Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

https://s2.ziareromania.ro/?mmid=fe7545670ae401badb

”Curierul de la Sameday, astăzi ai avut noroc că am frânat la timp camionul și ai evitat acel capăt de pod, data viitoare promit ca n-o mai fac! Să-i explice cineva că a luat-o pe arătură!”, scrie șoferul camionului în postare.

Comentariile internauților nu s-au lăsat așteptate:

”Frumos când nu e mașina ta”

”Aia de la sameday merg ca ordinari.. sai vezi cum merg prin cartiere...printre blocuri parca îs la raliuri...”

”Ce noroc a avut....putea oricand sa-l arunce stanga/drepta datorită diferenței de aderenta si santului prin care a trecut....cat de prost sa fii sa te risti asa”

”Se grăbea sa ducă bulionul, pateul si apa minerala comandate de pe emag.”, au fost câteva dintre reacții.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Rahat cu mac! Se vede ca pentru executarea incorecta a franarii cu precizie (proumbel pe carosabil) i-a scazut 1 punct! 

Fix la rubrica de deasupra: executarea incorecta a parcarii laterale (s-a urcat de doua ori pe bordura) i-a scazut 11 puncte!

P.S. La fel era sa patesc si eu la examen. Politistul m-a pus sa fac o parcare laterala in rampa insa a fost cinstit si mi-a zis: ai grija ca ai o denivelare mare langa bordura. Din prima nu am reusit si m-am urcat pe bordura, insa am reusit din a doua si politistul mi-a zis: nu te penalizez pentru prima nereusita pentru ca ai reusit din a doua incercare, dar daca nu reuseai nici din a doua incercare te picam. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Scrie clar: bordura + bordura la rubrica executare incorecta a parcarii laterale (este subliniat laterala). 

1 minute ago, adydep said:

Poate cu razboiul ăsta se face litrul de combustibil 20 lei,să pot circula liniștit.

Petrolul nu-i buba, gazu' ii baiu'! Deci nu ai sa poti curcula linistit! :85

Link spre comentariu

Ma refeream ca petrol mai gasim si in alte parti, cu gazu' ii mai nasol pe moment, fiind puternic dependenti de putinica.

Bine ca ne apropiem de sfarsitul iernii si nu mai avem asa mare nevoie de gaz sa ne incalzim. De gatiti .... la resou ca pe vremea lui ceasca! 

Link spre comentariu

Bordura este considerata trotuar => daca te-ai urcat pe bordura este considerat accident. La fel si daca doar atingi un pieton tot accident se considera. 

Nu-i deloc cretinatate. Nu ai ce cauta pe trotuar!

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări