Vizitator Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 (editat) Acum 13 minute, Sharky a spus: Dar o femeie pierduta in spatiu, sau un batran pe care anii l-au ajuns si l-au lasat bine in urma, acolo logica lipseste cu desavarsire si cel mai bine e sa te feresti. E ca si un caine care umbla pe trotuar si apoi sare in fata masinii. Nu trebuie sa te bazezi ca au vreo logica miscarile lor, trebuie asa sa calculezi ca orice ar face, tu sa te poti feri. Eu zic sa stergi asta. Poate nu ai fost atent la exprimare. Dar eu zic ca asa o opinie nu trebuie afisata pe un grup public. LE: Dupa ce stergi ce ai scris tu, sterge si ce am scris eu. Sa nu ramana pe forum asa ceva. Editat Ianuarie 18, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Interesant punct de vedere @Sharky, chiar nu ma așteptăm. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Ma rog, femeie ca sa vada cum e cred ca nu va ajunge, batrin are toate sansele, poate atunci va pricepe ca nu toti cei care-s batrini sint neajutorati si cu dementa senila... Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 18, 2022 Partajează Postat Ianuarie 18, 2022 Va rog cititi ce am scris, am scris o femeie aiurita, nu ca toate femeile sunt aiurite. Ca ati reactionat asa si mie mi se pare dezamagitor. In rest terminati va rog cu porcariile astea. Nu sterg nimic, iar la sectiunea asta nu sunt moderator ca sa sterg posturile altora. M-am exprimat cat se poate de clar si ma refer la o anumita tipologie. Evident ca 80-90% din femei, poate chiar mia mult sunt soferi normali care conduc bine si cu atentie. Exista si campioane in motor sport si alte povesti. Nu e vorba de diferente fizioligice ci diferente sociale. Din acei 80-90 raman restul de pitipoance, cum e asta, care n-a avut nici o jena sa traga inspre masina politiei ca sa faca accident. Iar asta a facut-o din pura prostie, ca in mod sigur nu vroia sa isi loveasca masina, iar de unde nu e.... Am lucrat 7 ani in firme cu personal preponderent feminin. Pot sa spun ca aveam o parere mai buna inainte sa lucrez acolo decat dupa. Si sunt un tip tolerant si cumsecade. Evident, tot respectul pt cele din conducere, erau carora le mergea mintea si erau faine, dar majoritatea erau echivalentul feminin al lui Dorel. Sunt de acord ca asa e si in firmele de dorei, ca nici aia nu gandesc, ca altfel nu erau angajati ca dorei, DAR pana sa ajunga acolo au trait intr-un mediu in care daca ai gresit ti se da peste nas pana te inveti. In general la femei nu se intampla asta, ba dimpotriva se bazeaza ca lor li se iarta. De aceea greselile sunt diferite. MA rog, ultima parte e doar o teorie, restul sunt doar realitatea, ca va place sau nu, in trafic avem si aiurite, din pacate. Si da, passatul e lovit deja de 5 ori, asta cat stiu eu...Si nu, nu eu il conduc. Deci da, reclama e buna. Cazanul dizel de 23 ani e numai bun! Pana la urma pt traficul din Cluj si inghesuiala e doar o chestiune de timp pana atingi masina, oricat de bun ai fi. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Antrenor de kickboxing din Craiova, amendat pentru viteză excesivă și depășiri neregulamentare Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Daca era, vorba împuscatului, "om simplu", mai ajungea la stiri? Sau evenimentul în sine, amendarea unui contravenient, este ceva asa de neobisnuit si extraordinar, încât televiziunile sa se întreaca în a-l prezenta publicului spectator? Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Nu, dar cred ca amenda tot primea. Si aia e mai important. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 (editat) 1 oră în urmă, franzm a spus: Daca era, vorba împuscatului, "om simplu", mai ajungea la stiri? Sau evenimentul în sine, amendarea unui contravenient, este ceva asa de neobisnuit si extraordinar, încât televiziunile sa se întreaca în a-l prezenta publicului spectator? Aici avem de-a face cu imbecilitate crasa si lumea trebuie sa fie la curent ca exista asa ceva (sa razi ca idiotul de cel care evitand accidentul era sa se duca in sanț??? WTF!!!). Pai cu idiotii astia doi nu se poate interactiona decat cu una bucata volvo XC90 cu volan pe dreapta si pastrat banda ca sa vedem cum vor rade imbecilii dupa impact! Editat Ianuarie 19, 2022 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Nu vă mai luaţi de Sharky!Are dreptate!Zice că 80-90% din femei conduc ok...Aici e exagerat însă.Există nr uriaş de piţipoance,de "fata lu' tăticu",de "blonde",care iau permisul pe pile.Mai apoi şi condusul e o artă.Nu toţi sunt făcuţi pt aşa ceva.Valabil şi la femei şi la bărbaţi. Cunosc inşi care n-au luat carnet,deşi puteau să o facă.Recunosc,sincer,că n-au talent la condus sau că nu pot fi atenţi!Am şi eu un caz în neam.Foarte bun profesionist însă în meseria lui! Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 19, 2022 Partajează Postat Ianuarie 19, 2022 Pițipoanca trebuie să aibă 3 caracteristici: -să fie copilăroasă -să aibe mâna mică -pe tot ce pune mâna să ducă la gură Link spre comentariu
Atlas nou Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 La 19.01.2022 la 10:09, BRANCA a spus: Nu vă mai luaţi de Sharky!Are dreptate!Zice că 80-90% din femei conduc ok...Aici e exagerat însă.Există nr uriaş de piţipoance,de "fata lu' tăticu",de "blonde",care iau permisul pe pile.Mai apoi şi condusul e o artă.Nu toţi sunt făcuţi pt aşa ceva.Valabil şi la femei şi la bărbaţi. Cunosc inşi care n-au luat carnet,deşi puteau să o facă.Recunosc,sincer,că n-au talent la condus sau că nu pot fi atenţi!Am şi eu un caz în neam.Foarte bun profesionist însă în meseria lui! Buna Ceea ce spun colegii Sharky si Branca este adevarat,dar nu 100%. Exemplu sotia mea.A luat permisul de conducere de cca.18 ani,dar era gata sa expire si nu eram deloc multumit cum conducea.In schimb poti invata prin exercitiu.A schimbat locul de munca si face naveta zilnic 60 Km cu masina.Acum incetineste la 100Km/H.Cel mai bine se simte la 110,120Km/H si merge chiar bine.Se asigura de 3 ori,nu risca in trafic.In parcare mai loveste cate un "stalpisor",3 masini au avut parte de asemenea intalnire. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Mă întreb, dacă nu era înregistrarea îl credea cineva pe acest om https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/video-a-evitat-un-pieton-si-a-spulberat-doua-masini-soferul-spune-ca-femeia-era-ascunsa-de-un-semn-de-circulatie.html. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Ha, ha, ha. Hai ca-i tare! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Degeaba are dreptate în legătură cu semnul acela.Asta fiindcă trebuia să circule cu viteză redusă în zona cu treceri de pietoni, de fapt pentru asta a şi fost amendat. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 21, 2022 Partajează Postat Ianuarie 21, 2022 Cinstit nu cred ca-l credea nimeni. Asa cum e pusa placa aia de avertizare ar fi buna la joc de v-ati ascunselea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum