icar Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Pai, când eram in Bucuresti, ma claxonau soferii sa le fac loc sa treaca. Ambii fiind pe trotuar!!! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 36 minutes ago, Mircea said: Bine ca la examen te pica, dar e legal ca mii si mii de masini sa fie parcate pe trotuar. Vezi, eu am ramas marcat pe viata cu urcatul pe bordura la examen , nu urc pe trotuar nici sa ma tai! 36 minutes ago, Sharky said: Poti sa o lasi la 20-30cm de bordura si macar e la sigur. Nu trebuie musai la fix. O lasi la 20cm daca ai jante noi , altfel daca e iarna si ai jante de tabla freci roata de bordura fara nici o jena! Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Apropo de bordură.Pe vremea lui Ceaşcă ia o colegă de serviciu carnetul.De bucurie îşi invită cea mai bună prietenă pentru un tur la Orşova.25km...După excursie prietena ne spune:"Nu mai urc la asta în maşină cât trăiesc"!"În Orşova era când pe drum,cãnd peste bordură pe trotuar"!"Abia am aşteptat să mă dau jos din maşină"!...Caz real.Noroc că nu era circulaţie pe timpul ăla! Link spre comentariu
informer Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Acum 11 minute, BRANCA a spus: Apropo de bordură.Pe vremea lui Ceaşcă ia o colegă de serviciu carnetul.De bucurie îşi invită cea mai bună prietenă pentru un tur la Orşova.25km...După excursie prietena ne spune:"Nu mai urc la asta în maşină cât trăiesc"!"În Orşova era când pe drum,cãnd peste bordură pe trotuar"!"Abia am aşteptat să mă dau jos din maşină"!...Caz real.Noroc că nu era circulaţie pe timpul ăla! Fain drum pt. un incepator intre Severin si Orsova in "zilele noastre", la circulatia actuala prin tunelurile si pe drumu` ala... cand pleci din Severin esti incepator, cand te intorci (daca te intorci) nu mai esti... Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 Discutia era despre faptul ca snapanul de examinator s-a folosit de o vrabie/porumbel pt. a taxa cu 5 puncte, puncte care au dus la caderea examenului. Doleantele respectivei nu au fost despre borduri. Oricum Garcica ala gasea alt motiv daca nu aparea porumbelul. Din pacate in Romania multi jegosii angajati in institutiile statului nu se satura dracului cu salariul pe care-l au, au in sange spaga! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 7 minutes ago, AlpHs00 said: Discutia era despre faptul ca snapanul de examinator s-a folosit de o vrabie/porumbel pt. a taxa cu 5 puncte, puncte care au dus la caderea examenului. Doleantele respectivei nu au fost despre borduri. Oricum Garcica ala gasea alt motiv daca nu aparea porumbelul. Din pacate in Romania multi jegosii angajati in institutiile statului nu se satura dracului cu salariul pe care-l au, au in sange spaga! Unde vezi tu asta??? Jegosi sunt romanii care prezinta deformat situatia!!! Eu vad clar: 11 puncte pentru executare incorecta a parcarii laterale si doar 1 punct pentru executarea incorecta a franarii cu precizie. Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 (editat) Acolo nu e 11, sunt doua linii ce reprezinta 5 puncte fiecare! Pentru fiecare greseala cu bordura se taxeaza cu 5 puncte, scrie clar pe foaie. Daca esti chior sau nu ai capacitate de a citi o banala hartie nu fa pe altii jegosi ca deformeaza realitatea! Editat Februarie 25, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
merck Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 (editat) Sa zicem ca sunt doua linii si nu 11, deci daca era doar porumbelul avea doar 5 puncte => Trecea examnul! Cu doua borduri nu treci examenul! P.S. Te-a ars politia rutiera prea des de esti asa inflamat? Editat Februarie 25, 2022 de merck Link spre comentariu
merck Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 25 minutes ago, AlpHs00 said: nu fa pe altii jegosi ca deformeaza realitatea! Pai cum nu deformeaza realitatea daca se afirma ca din cauza porumbelului a picat examenul auto? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 Si pe mine ma impuscau ca de cind am vazut o tanti de-a intrat in sant din cauza unui ciine mi se rupe de ei, normal, cind is cu masina mare ca la una mica .... Si un nenorocit de porumbel iti face masca bucati daca ai viteza, la astea noi daca-ti mai ia si echipamentul radar chiar are dreptate examinatorul , e un pricol grav de tot pentru buzunar porumbeleul! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 46 minutes ago, merck said: Pai cum nu deformeaza realitatea daca se afirma ca din cauza porumbelului a picat examenul auto? Daca nu lua alea 5 puncte pt. porumbel nu ajungea la 21 de puncte, atat sunt necesare pt. caderea examenului. Orice punct luat aiurea a dus la caderea examenului! Eu ma retrag ca nu ajungem la nici un consens. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 (editat) 3 hours ago, AlpHs00 said: Daca nu lua alea 5 puncte pt. porumbel nu ajungea la 21 de puncte, atat sunt necesare pt. caderea examenului. Orice punct luat aiurea a dus la caderea examenului! Eu ma retrag ca nu ajungem la nici un consens. 5 puncte pentru porumbel + 10 puncte pentru doua borduri = 15 puncte, daca zici ca pentru a pica examen trebuie sa ajungi la -21 de punte => persoana a luat examenul auto. Ponderea porumbelului fata de borduri este la jumatate (sau 25% din total) => deci nu poti spune ca porumbelul a fost cauza majora a esecului. Ca s-a adunat la total ... ok dar nu a fost majoritar. P.S. Adevarul este ca porumbel + borduri = 15 puncte => a mai facut si alte greseli! Dar e mai senzational sa deformezi realitatea scriind ca un candidat a ratat examenul auto din cauza unui porumbel! Editat Februarie 25, 2022 de merck Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 (editat) Am vorbit acum cu cineva, pe surse, nu era porumbel ci porumbiță... Deci v-ați înșelat.... Editat Februarie 25, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 Realitatea e deformata, prin felul in care s-a argumentat articolul. Insa, una e sa fii penalizat ca ai intrat intr-o masina care s-a oprit in fata ta (care rula in campul tau vizual normal), si cu totul alta e sa vina un porumbel de oriunde si cu viteza pasarii. Ca om de trece strada il vezi, masina in fata ta o vezi, masina din stanga-dreapta o vezi, dar un obstacol zburator... e cam jeg sa penalizezi pentru asta. La fel si cu bordura, parcarea o inveti in timp sau nu o folosesti decat prea rar poate, nu e ceva primordial in condus. Dupa ce schimbi o pereche de jenti si pneuri... inveti care e costul parcarii la bordura. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 25, 2022 Partajează Postat Februarie 25, 2022 Te penalizeaza si pt folosirea gresita a treptelor. Lovitul bordurii se incadreaza probabil tot acolo. Dar pana la urma cine te pune sa parchezi lipit? Te uiti in oglinda si lasi si tu 10-20cm si n-ai treaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum