Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Ăla la cehi cred că era beat!Cum dracu să intri direct în remorcă?!Ce-i aia "depăşire în ultim moment",că n-am înţeles bişa?Era o depăşire care se putea efectua perfect normal...

Link spre comentariu

Poate era si el cu ochii pe retelele de socializare, ca tot omul! Pare ca a vazut, in ultimul moment, masina din fata lui. Doar cind tamponeaza remorca, schiteaza intentia de depasire.

Editat de icar
Link spre comentariu

Din start, fara nicio exceptie, judecata instant si 25 ani inchisoare. A te urca BEAT/DROGAT la volan, inseamna PREMEDITARE!

Deci crima cu premeditare, asa ar trebui clasificata fapta.

Case solved!

Nu ma intereseaza ca are 1-3-5-10 copii acasa, marsh in puscarie dejectie umana, ai nenorocit 4 familii!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

N-ai cum sa acorzi prioritate la o mașină pe care nici nu o vezi cind te asiguri. Ar trebui schimbata legislația, în cazuri de genul acesta sa fie vinovat exclusiv cel cu viteza foarte mare. 

A mai fost un accident mortal pus pe forum acum citeva săptămâni generat tot de un vitezoman, și acolo se vedea ca săracul nevinovat a stat și s-a tot asigurat înainte de a întra pt strada. 

Link spre comentariu
Acum 29 minute, sesebe a spus:

N-ai cum sa acorzi prioritate la o mașină pe care nici nu o vezi cind te asiguri. Ar trebui schimbata legislația, în cazuri de genul acesta sa fie vinovat exclusiv cel cu viteza foarte mare. 

AFERIM!!! :aplauze

Link spre comentariu
Acum 53 minute, sesebe a spus:

A mai fost un accident mortal pus pe forum acum citeva săptămâni generat tot de un vitezoman, și acolo se vedea ca săracul nevinovat a stat și s-a tot asigurat înainte de a întra pt strada. 

Mare atentie aici. 

Exista cazuri unde nu ai vizibilitate pentru ca nu astepti pana ai vizibilitate. 

Caz real (sunt filmari pe YT) : 2-3 benzi pe sens. Pe sensul opus unul vrea sa faca stanga sa intre in benzinarie. E oprit la mediana drumului. Pe sensul cu benzinaria (banda 2 din 2) opreste unul si ii permite aluia sa intre in benzinarie. Ala nu vede traficul pe banda 1 caci e coada pe banda 2. Vine unul pe banda 1, unde nu e coada, si-l loveste pe ala de voia sa intre in benzinarie.

A cui e vina? Ca ala de voia sa intre in benzinarie "nu putea sa vada masina de pe banda 1 cand s-a asigurat". 

Asa ca vina ramane cu ala neasigurat.

Link spre comentariu

Pare simplu, dar ca sa te asiguri din nou, nu cumva trebuie sa iesi cu botul masinii in fata aluia de te-a lasat? Pe unde mai trece ala de pe banda 1?

Cred ca ai inteles ca eu contest universalitatea afirmatiei "ca nu poti vedea in momentul asigurarii". 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări