Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

1 hour ago, Sharky said:

Omul crede ca inca e buna daca asa scrie pe foaie.

In tot acest timp cine inca n-a aflat ca firma unde avea el RCA a falimentat, nu merita sa fie proprietar de masina.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Sharky a spus:

intra cu al lui cazan în tine și ce te faci?

Îți repari mașina pe banii tăi și recuperezi banii in instanță. Adică fix la fel că și cu oricare idiot care circula fără RCA.

Link spre comentariu
1 hour ago, Sharky said:

Merita, nu merita, intra cu al lui cazan în tine și ce te faci?

Te adresezi politiei (nu faci intelegere amiabila). Politia constata vinovatia si faptul ca vinovatul nu este asigurat. Cu exemplarul din PV pe care il primesti, te adresezi BAAR. La fel era si pina acum doar ca de acum incolo respectivul va fi amendat si pentru ca a circulat fara asigurare.

31 minutes ago, doru3160 said:

Îți repari mașina pe banii tăi și recuperezi banii in instanță.

Asta faci in cazul unui accident produs de un vehicul pentru care asigurarea RCA nu este obligatorie (bicicleta, car cu boi etc.).

Editat de d2134
Link spre comentariu
Acum 1 minut, d2134 a spus:

Asta faci in cazul unui accident produs de un vehicul pentru care asigurarea RCA nu este obligatorie (bicicleta, car cu boi etc.).

Așa, ia luminează-ne, când dă peste tine unul fără RCA (sau cu RCA expirat, că în cazul în discuție), ce faci? Îți bagi unghia in gat, ca sticletele? 

Link spre comentariu
2 minutes ago, doru3160 said:

Îți bagi unghia in gat, ca sticletele? 

Daca suferi de instabilitate psihica, da. Daca esti sanatos, te adresezi BAAR. In caz ca te adresezi direct instantei, instanta isi va declina competenta (pe romaneste: te va trimite la plimbare).

Link spre comentariu

Ba chiar nu te va trimite. Eu asa mi-am rezolvat problema acum 12 ani când am avut ghinionul sa fiu lovit de unul fără asigurare. 

Link spre comentariu

Culmea e că a făcut manevrele alea aşa de lent de ziceai că manevrează vreun cargobot în port.Te-ai fi aşteptat să se fi asigurat bine....dar vorba instructorului meu din şcoală ,,unii nu sunt buni nici de pietoni,,...

Link spre comentariu

Ala cu BMW-ul mai avea putin si decola. Daca avea viteza legala, cred ca putea sa evite accidentul...mai ales ca din sens invers nu venea nimeni. La viteza aia si reflexele soferului vitezoman erau cu mult intarziate....nici nu cred ca a apucat sa franeze ceva...l-a luat in plin.

Nu incerc sa-l scot basma curata pe decedat....dar ca intotdeauna, nu masina ucide...ci viteza!

Editat de mac01
Link spre comentariu
47 minutes ago, Rammstein said:

dacă este liber...... de ce nu? 

Liber era si in cazul asta... pina a intrat mosu' pe drum.

Ala cu masina neagra s-a grabit si s-a ales cu oase rupte si un morman de fiare vechi pe care scrie nemteste: BMW.

Ar fi interesant de stiut daca ii va plati cineva paguba ca de condamnare s-ar putea sa scape...

Editat de d2134
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări