Ion_Bumbu Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Pai de ce sa intoarca??? Tinea regulamentar dreapta... Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 Bumbu.Poate vroia să i-o tragă cineva prin faţă!! Link spre comentariu
merck Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 https://s2.ziareromania.ro/?mmid=fe7545670ae401badb Quote ”Curierul de la Sameday, astăzi ai avut noroc că am frânat la timp camionul și ai evitat acel capăt de pod, data viitoare promit ca n-o mai fac! Să-i explice cineva că a luat-o pe arătură!”, scrie șoferul camionului în postare. Comentariile internauților nu s-au lăsat așteptate: ”Frumos când nu e mașina ta” ”Aia de la sameday merg ca ordinari.. sai vezi cum merg prin cartiere...printre blocuri parca îs la raliuri...” ”Ce noroc a avut....putea oricand sa-l arunce stanga/drepta datorită diferenței de aderenta si santului prin care a trecut....cat de prost sa fii sa te risti asa” ”Se grăbea sa ducă bulionul, pateul si apa minerala comandate de pe emag.”, au fost câteva dintre reacții. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 Ce vrei, pustani de 20 ani care nu conduc masina lor si se cred la raliu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 https://soferidinromania.ro/nu-nu-e-gluma-o-tanara-din-fagaras-a-picat-examenul-auto-pentru-ca-nu-a-acordat-prioritate-unui-porumbel/?fbclid=IwAR06KXJGcMVjph6nxzByNqL7XU4sWgBsJd3Ga7npf5uXsy6zP_fnyJhXE4k Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Da,foarte bine,nici să nu-i dea permis.Amărâtul de porumbel dacă vi cu viteză spre el nu mai are timp să ”decoleze” și-l omori. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 (editat) Rahat cu mac! Se vede ca pentru executarea incorecta a franarii cu precizie (proumbel pe carosabil) i-a scazut 1 punct! Fix la rubrica de deasupra: executarea incorecta a parcarii laterale (s-a urcat de doua ori pe bordura) i-a scazut 11 puncte! P.S. La fel era sa patesc si eu la examen. Politistul m-a pus sa fac o parcare laterala in rampa insa a fost cinstit si mi-a zis: ai grija ca ai o denivelare mare langa bordura. Din prima nu am reusit si m-am urcat pe bordura, insa am reusit din a doua si politistul mi-a zis: nu te penalizez pentru prima nereusita pentru ca ai reusit din a doua incercare, dar daca nu reuseai nici din a doua incercare te picam. Editat Februarie 24, 2022 de merck Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Da ,e foarte bine ,daca porumbelul intra prin parbriz si ii spargea capul examinatorului ? Link spre comentariu
merck Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Scrie clar: bordura + bordura la rubrica executare incorecta a parcarii laterale (este subliniat laterala). 1 minute ago, adydep said: Poate cu razboiul ăsta se face litrul de combustibil 20 lei,să pot circula liniștit. Petrolul nu-i buba, gazu' ii baiu'! Deci nu ai sa poti curcula linistit! Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 (editat) Merk acolo nu e 11 si 1 ci doua bucati de 5 puncte pt parcare si 5 puncte pt porumbel. Totusi mai lipesec 6 puncte pana la 21. Editat Februarie 24, 2022 de AlpHs00 Link spre comentariu
merck Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Ma refeream ca petrol mai gasim si in alte parti, cu gazu' ii mai nasol pe moment, fiind puternic dependenti de putinica. Bine ca ne apropiem de sfarsitul iernii si nu mai avem asa mare nevoie de gaz sa ne incalzim. De gatiti .... la resou ca pe vremea lui ceasca! Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Ce cretinitate sa fii penalizat ca nu poti pune masina perfect la bordura. Link spre comentariu
merck Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 (editat) Bordura este considerata trotuar => daca te-ai urcat pe bordura este considerat accident. La fel si daca doar atingi un pieton tot accident se considera. Nu-i deloc cretinatate. Nu ai ce cauta pe trotuar! Editat Februarie 24, 2022 de merck Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Bine ca la examen te pica, dar e legal ca mii si mii de masini sa fie parcate pe trotuar. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Poti sa o lasi la 20-30cm de bordura si macar e la sigur. Nu trebuie musai la fix. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum