Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Ne luăm că e copil de "neam"...Realitatea este că dacâ te încadrezi în viteza legală şi deschizi bine ochii,poţi evita un accident,chiar dacă pietonul e imprudent!

Nu-i absolut nicio  fericire să accidentezi pe cineva,chiar dacă nu eşti,teoretic,de vină!!

Link spre comentariu

Bine si oare ala avea viteza? Ca radar sa masoare nu era. Si probabil avea 70 80 si poate de avea si 60 tot aia era.

Cum evaluezi fara radar ca avea 70 si nu 59?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

...Realitatea este că dacâ te încadrezi în viteza legală şi deschizi bine ochii,poţi evita un accident,chiar dacă pietonul e imprudent!

Viteza legala poate limita urmările, și poate face diferența între un accident ușor sau unul tragic. Dar că poți evita...e discutabil. Se vede treaba că nu ai pățit-o și de aia spun că sunt situații în care mergi până în 50km/h în localitate și dai cu el, măria sa pietonul, de pământ, când îți sare că potârnichea dintre mașini parcate pe carosabil, la 5m în fața mașinii, și nu pe zebra, că atunci ai imbulinat-o.

Link spre comentariu

Ce ghinion cu santul.

Greu de prevenit asa ceva. Ca una e cand depasesti coloana sa nu ai multa viteza in plus, dar platforma statea aproape pe loc.

Si in general astia cu dubele rar se uita.

Link spre comentariu

:84

Asa se intampla cand soferu' lu' peste prajit schimba directia fara sa se asigure...

Totusi si ala de era in depasire de ce o fi insistat nu inteleg, ca avea timp sa franeze si sa renunte la depasire, sa intre inapoi in dreapta.

Link spre comentariu

Doi tembeli!Unu' face stânga şi s-ar putea să nu fi semnalizat,celălalt depăşeşte aiurea şi nici nu cască ochii.Chiar dacă n-a văzut semnalizarea ăl din maşina mică trebuie să fi văzut că autoutilitara încetineşte...În fond manevra la stânga se face cu asigurare în oglindă.

Filmarea e dată pe încet,cu ce viteză mergea maşina mică în localitate??

Scăpau relativ uşor dacă nu era gropanu'...

Link spre comentariu
8 hours ago, Marian said:

:84

Asa se intampla cand soferu' lu' peste prajit schimba directia fara sa se asigure...

Totusi si ala de era in depasire de ce o fi insistat nu inteleg, ca avea timp sa franeze si sa renunte la depasire, sa intre inapoi in dreapta.

Filmarea e incetinita, nu e viteza reala. Mie asa mi se pare. 

In acelasi timp, rulatul cu viteza prin sate mi se pare periculos orice ar spune cineva ca e normal si legal.

Link spre comentariu

Stiu ca e filmare incetinita.

Ca mergi cu o oarecare viteza in limita legala e una, dar sa depasesti prin sate mi se pare cautat cu lumanarea.

Si nu ma refer la depasirea unui tractor sau a unei carute ori alt vehicul lent, ci ma refer la depasirea unui alt autovehicul in deplasare.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, BRANCA a spus:

No,cine zice că ardeleanul e mocăit şi nu mână tare?!

Ala era numai prost, ca viteză nu avea. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări