Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Nu am oprit-o, mi-au zis la tel la 112 sa nu cumva sa o retin impotriva vointei. Daca nu are rani evidente, si nu reclama salvare, sa se duca unde are treaba. Am avut noroc de un echipaj care patrula in zona si a legitimat-o. Altfel, declaram accidentul si imi cumparam singur capota, sau o faceam pe asigurare, dar nu merita majorarea politei doar pt atat. Cu 500 lei am rezolvat tot.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, sesebe a spus:

Pina cind nu vor avea un fel de carnet de conducere (probabil niciodata) nu cred ca vom scapa de comportamentul acesta la unii biciclisti

Asa si? Soferii nu au carnet de conducere, chiar unul pe bune, si sunt pline soselele de cruci?!! Crezi ca motociclistul nu avea carnet? Atâta timp cât nu exista respect fata de lege si fata de ceilalti participanti la trafif, fie ei automobilisti, pietoni, biciclisti, mopedisti etc, vor fi victime, cu sau fara carnet!

Link spre comentariu

De ar fi numai bicixlisti n ar fi accidente. La 30 la ora ce vrei.

Clujul e mai decent ai cat de cat piste pe anumite trasee.

Cu ghidonu e cam imposibil sa lovesti oglinzi cel puțin pt mine. Dar e drept ca altii nu s priceputi.

Ochii in patru la masini ai tot timpu cu ideea ca soferu e cretin.

N ai cum altfel. Aia de se arunca fara sa gandeasca apar la tv. Din pacate constituie majoritatea...

Link spre comentariu

Acum 10 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Se urcă in masină in ideea "să fie masini pe drum".
50% ?

Ai facut tu un sondaj si asa ti-a iesit? 

Link spre comentariu

In perioada restrictiilor din cauza de pandemie s-a vazut clar ca traficul a scazut drastic.
Si ma refer la restrictiile numai din perioada inchiderii carciumilor, cafenelelor si teraselor.
Adica metode de fu.ut timpul. Dar ajuns acolo la volan + 4 roti.
Asa am dedus ca aprox. 50% claxoneaza enervati (si pe biciclisti) ca nu ajung la "o cafeluta".

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Uiti ca in acea perioada au fost inchise si institutiile de invatamant, de toate formele, si multi au lucrat de acasa. Si acum cand e vacanta la scoli, se circula ca in weekend in timpul saptamanii. Ca sunt si bombardieri care se duc la crasme...posibil. Dar nu cred ca se scoala la 7 dimineata si se urca la volan ca sa ajunga la o cafeluta. E cam naspa rationamentul tau, dar mai poti incerca. Si nu uita ca mai sunt si oameni care au de ajuns la un job, nu claxoneaza si taie frunze la caini.

Link spre comentariu

In perioada restrictiilor, cand circulam aproape singur prin Bucuresti, am reusit si eu sa aflu consumul real al cazanului din dotare...  :)

Era aproape incredibil, ma plictiseam mergand cu un plin de benzina (45 de litri)....

Link spre comentariu

Da, e o senzație aparte sa mergi pe un bulevard cu 3 benzi pe sens și sa fii singur, în condițiile în care dimineața se circula bara la bara pe toate benzile în ambele sensuri. Ajungeam la serviciu în 7 min, iar în trafic făceam și 30. E vorba de 5...6km, funcție de traseul ales. Parca eram în film de groaza, oraș pustiu. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări