocii care vă agresează pe FB, acolo e domeniu public şi poliţia e obligată să se autosesizeze. Adica sta cineva de la politie si se uita pe toti feisbucii posibili, ca sa caute filmulete cu cei care incalca legea? greu spre imposibil de crezut! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Dacă știi ce să accesezi ai destule informații. Daca te bagi in toate rahaturile, aia gasesti. Eu m-am găsit cu un prieten din Botoșani cu care nu mă mai văzusem din 86, de la nunta mea. Așa a fost sa fie că am pierdut legătura, și fix săptămâna trecută a venit în Iași și am stat la un pahar de vorba, care s-a întins până la 3 dimineață. Nu știu dacă altfel ne puteam sincroniza la o întâlnire, că și eu am fost in Botoșani, și el în Iași de multe ori. Acum 6 minute, Badman a spus: Bun venit in club Cred ca suntem singurii de pe forum care nu avem conturi pe stupizenia aia de site Link spre comentariu
validae Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 11 minute, Marele Savant a spus: nici Domnia Mea nu a avut niciodata, spre uimirea multora! Adica sta cineva de la politie si se uita pe toti feisbucii posibili, ca sa caute filmulete cu cei care incalca legea? greu spre imposibil de crezut! Există la poliţie informaticieni care ştiu să filtreze filme cu oameni ce încalcă legea.Nu subestimaţi pe nimeni, ei pot dar nu întotdeauna vor... Vă daţi seama de ce nu trece legea aia care dădea posibilitatea oricărui şofer să incrimineze pe agresorii din trafic prin filmări cu camera de bord ? Ar fi un coşmar pentru poliţia rutieră....la câţi dobitoci circulă pe străzi.Başca în ce pericol ar fi beizadelele de senatori şi paraziţii din Parlament, ăia de abuzează de protecţia poliţiei... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 16 minute, validae a spus: Există la poliţie informaticieni care ştiu să filtreze filme cu oameni ce încalcă legea Exista un grup format numit Alo, poliția Iași, sau radar Iași. Te înregistrezi pe acel grup, și ai acces la postările membrilor. Daca postezi filmul acolo, nu trebuie să-l caute nimeni. E suficient sa intri pe grup și vezi noutățile. Polițistul doar intra pe grup și vede ce s-a postat de ieri până azi, nu sta nici un informatician sa caute acul in carul cu fân. Cu siguranță exista în mai multe orașe asemenea grupuri, de unde poliția poate lua în colimator cazurile flagrante. Grupul e format chiar de poliție, și se mai postează noutăți rutiere din târg și nu numai. Așa cum spuneam, există și părți bune...trebuie doar sa nu te bagi in toate cele care se găsesc acolo. Daca vrei manele și pițipoance, de asta ai parte. E că într-un magazin...iei marfa care îți place, nu-ți baga nimeni nimic pe gât. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 https://playtech.ro/2019/politie-sesizari-filmari-trafic/ Eu îi cred pe rutieri că ,,sunt puţini şi au mult de lucru,,....dar ce nu recunosc ei e că, odată ce orice şofer ştie că poate fi filmat (şi raportat) când o ia pe arătură de către orice alt şofer prezent în trafic, se va gândi bine dacă mai merită riscul.Şi nu mă refer la unul care face o năzbâtie din neglijenţă, ci la jigodiile care nici nu merită un permis auto.Acum majoritatea nu se tem, ştiind că probele video cu camera de bord nu au acoperire legală. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 1 oră, Badman a spus: Care gaseste o poza cu mine ii fac mare vizir Chiar daca pe contul tau nu mai sunt poze, sunt pe contul doamnei A. Nu stau sa te urmaresc, ba chiar ma simt obligat sa intru pe FB in alta zi decat Craciunul, unica zi cand intru pe FB ca sa urez prietenilor de oriunde toate cele bune. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 11, 2022 Administratori Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 43 minute, Mircea a spus: Chiar daca pe contul tau nu mai sunt poze, sunt pe contul doamnei A Este posibil sa fie, vad ca ai facut ceva cercetari despre mine de stii cum se numeste sotia Asa pe facebook iti este incalcata intimitatea chiar daca nu ai cont la ei, In opinia mea este ilegal. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 (editat) Ilegal sau nu, orice prieten poate pune o poza cu tine si devii etern pe internet. Daca nu te pune un prieten, te pune un coleg de la munca cu care ai fost la un targ, etc. Vrei sa stii care e culmea prostiei? La scoala la copil ne intreaba daca suntem de acord sa ne filmeze copilul la o corala si sa puna filmul pe pagina scolii. Am zis ca nu vrem, crezand ca nu pun filmul sau, in fine, pun ceata pe zona copilului. Surpriza-surpriza, copiii care nu aveau OK de la parinti sa fie filmati... au cantat cu spatele la microfon, si deci filmati cu ceafa la camera. Anul urmator le-am zis ca pot sa-i filmeze, sa nu ne batem joc de sentimentele copilului. Cum naibii sa fii in cor si sa canti cu spatele la restul colegilor?! Editat Iulie 11, 2022 de Mircea Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 12, 2022 Administratori Partajează Postat Iulie 12, 2022 Nu e vorba doar de poza ci ca poti fi etichetat, marcat de diversi si astfel apare pe acolo toata viata ta, fara voia ta si fara macar sa fi intrat vreodata pe acel site. Asta e grav. Gata, am terminat cu offtopicul Scuzati si treceti mai departe.... Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 12, 2022 Partajează Postat Iulie 12, 2022 https://www.facebook.com/DanielZontea.blog Altul care nu depaseste, el devanseaza. Sper sa il scoata vinovat, macar partial. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum