sesebe Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 La-s c-ai pus tu. Pai mie mi se pare ca-i o fraudare a asigurarilor, ca banuiesc ca au casco amindoi sau cel putn cel ce "greseste pedala". Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Totusi Fordul nu mi se pare avariat rau fata de Tiguan ,parca ar fi intrat in gard de beton .. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Fata masinilor se face praf tot timpul. Lateralul nu prea ca altfel ar intra tabla peste sofer. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 (editat) Exact asta vroiam sa spun si eu ca botul masinii este special conceput sa absoarba socul prin deformare iar habitaclul trebuie sa ramina cit mai intreg ca sa protejeze pasagerii. Oricum amindoua sint dauna totala. Sper doar ca cel lovit din lateral sa nu fie afectat prea tare la git/coloana. Editat Aprilie 4, 2022 de sesebe Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Cica soferii nu ar fi fost băuți, iar cel de pe suv are permis de 27 ani. Cel care m-a atins pe mine si mi-a mutat spatele aproape 2m era incepator, si nu avea cutie automata. Ceasul rău, pisica 13. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Am citit comentariile de acolo si nimeni nu s-a intrebat dece o masina cu o multitudine de sisteme active de protectie a intrat fara nici o tentativa de evitare/frinare direct in masina aia. Masinile noi au sisteme active de protectie ce frineaza automat la iminenta unui accident. Asta s-ar fi putut intimpla doar daca acele sisteme erau dezactivate ceea ce duce iar la ceea ce am spus mai sus " ca accidentul a fost intentionat" . Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 5 hours ago, sesebe said: Masinile noi au sisteme active de protectie ce frineaza automat la iminenta unui accident. Asta s-ar fi putut intimpla doar daca acele sisteme erau dezactivate Primul lucru care il face un "sofer adevarat" cand cumpara o masina este sa puna toate aceste sisteme pe OFF! Doar e sofer ce plm! Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Aia nu-s soferi ci imbecili. Are dreptate un coleg care spunea ca la un accident cu o masina dotata cu astfel de sisteme daca se gasesc aceste sisteme dezactivate la accident atunci soferul trebuie sa plateasca totul din buzunarul lui si sa faca si puscarie cu executare in caz de victime. Asta pt ca accident cu sisteleme dezactivate trebuie vazut ca un accident cu premeditare. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Cat timp nici o lege nu-i interzice sa dezactiveze aceste sisteme nu poate fi pedepsit suplimentar (stiu ca UE a impus ca nu stiu din ce an fiecare masina sa aiba sistem de franare de urgenta, deci si pe Logan va fi asa ceva ). Te-ai gandit ce jale mare va fi pe cocalar ca nu va mai putea sta lipit in curu' tau cand mergi pe autostrada? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 (editat) La modelele noi produse din 2020 sint obligatorii sistemele active de siguranta cu frinarea de urgenta, Logan este model 2020 deci e are, Megane 4 este model de 2016 si din pacate n-are pe echiparea Benone Sinulescu fiind considerat model vechi. La fel poate fi si acel Tiguan, daca este model anterior 2020 posibil sa n-aiba. P.S. n-ai buton sa le pui pe Off...doar din soft se poate. Editat Aprilie 4, 2022 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 In ce sens din soft? E simplu de tot intri prin citeva meniuri si le-ai facut OFF pe toate. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Meniuri, unde? pe bordul masinii? NU gasiti! Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Pariem domnule? Le am accesibile chiar de pe unul dintre joystick-urile de pe volan. Afisarea meniurilor este pe display-ul mic dintre acometrele indicatoare din bord. Nu cred ca pot fi accesate totusi decit daca schimbatorul este pe parking. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 5, 2022 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Eu nu pot sa nu ma intreb cat de dus cu sorcova trebuie sa fii ca sa-ti dezactivezi masurile astea de siguranta? Pentru ca n-ai cum sa fii sanatos la mansarda si sa dezactivezi niste chestii menite sa-ti salveze viata, pur si simplu n-ai cum. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 5, 2022 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Nu esti barbat daca umbli cu centura si esp activat. Asa gandesc unii. La astia tinerei e cel mai grav. Ei le stiu pe toate la 20 ani. Noroc ca mi am dat carnetul la 25 desi am trecut un pic prin faza aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum