Sharky Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Era rupt de realitate tataie. Daca postezi asa ceva pe grupurile de retardati garantat primesti comentariul: cu ce te a deranjat? Sau a fost mare lucru sa il lasi sa treaca? Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Nu l-a vazut in oglinda din unghiu ala, s-a asigurat o data si a considerat ca asigurarea aia e valabila pana la sfarsitul zilei. E bine sa te uiti macar in oglinda inca o data fix inainte sa tragi de volan sau de ai oglinzi naspa mai intoarce si capu. La ce cazane am eu in dreapta nu ma pot uita decat intorcand capul si implicit vad cu periferica si prin geamul din spate daca e ceva. Sau poate la 37 ani nici ochii mei nu mai sunt ce au fost ca sa ma pot uita in oglinda dreapta fara sa intorc capul... Link spre comentariu
merck Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Mie prima data mi-a sarit in ochi ca cel care se afla in spatele masinii rosii, desi masina rosie in procesul de franare semanlizeaza dreapta, il depaseste prin dreapta fara sa semnalizeze. Asta cu masina rosie sigur nu mai este relaxat cand este "luat" de cel din spate. Ala cu Passatul a vazut tot "filmul" deci ar fi fost ok sa il ajute. In caz de accident rosu era vinovat, dar daca nu era cel care l-a depasit prin dreapta fara sa semnalizeze (si as paria ca depaseste viteza legala in timpul manevrei de depasire) totul ar fi fost ok. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Sharky.Asigurarea o faci în toate oglinzile,inclusiv a de sus...Pe autostradă am păţit-o de multe ori să mă uit,credeam că e ok,după care,în ultima clipă,apărea vitezomanu fix lângă mine! Cel mai mult sunt stresat cãnd, circulând pe banda unu,trec pe lângă unul de pe banda doua.Mereu mă gândesc că nu mă vede şi se repliază! Link spre comentariu
merck Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 5 minute, BRANCA a spus: Cel mai mult sunt stresat cãnd, circulând pe banda unu,trec pe lângă unul de pe banda doua.Mereu mă gândesc că nu mă vede şi se repliază! Devansarea trebuie asumata. El greseste, dar poti si tu sa o mierlesti. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 2 hours ago, Sharky said: Nu l-a vazut in oglinda din unghiu ala Imposibil! Ai oglinzi ca sa le folosesti, pe toate. Vorba cuiva, esti sofer atunci cand stii permanent tot ce se intampla in jurul tau. Un bun sofer ar fi vazut demult ca se apropie Passat-ul si si-ar fi luat masurile de precautie, oricum nu intrase nici pe departe in unghiul mort, nu s-a uitat sau nu i-a pasat, nervos probabil fiind din cauza idiotului de l-a depasit prin dreapta ( capul rautatilor aici ). Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 N am idee ce aberati voi cu asiguratul. Eu am spus clar cum se faceca voi nu pricepeti e altq poveste. Uite aici, in cluj biciclistii fac legea https://www.stiridecluj.ro/social/video-biciclist-impertinent-la-cluj-napoca-stii-ce-e-mai-rau-decat-sa-fii-prost-sa-insisti-dialog-dintre-un-sofer-si-un-biciclist Plin de dinastia de nu respecta nici o regula, si apoi tot ei se oftica. Cred ca fiecare sofer stie cel putin un caz foe de neacordare de prioritatez fie de schimbare de dir sau benzi fara asigurare Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Sharky.Chestia cu schimbatul benzilor fâră asigurare,inclusiv fără semnalizare,e curentă peste tot!N-ai decât o soluţie să păstrezi distanţă suficientă şi să "beleşti" ochii pentru prevenţie! Link spre comentariu
merck Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Acum 10 minute, Marian a spus: nervos probabil fiind din cauza idiotului de l-a depasit prin dreapta ( capul rautatilor aici ). Eu din ce am vazut in alte imprejurari as zice ca nu-s nervi ci panica. Multi ajung sa incetineasca foarte mult pentru ca creierul se blocheaza de frica (claxoanele amplifica starea de panica), nu mai proceseaza si atunci ceilati participanti la trafic trebuie sa-l lasa se iasa din faza asta. Se vede ca omul semnalizeaza, passatul este cu mult in urma, insa ezita (blocaj, panica) si pierde timp. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 20 minutes ago, Sharky said: Plin de dinastia de nu respecta nici o regula, si apoi tot ei se oftica. Le-am pierdut demult numarul in trafic. Cel mai des ma confrunt cu depasirile cretine din cauza carora deseori sunt fortat sa franez agresiv ca sa evit incindente, pe ei ii doare undeva ca-i clacsonezi... Apoi dupa depasiri vine la numar de incidenta neacordarea de prioritate, chiar azi obiceiul de a respecta limita de viteza in localitate m-a ferit ce ceea ce putea fi un eveniment nedorit, pentru ca un destept cu o duba s-a gasit sa-mi iasa in fata de pe o strada fara prioritate, am reusit sa opresc in timp util tocmai pentru ca nu aveam viteza. Omul si-a vazut de drum ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat... Astia suntem, ne doare fix in cur de regulament si legi, n-avem noi timp de prostii din astea! Link spre comentariu
validae Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Puneţi-vă toţi camere de bord, s-au ieftinit mult, acum cu 200 Lei iei cameră faţă-spate OK. Apoi puneţi filmările cu dobitocii care vă agresează pe FB, acolo e domeniu public şi poliţia e obligată să se autosesizeze.Dacă te duci cu filmarea la poliţia rutieră, te mai iau şi la mişto, fiindcă nu au chef de muncă, ei ar sta cu radarul să facă un ban uşor.... Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Foarte bun sfatul dar....... Cei ce nu au/nu folosesc fucibuci ce sa faca? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 11, 2022 Partajează Postat Iulie 11, 2022 Să-i roage pe cunoscuţi/rude care folosesc.Greu de crezut că dacă tu nu foloseşti FB, soţia e la fel.... Apropo...nici eu nu folosesc, dar soţia da. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum