Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

N-are nicio şansă în faţa clanului!Dacă nu intră Poliţia şi jandarmii în ei,tot degeaba!România a uitat că civilizarea unora trebuie făcută cu forţa!Credeţi că în Germania se putea întâmpla aşa ceva??

Link spre comentariu

Am avut si filmulet facut de nevasta,la un moment dat,a venit toata familia sa ma impresioneze pe strada cind ma intorceam de la o alta gospodarie,ba mai faceau semne si opreau si alte mertane cu specimene de astea.Am aratat filmuletul respectiv si la politie,fara rezultate bineinteles,norocul meu este ca am o oarecare alura atletica si,desi nu sint masiv,am o determinare care se vede clar cum ca nu dau inapoi de la nimic.Oricum,la despartire,de ciuda ca bulibasa care terorizeaza mai toti vecinii de pe acolo nu a avut incotro decit sa se retraga,mi-au promis doar ca o sa imi vad copilul pe nasalie...Bineinteles,acest lucru nu se va intimpla,deoarece sint constienti toti ca dupa aia nu vor mai apuca niciunul vreun rasarit de soare,eu fiind complet nemultumit de exemplele extrem de indulgente ale justitiei.Sa vedeti ce imi susoteau vecinii cind m-am dus la palatul imperial,ma umfla risul cind auzeam "pleaca mai repede,ca iese nebunul acum si sa vezi ce patesti...","du-te acasa ca iese cu cutitul si te gaureste...",numai sfaturi d'astea.Acuma,eu ii cred pe bietii oameni,care sint mai in virsta decit mine,care si acum de pasti au ascultat,la fel ca in ultimii ani,behaiala in difuzoare cu 50%distorsiuni,injuraturi si fum,foarte mult fum.De aici si remarca mea,ca daca intervii putin in forta,faci un bine si altora mai pasnici.

@validaeCamere degeaba pun,agresarea se face pe o strada laturalnica,e ceva distanta intre noi.Politia e satula de ei,am cerut echipaj odata,venisera mai multi,au zis sa ma duc sa depun plingere la sediu,adica urma sa stau sa iau o bataita zdravana si sa merg dupa aia la sediu,daca mai eram in stare,sa depun tidula respectiva...Bataie nu am luat,in schimb nu am dormit o noapte intreaga deoarece m-au injurat si nu am putut da sparg capul nimanui din cauza protectiei legislative,macar daca puneau vreo mina pe mine...

Link spre comentariu

Distractiv,dacă n-ar fi jalnică situaţia...Exact la fel a păţit-o un amic,la casă,cu unii care veneau,repetat,şi băteau mingea pe terenul de lângă el şi îi bubuiau şi gardul de cărămidă.A scăpat de ei,după câţiva ani,că au "zburat" din localitate!N-au avut absolut niciun efect zecile de reclamaţii care le-a făcut!Şi tot aşa primea ameninţări cu moartea şi-i mai aruncau tot felul de resturi în curte...Bine că n-a luat şi bătaie!

Link spre comentariu
3 hours ago, maresaldeflota said:

Plângere la Ministerul de Interne.

Ministerul de interne nu are ce sa le faca la aia de linga capitala care ard plastice in nestire din dezmembrari,credeti ca intervin pentru neica de pe strada,adica eu?Sa fim un pic seriosi si sa enumeram de cite ori,fara interventia in forta a fortelor speciale,politistii au plecat cu coada intre picioare dintre cetele de romulani.Intr-un sistem institutional corect,nu mai aveau de mult palate la care nu platesc nimic si nici tupeu sa intimpine fortele de ordine.Dreptatea in regatul asta vasal e de ochii lumii in general,si in particular,se face unde e neaparat nevoie de un tap ispasitor,o realitate cruda,din pacate.Am avut destule procese in instanta,unde s-a judecat corect din cauza factorilor geografici si economici,si mai putin corect cu implicarea factorilor umani.Limbajul nu e unul tehnic dar cred ca se intelege directia.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Sharky a spus:

Cum se schimba cei de sus de la putere ii vei vedea la DNA.

Ai curaj sa pui pariu? Eu am curaj sa dau scris ca ăștia nici dacă se schimba de 3 ori pe an conducerea, nu au de suferit. A sparge dinții unui colorat, e echivalentul cu a scobi un viespar cu bățul.  

Link spre comentariu

Careva zi : merg prin oras si pe un loc unde din 2 benzi ramane 1, celalalt de pe banda care se termina se baga in fata mea, asa dur si fortzos, ca a trebuit sa franez, sa nu_l lovesc. Ma pregateam sa dau un claxon, flash, dar atunci am vazut ca din Passat era numai :ass...

Asa ca nu am facut nimic inafara de : adevarat! 

Link spre comentariu

La nemți fix așa e corect - fiecare merge pe banda lui până la îngustare și abia acolo se face intercalarea. NU mai devreme. Ce-i drept forțatul nu e bine văzut, se cam dă vină comună. 

Link spre comentariu

Neamtzu asa de corect e ca merg toti pe b1 si in apropiere de intrari, chiar daca pe b2 e liber.

Ce conteaza ca ar intra si altii si intercalarea la viteza e un pic periculoasa. Neamtzu e corect ramane pe b1!

Fermoarul se aplica din timp, cum e in Anglia, apar semne sa se bage toti pe o banda cu km buni inainte.

Si totul merge brici.

Prostalau de roman se baga fix pana la gatuire si acolo forteaza sa opreasca coloana.

Am exemple si in cluj. Mana pe claxon si ignor bizonu. Evident multe semne obscene dupa ca de ce nu l am lasat ca doar asa e regula.

Link spre comentariu
9 minutes ago, Sharky said:

Fermoarul se aplica din timp, cum e in Anglia, apar semne sa se bage toti pe o banda cu km buni inainte.

Si totul merge brici.

Semnele alea sunt una si "fermoarul" e alta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări