Sharky Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Automatele le pui in p sau la toyo dezactivezi avansul automat din buton. Pe auris gen 4 e asa. In rest nu mai baga in seama toate rahaturile ca e plin de cretini. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Acum 40 minute, validae a spus: Cred că unii dintre voi ar trebui să se abţină de la a mai continua, altfel nu mai terminăm controversa asta... Ca sa citez un clasic in viata...aprob pozitiv. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 19 minutes ago, Sharky said: Automatele le pui in p sau la toyo dezactivezi avansul automat din buton. Pe auris gen 4 e asa. In rest nu mai baga in seama toate rahaturile ca e plin de cretini. Ca e plin de cretini stiu, se vede zilnic peste tot, vorba "modificata" a baietilor de la Parazitii: Daca prostii (cretinii) ar zbura, ar fi intuneric. Nu stau sa zapacesc mereu sa pun in P si apoi sa bag din nou in drive. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Pai n ai buton de comutat tinut pe p cand nu ai apasata accelerația? Nu stiu exact ce model de toyo ai. 2018 are un buton din care alegi comportamentul sa fie ca o electrica sau ca o automata clasica. Ca electrica adica se nu apesi pe nimic sta pe loc. O automata clasica cando pui in d si ridici frana se duce incet. Eu la asta ma refer. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Nu, nu (cred) are ce spui, este model decembrie 2016, ultimul din gama/model. Daca apas P, ramine in mod P, trebuie sa bag din nou maneta in Drive ca sa plec de pe loc. N-am incercat sa apas acceleratia cind este in P, o sa incerc desi cred ca se va tura motorul termic ca la o masina scoasa din viteza. Daca ridic piciorul de pe frina, pleaca singura, usor, cind este in Drive. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 4, 2022 Partajează Postat Mai 4, 2022 Butonul de comutare e separat nu e le schimbator. E in stanga volanului. Inseamna ca pe gen3 nu e doar pe 4. Nu s expert in toyo. Link spre comentariu
merck Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Cum a fost „împachetat” un șofer din București care „s-a dat zmeu” în fața unui polițist: „Dacă cobor, te nenorocesc, eşti nebun?!” Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 In America era deja plin de gloante si mort de citeva minute... Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Bravo lui. Pe de alta parte paznicii de la locala se cred cateodata militieni: https://cluj24.ro/video-politist-local-luat-pe-sus-in-piata-lucian-blaga-de-un-sofer-care-nu-oprit-la-semnal-si-l-a-injurat-34132.html ADica s-au intalnit 2 prosti. Si eu am patit sa imi ceara carnetul cei de la locala ca am oprit pe interzis. LE-am dat doar buletinul. Au cerut carnetul, le-am spus, carnetul il dau la control doar catre un politist de la rutiera, la fel si actele masinii, cine sunt ati vazut deja. Dar am vb civilizat si au inteles, nici macar nu mi-au dat amenda sau ceva, dar se place sa se dea politisti cateodata. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 N-am avut tangenţe proaste cu vârstnici în trafic,dar foarte multe cu "tineret speranţă" şi "maturi".Manevre aiurea cu duiumul şi lipsă semnalizare manevre. Eu vă garantez că babacii care conduc prost acuma au condus la fel de prost şi în tinereţe!!Aşa că atenţie la cum conduceţi!...Eu semnalizez şi în parcare şi când nimeni nu e pe şosea... Link spre comentariu
Marian Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 3 hours ago, merck said: Cum a fost „împachetat” un șofer din București care „s-a dat zmeu” în fața unui polițist: „Dacă cobor, te nenorocesc, eşti nebun?!” M-a uns pe suflet! In fapt nici nu trebuiau sa ezite si sa astepte atat, trebuia intervenit in forta din momentul in care a amenintat ca daca el coboara face si drege, in momentul ala trebuia scos cu forta din masina si incatusat. Asemenea specimene trebuie scoase de pe sosele! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Mai 5, 2022 Partajează Postat Mai 5, 2022 Exact! Si pe deasupra bine mediatizat, ca sa stie "bo$$ii" ca nu mai e de gluma. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 Citisem o stire ca procurorul intr un caz de trecere nepermisa a strazii a pus culpa si pe sofer ca avea viteză. Era vb de fiul unui fost jucator de baschet si probabil avea ceva influenta. In alte cazuri il calca pe trecere si pleaca liber. Deci inca o data legea e interpetabila dupa bunul plac. Link spre comentariu
d2134 Postat Mai 6, 2022 Partajează Postat Mai 6, 2022 14 minutes ago, Sharky said: Era vb de fiul unui fost jucator de baschet si probabil avea ceva influenta. Soferul sau pietonul era fiu de vedeta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum