Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 15 minute, Sharky a spus:

............

Mai sunt destepti de moto care spun ca e corect sa depaseasca cand din contrasens vine masina ca doar incapem toti 3.

Dar daca le spui bine nene asa si eu de vad pe contrasens moto ma bag in depasire ca doar incapem.

Sa vezi cum se oftica.

Ipocrizie si dubla masura. Dar in cazul asta ei se aleg cu capul spart. Oricum nu ii pune nimeni sa se pise impotriva vantului

Asta e buna tare, mai ales ca se aplica aproape intotdeauna.

Link spre comentariu

Pt. zmeii astia cu 2 roti si tractiune animala sau mai ales  trotinetisti ar trebui bagat un test de cunostinte minime de circulatie dar din pacate suntem condusi de niste gunoaie politice rupte de realitatea omului de rand ce au grija doar de interesele lor.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Mai mult, ar trebui sa li se confiste jucariile daca la un control inopinat al politiei  se determina ca jucaria electrica poate atinge viteze (semnificativ, >5-10km/h in plus) mai mari decit prevede legislatia adica 25Km/h pt ca cei mai multi dupa ce le cumpara le modifica ca sa anuleze limitarea de viteza.

Link spre comentariu

Nu necunoașterea legii ii omoară pe teribiliștii ăștia pe 2 roți. Eu sunt sigur că tânărul ăla de s-a făcut muci pe asfalt, știa legea mai bine decât mulți. La examen cu organul in spate nici să-l pici cu ceara nu ar fi făcut figura care i-a adus sfârșitul.

Link spre comentariu

Discutam despre astia cu trotinete si biciclete, astia cu herghelia de cai pe 2 roti se omoara singuri de tantalai ce sunt si nu din necunoasterea legii. 

Link spre comentariu

La trotinetisti nici nu ai ce aplica. Nu cred că sunt trecuți în codul rutier. Ăștia sunt pe cont propriu în trafic. Ideea e că la fel că bicicliștii, i-au interzis pe trotuar, piste amenajate sunt insuficiente spre deloc, deci tot legiuitorul îi aruncă în trafic, cu sau fara voia lor.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Rammstein a spus:

nu știam eu de ce văd destul de des trotinete electrice destul de aproape de casa, odată chiar în fața porții. 

:85

Tare! 

P.S. Bine ca n-ai o garla prin apropiere ... ca iar vedeam la stiri trotinete pescuite!

Editat de merck
Link spre comentariu

Biciclistii, ca sunt si eu biciclist, sunt cei mai oropsiti. Desi orasul e de provincie, e plin de  masini. Noroc cu pietonii, ca sunt ingaduitori. Masinile trec razant pe linga mine, desi legea spune ca la depasirea biciclistilor, trebuie sa treci cu juma' de masina peste linia intrerupta. Ba iti mai taie si fata, dupa care tipa ca de ce nu te asiguri! Pai nene, ce sa ma asigur, ca eu mergeam oblu (drept) inainte! Ar trebui piste de biciclete, dar si astea nu ar insemna mare lucru la noi: daca sunt pe sosea, soferii, fie ar parca pe ele, fie ar merge pe acele piste; daca le fac pe trotuar, vor fi invadate de pietoni. Cașai la noi, vorba cântecului.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Rammstein a spus:

Știi de ce am ajuns să mă doară in fața... nu in....? Pentru că m-am saturat de idioți cu motoare care le accelerează ca demenții când stau pe loc la semafor, când se strecoară ei printre rândurile de mașini ca să ajungă primii, tot timpul trebuie să fiu cu ochii în oglinzi să nu agăț cu oglinda livratorii de haleală care in marea lor majoritate folosesc scutere, am mai spus că trotinetele electrice sunt instabile, cei care le folosesc au o viteză prea mare, cu ceva timp în urmă am scris pe aici că in urmă cu ceva ani mi-a căzut unu în fața mașinii, scuterul l-am făcut praf cu un Sprinter de 13,7mc încărcat cu marfă, scuteristul beat a scăpat nevătămat. 

Care lege a bunului simt? Când ei încalcă toate legile, în special viteza, cei cu scutere, biciclete, trotinete, nu au habar de legislație sau reguli. 

Acum două zile pe cine văd pe trotinetă? Pe fiu-meu, am tras pe dreapta și l-am băgat în mașină, i-am spus că dacă îl mai  prind pe trotinetă îl țin în casă toată vara, nu știam eu de ce văd destul de des trotinete electrice destul de aproape de casa, odată chiar în fața porții. 

Colegu', era vorba de TOTI participantii la trafic, nu doar de tine, de mine sau de cei de pe aici....

Dar cum cu totii in tara asta respectam legile doar cand ne convine, nu avem ce face, merge inainte asa...

Stima !

Link spre comentariu
Acum 46 minute, icar a spus:

desi legea spune ca la depasirea biciclistilor, trebuie sa treci cu juma' de masina peste linia intrerupta. 

Dar când se merge în ritm de melc în trafic și biciclistul îmi șterge oglinda când se serpeste printre mașini, atunci unde e distanta de 1,5m care o reclama când îl depășesc eu? Doar întreb pt un prieten. 

Link spre comentariu

II faci poza, anunti politia si-ti repari masina pe casco sau propriu buzunar.

Spun asta din prisma ambelor situatii, sint si sofer dar circul destul de mult si cu bicicleta. 

N-ai ce sa le faci. Pina cind nu vor avea un fel de carnet de conducere (probabil niciodata) nu cred ca vom scapa de comportamentul acesta la unii biciclisti (trebuie sa recunoastem ca nu chiar toti sint asa).

Link spre comentariu
Acum 25 minute, sesebe a spus:

(trebuie sa recunoastem ca nu chiar toti sint asa).

Valabil și pt șoferi.

Urmează sa acceptam și pietoni pe calea de rulare a mașinilor și ne-am scos. De fapt numai ei lipsesc în trafic, în rest, avem de toate. Biciclisti, trotinetisti, motoscuteristi, motoristi și din când în când câte o căruță cu cai. 

Acum 25 minute, sesebe a spus:

II faci poza, anunti politia si-ti repari masina pe casco sau propriu buzunar.

Ii fac poza ca sa ce? Oricum nu poti sa-l rogi sa se opreasca pt asta, si de fugit dupa el, nici o sansa. Poate daca ai ceva la indemana, sa-i trimiti ceva dupa ceafa, si sa-l transformi in victima. .

Link spre comentariu

Adevarul e ca biciclistii, trotinetistii produc majoritatea accidentelor din tara asta  si nu smardoii de la volan sau capre cu multi cai ce nu respecta regulile de circulatie. Oare daca ar circula doar trotinete, sau biciclete pe carosabil care ar fi nr, de accidente mortale? 

Link spre comentariu
Acum 24 minute, doru3160 a spus:

Valabil și pt șoferi.

Urmează sa acceptam și pietoni pe calea de rulare a mașinilor și ne-am scos. De fapt numai ei lipsesc în trafic, în rest, avem de toate. Biciclisti, trotinetisti, motoscuteristi, motoristi și din când în când câte o căruță cu cai. 

Ii fac poza ca sa ce? Oricum nu poti sa-l rogi sa se opreasca pt asta, si de fugit dupa el, nici o sansa. Poate daca ai ceva la indemana, sa-i trimiti ceva dupa ceafa, si sa-l transformi in victima. .

Dar pe fata aia cu bucile care v-a turtit capota cum ați oprit-o?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări