Sharky Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Aia e, prostu rareori se vindeca de prostie. Una e sa te intelegi la stop cu unu care merge cu aceeasi viteza cu tine +- 5kmph si alta e cand iti sare din contra sens un dobitoc in fata. Nici nu stii ce sa faci pe drumul ala, asa privit la rece. Te bagi in depasire, de unde stii ca nu se baga si ala de pe contrasens, plus pastreaza distanta fata de ala din dreapta, ca e si prost pe deasupra. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 @Mircea și @merck, e diferență sesizabilă /clară între cei ce fac chestii "urăte" și periculoase contrare regulamentului din nesimțire, prostie sau neatenție și situația pe care am expus-o eu. În condițiile de trafic aglomerat majoritatea șoferilor își tolerează reciproc unele "abateri" de la litera strictă a regulamentului, dacă sunt facute cu bun simț. Mai ales dacă cel în culpă "mulțumește pentru intelegere" clipind scurt luminile de "avarie" sau scoate măna pe geam în semn de salut. Cam așa-i prin București... Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 (editat) 1 hour ago, +_Florin_+ said: Așa se circulă în trafic aglomerat, ne înțelegem unii pe alții, chiar dacă teoretic ceea ce facem e contrar literei regulamentului. Cam așa și cu depășirile pe acel DN, cu o bandă și jumătate pe sens. Si apoi spui: 17 minutes ago, +_Florin_+ said: @Mircea și @merck, e diferență sesizabilă /clară între cei ce fac chestii "urăte" și periculoase contrare regulamentului din nesimțire, prostie sau neatenție și situația pe care am expus-o eu. Uite cum este pozitionat tirul pe care vrea sa il depaseasca soferul de Suceava cu duba: si uite cum circula tirul din spate alb (il vezi in coltul spate dreapta al dubei). Pai daca vezi ca tirul nu circula pe dreapta, deci ca sa il depasesti este musai sa intrii pe contrasens, de ce te ambitionezi ca tampitu' doar ca sa ii arati ca esti jmecher??? Editat Decembrie 3, 2020 de merck Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Acum nu e musai sa si dea cu multumirile, poate se pregateste sa ia o stanga. Eu n-as mai sta de multumiri in trafic fluid. Ai sa fii si tu odata in situatia aia. Eu gasesc asta un comportament normal cata vreme asteapta sa-i faci loc sa intre. Am zis cu sensibilitatea ca repede se da cu regulamentul. Nici traficul fluid nu respecta distanta intre masini. Sa dam amenzi la toti din trafic? Si tot asa putem gasi nspe incalcari de regulament. Daca am fi mai toleranti si mai putin grabiti in trafic multe ar fi mai bune. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Pe E85 incap lejer 4 masini: Cand apare un tir e mai greu: Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Ala care filma se putea desprinde un pic de mijlpcul drumului, dar a avut si el o satisfactie sa vada o dubita lipita de un tir, ca tot era regulamentar. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 23 minutes ago, +_Florin_+ said: Mai ales dacă cel în culpă "mulțumește pentru intelegere" clipind scurt luminile de "avarie" sau scoate măna pe geam în semn de salut. Cam așa-i prin București... Cred ca nu-i rau sa se termine odata cu prostia asta cu multumirea folosind "luminile de avarie". Niciodata nu ai sa vezi asa ceva in vest. Acolo aia au format reflexul sa apese pedala de frana instant cand vad lumini de avarie! Si la noi incep sa creasca numarul de km de autostrada si este bine ca apucaturile de odinioara sa fie lasate deoparte, altfel ala din fata franeaza puternic, i se aprind avariile automat (si la logan cred ca se aprind avariile la franare puternica) si tu crezi ca iti multumeste tie si in loc sa "te cantaresti pe pedala de frana" in microsecunda 1, te infoi si iti numeri perechile de oua. Tirurile multumesc in felul urmator: la revenirea de pe banda 2 pe banda 1 dupa ce termina de semnalizat dreapta semnalizeaza o data stanga si inca o data dreapta. Daca pe autostrada te grabesti avand un motiv valabil, cand esti pe banda de langa ax (banda 3 sa zicem) si ai pe cineva in fata, nu "dai flash-uri" ca melteanu ci semnalizezi stanga, cel din fata va sti ce are de facut. 5 minutes ago, daniels said: Ala care filma se putea desprinde un pic de mijlpcul drumului, dar a avut si el o satisfactie sa vada o dubita lipita de un tir, ca tot era regulamentar. Nu cumva esti "ruda" cu suceveanu'? Aveti cam aceleasi obiceiuri, bag sama. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 Acum 2 minute, merck a spus: altfel ala din fata franeaza puternic, i se aprind avariile automat (si la logan cred ca se aprind avariile la franare puternica) si tu crezi ca iti multumeste tie si in loc sa "te cantaresti pe pedala de frana" in microsecunda 1, te infoi si iti numeri perechile de oua. adica tu nu stii cand e una si cand e alta? Acum 6 minute, merck a spus: Nu cumva esti "ruda" cu suceveanu'? Aveti cam aceleasi obiceiuri, bag sama. Daca ai sa iesi pe E85 ai sa te miri cate rude are suceveanu Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 3, 2020 Partajează Postat Decembrie 3, 2020 (editat) Uite situatie reala: pe banda 1 sir de tiruri, din exterior de pe banda de accelerare masinile intra si se intercaleaza intre tiruri si incearca sa patrunda pe banda 2. Tu de pe banda 2, ii faci flash-uri sa intre, ala intra insa in nici 2 secunde dintr-o camioneta din fata se desprinde o lopata (DA O LOPATA!) si asta din fata pe care tu l-ai lasat sa intre franeaza ca sa nu incaseze lopata in parbriz si i se aprind avariile. Tu de colo: uite mi-a multumit si ... bang in curu' lui! Nu mai zic cand este vant si se mai desprind de pe camionete bucati de placi de polistiren (odata am vazut unul care a pierdut 3 pachete in cateva sute de metri!). Editat Decembrie 3, 2020 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Melteni sunt peste tot. Pe autostrada spre pitesti, unul depasea pe altu cam incet. Ma pun dupa el la vreo 4 masini distanta si astept ca omu sa depaseasca sa ma pot duce. Imediat vine unu se pune dupa mine incepe sa semnalizeze stanga apoi isi pierde rabdarea si sa dea blitzuri. De parca eu trebuia sa il imping pe ala din fata sa depaseasca mai repede. Plin de prosti. Asta care s a intalnit cu duba e clar prost gramada si duba la fel de prost. Aia is oamenii care dupa accident spun : "pai nu m ai vazut ca veneam?, nu te ai putut si tu trage?" Link spre comentariu
Faker Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Curios cum toti teribilistii isi baga lula in ele reguli pe drumurile patriei dar cand au trecut de nadlac devin cei mai buni soferi. Circul des catre szeged, pana la nadlac 160-170 la ora, blitz uri, claxoane etc iar dupa vama stiu sa mearga frumos cu 128 si sa astepte pe cel din fata sa termine depasirea. Acolo uita sa dea blitz si sa claxoneze. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Ce noroc pe mine! Dupa AVC-ul pe care l-a facut acum citeva luni, medicii mi-au spus ca nu voi mai avea voie sa conduc niciodata. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 1 oră în urmă, Faker a spus: isi baga lula in ele reguli pe drumurile patriei dar cand au trecut de nadlac devin cei mai buni soferi. Pai da, pt ca acolo politistii de la rutiera chiar isi fac treaba pt care sunt platiti. La noi doar isi fac treaba...personala. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 A fost mai rapid @doru3160 in plus as mai adauga si bariera lingvistica. Link spre comentariu
Faker Postat Decembrie 4, 2020 Partajează Postat Decembrie 4, 2020 Am fost oprit recent chiar la coborarea podului peste tisza, era ceata si aveam proiectoarele si lampa spate ceata aprinse. Problema din ce mi a zis politistul a fost ca nu era chiar densa ceata incat sa trebuiasca sa le aprind. I am spus ca la iesire era chiar ceata densa, ce i drept catre szeged sa mai risipit. Am uitat si eu sa le opresc si aia a fost. Am scapat fara amenda. Am luat insa amenda anul trecut pt ca nu am semnalizat la viraj dreapta. Eram la semafor, aveam verde intermitent pt dreapta, am intrat ca nu era nimeni, insa n am semnalizat. Nu a fost mare amenda, ce i drept, sub 100 lei dar am platit o pe loc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum