merck Postat Aprilie 15, 2022 Partajează Postat Aprilie 15, 2022 Un urs a fost aruncat pe sus de două mașini, după ce a pătruns pe DN1. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 24, 2022 Partajează Postat Aprilie 24, 2022 https://video-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/278806071_1357241534780522_2799961609574044370_n.mp4?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjM0MywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=juAsoebALdYAX9YoTjr&rl=343&vabr=191&_nc_ht=video-bru2-1.xx&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT-_s-wChHfDL30gHhLOTaYPrTfwDtVLs_1Mtiod3a4h2A&oe=62655B6D VIDEO Scene halucinante în traficul din București, cu topoare Link spre comentariu
tenzen Postat Aprilie 24, 2022 Partajează Postat Aprilie 24, 2022 On 4/13/2022 at 10:12 AM, doru3160 said: bătaia nu ar trebui să fie o opțiune. Va contrazic,sper sa nu va suparati.O bataie in trafic este echivalenta cu echilibrarea stresului acumulat,in ~ 20 de sedinte la psiholog,printre frustrari numarindu-se cele acumulate la serviciu si/sau in casnicie,ori alte relatii de rudenie.Costurile rezultate in urma unei batai zdravene,respectiv amenda,nu depaseste valoarea cuantumului pe care il cere psihologul pentru alea 20 de sedinte,beneficiile fiind,in schimb, clare:practicarea unui sport(de contact),cresterea reputatiei in cartier,descurajarea vecinilor in angajarea unui conflict contra dvs,imbunatatirea relatiilor intre soti,etc.Totodata mentii tonusul muscular si stimularea de enzime,lucruri care nu se intimpla in cazul unei vieti fara animozitate,cu rutine prestabilite inca din noaptea revelionului.Aceasta nu este o incurajare spre temperamente comportamentale de acest gen,ci un prospect in cazul in care,din cauze care nu depind neaparat de noi,se intimpla,pentru a privi partea buna,chiar si in statut de victima. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 24, 2022 Partajează Postat Aprilie 24, 2022 Acum 14 minute, tenzen a spus: Va contrazic,sper sa nu va suparati. Nu ma supăr. M-am obișnuit cu tot felul de ciudățenii și ciudați, încât acum nu ma mai mira nimic. Într-o confruntare totdeauna exista doar unul câștigător. Oricât de bine pregătit te-ai simți, totdeauna se va găsi unul mai bine pregătit. Nu va doresc să-l întâlniți, dar va asigur ca dacă îl întâlniți, teoria se va schimba. Raportat la scara, acum smardoiul lumii este Rusia, și din câte se vede, nu au prea mulți adepți, care sa le găsească o justificare ca se eliberează de stres, pe suferința nevinovatilor necombatanti. Link spre comentariu
tenzen Postat Aprilie 24, 2022 Partajează Postat Aprilie 24, 2022 Eu folosesc o scara mai mica,pentru evenimente locale,la acelasi nivel etnic,dealtfel,nebunia suicidara a lui putinel si a tovarasilor rusofoni se incadreaza la genocid,indreptat impotriva unor oameni care se afla intr-un teritoriu nepotrivit,localizat in vecinatea unora care niciodata nu s-au incadrat in specia umana,d.p.d.v psihic,alaturi de nemti,japonezi,turci si alti psihopati,care si-au dovedit neuronii si cruzimea de-a lungul timpului. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 11 ore, tenzen a spus: Eu folosesc o scara mai mica,pentru evenimente locale,la acelasi nivel etnic Indiferent la ce scară evaluăm lucrurile, rezolvarea prin non violenta a conflictelor, este principala caracteristica ce ne diferențiază de animale, si asta datorată gândirii, cu care majoritatea am fost înzestrați de mama natură. Unii reusesc, altii nu. Legea junglei a inceput sa primeze din cate se vede. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Tampiti erau si mai demult. Sa nu exageram. Acum avem youtube si vedem tot mai multi. Daca iti pierzi vremea cu orice babuin din trafic nu iti ajung toate orele zilei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 6 minute, Sharky a spus: Tampiti erau si mai demult. Mai rau e cand devin majoritari. Link spre comentariu
tenzen Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Nu pot sa localizez cu exactitate timpitii astia care devin,prin citat,majoritari.De asemenea,faptul ca sint de acord sa-i fie inchisa gura unuia cu pumnul nu inseamna ca sint timpit,sint o gramada de creiere goale si guralive,puse bine la adapost de legislatia in vigoare,non violenta,care pot minca kkt mult si sa spuna orice fara sa le poti face nimic...Niste vecini mi-au tocit nervii ani de zile cu reclamatii nefondate catre autoritati si aluzii verbale zilnice.Nu am agresat niciodata pe nimeni din senin si nici nu am injurat fara motiv,in schimb,i-as bumbaci cu pumnii mai ales in zona capului pe oricine ar indrazni vreo forma de agresiune,verbala sau fizica,contra mea sau a membrilor familiei.E o forma justa si concreta de a inchide gura nesimtitilor care nu isi vad de ale lor,de data asta,acestia fiind majoritari ca si categorie.Un pumn in slujba dreptatii face cit 100 de discursuri asa zis inteligente,care ne deosebesc de animale.Invers proportional,permiteti sa va spun ca,in anumite conditii,astia care va bateti cu pumnul in piept drept non violenti,puteti fi la fel de bine fiare de prada.S-a vazut in colectiv cum barbati d'astia adevarati au calcat femei in picioare sa scape cu viata,probabil erau non violenti si s-au speriat...Si da,violenta are legatura cu masculinitatea si stapinirea emotiilor,nu inseamna friu liber la dat cu pumnul.Daca aveti ocazia,poate mediati conflictele in ucraina,sa vad la ce va folosesc discursurile...Cum fiecare poate crede ce vrea fara sa fie catalogat,ma astept,in virtutea celor declarate anterior,la un fair-play...De curiozitate,daca sinteti agresat fizic sau verbal in trafic,tineti un discurs si va felicitati in sinea dvs ca ala v-a tras un pumn si 2 injuraturi,iar dvs l-ati dat gata cu vorbele?Va crede sotia vreun erou ca ati luat 2 pumni si ati aruncat spre inamic 10 fraze bine ticluite?Atunci,inseamna ca nu ati inteles la ce violenta ma refer si impotriva cui e indreptata,fapt pentru care ma retrag usurel,fara a simti nevoia unei interventii ulterioare.Va multumesc! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 43 minute, tenzen a spus: ,fapt pentru care ma retrag usurel,fara a simti nevoia unei interventii ulterioare.Va multumesc! Mergeți sănătos. Cazurile enumerate fac parte din categoria autoapărare, ceea ce difera de agresivitatea fără motiv, doar pt a ne arata bărbăția în fata nevestei. Link spre comentariu
tenzen Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Pai,la asta m-am referit,din start.Poate n-o fi fost compozitia adecvata,la compunere stau mai prost decit la dictare si cum a trebuit sa ma descurc singur,e de inteles... Am subliniat doar ca,autoapararea e de fapt un atac neprovocat si,in special,nu sint timpit daca recurg la asa ceva.Va multumesc inca o data pentru indulgenta aratata! Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Tenzen.Legislaţia din RO e atât de "tâmpită" şi încãlcită,că nu recomand nimănui să fie în situaţia de "autoapărare"!Rişti să fii categorisit ca "autor"...Mai apare şi un martor "binevoitor" şi-o bagi de tot pe mânecă!S-au văzut destule cazuri din astea! Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 7 hours ago, tenzen said: Niste vecini mi-au tocit nervii ani de zile cu reclamatii nefondate catre autoritati si aluzii verbale zilnice. Si tu de ce nu ai depus plangere pentru hartuire, daca tot esti nevinovat? Nu ai nici o obligatie sa fii victima cuiva. Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Un bărbat din Mehedinţi, în vârstă de 57 de ani, a fost prins pe Autostrada A 1 cu o alcoolemie de 3,34, în a doua zi de Paşte, a arătat, luni, Poliţia Română Link spre comentariu
tenzen Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 59 minutes ago, Mircea said: Si tu de ce nu ai depus plangere pentru hartuire, daca tot esti nevinovat? Cine a zis ca nu am depus plingere?Baietii sint rromi asistati social,politia singura spune ca nu are ce face,baietii au puscarie la activ cit pentru doua vieti... Tocmai,m-au avertizat pe mine sa nu cumva sa dau vreo lovitura cauzatoare de moarte,chiar si in autoaparare,daca vreau sa imi vad copiii mari si sa particip la evenimente din viata lor.Legislatia mai permisiva,cum era odata,m-ar fi ajutat enorm,din 2 pumni si o fractura craniana,sint sigur ca nu ar indrazni nimic,ba mai mult,as face un bine si altora,inclusiv unuia pasnic,ca dvs...Si cu aceasta,am zis cam tot ce aveam,nu imi plac polemicile fara concluzii clare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum