validae Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Dacă era atent o vedea pe femeie încă de când era pe banda din dreapta, iar el circula pe linia de tramvai.Se numeşte conducere preventivă, presupune o atenţie distribuită, nu statul cu ochii în blestematul de feisbuc....că de la telefoane se întâmplă mai multe nenorociri decât de la alcool astăzi. Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Eu nu inteleg de ce trebuia sa circule pe linia de tramvai cand cele doua benzi erau libere, chiar daca semnul de ocolire a refugiului permite ca aceasta sa se faca atat prin dreapta cat si prin stanga acestuia. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 De ,,şmecher,, nu te-ai prins ? Dar i-a ieşit şmecheria pe nas.... Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 In Botoșani s-a renunțat la tramvaie și deci este "legal" sa circuli pe linia de tramvai. N-au apucat sa scoată sinele. Cel puțin astea sint informațiile mele. Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Nu am contestat legalitatea, dovada ca semnul de ocolire permite aceasta, dar nu m-am prins (cum spune validae) de necesitate. De ce sa circuli (in situatia din videoclip) pe banda 3 cand 1 si 2 sunt libere? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Numai fraierii si incepatorii merg pe benzile din dreapta. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Sunt pline cimitirele de şmecheri şi încă se mai creează locuri.Din păcate se nasc tot mai mulţi, nu avem cimitire destule.. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 33 minute, sesebe a spus: In Botoșani s-a renunțat la tramvaie și deci este "legal" sa circuli pe linia de tramvai. Si in Iasi se circula legal pe linia de tramvai...vezi Canta, Palat, Copou, etc. Doar Nicolina face exceptie, unde s-a interzis prin hotarare pe plan local circulatia autovehiculelor pe linia de tramvai, sau (fosta) zona industriala, unde nici bombardierii nu se incumeta. Link spre comentariu
nelu F Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 19 minute, Mircea a spus: Numai fraierii si incepatorii merg pe benzile din dreapta. Acu am priceput. Sunt la prima categorie. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 @doru3160 sint și niște ghilimele acolo în postarea mea.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Aspiră la o carieră de polițist... Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Maresal.Hai că se mai fac filme sau clipuri muzicale cu maşini de poliţie!Alea ce regim au?!Artistic?! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Trebuie aviz scris. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 https://fb.watch/aJ0F4jlXhK/ Parca n-as vrea sa cumpar asa ceva... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 23, 2022 Partajează Postat Ianuarie 23, 2022 Sper ca nu ati aflat abia acuma ca discurile de frina sint din fonta si praful ala negru dizgratios ce de depune pe minunatele jenti de aliaj in esenta este fier si grafit, nu praf de placute... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum