Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 6 minute, merck a spus:

Da macar animalu' ala de militian putea sa circule cu viteza regulamentara?

Nu, pt ca altfel, nu mai era militian.

Ca om, nu pot sa nu il compatimesc, chiar daca scapa de parnaie. Sa traiesti toata viata cu sufletul unui copil pe constiinta, nu e lucru usor. 

Link spre comentariu

Militienii si constiinta .... baba si laserul!

Pai odata cu cazul Caracal a iesit la iveala ca o groaza de militieni (si nu numai) au intretinut relatii sexuale cu minore sechestrate!!! 

Link spre comentariu
Acum 27 minute, merck a spus:

Militienii si constiinta .... baba si laserul!

Eu nu iau apararea nimanui, dar daca aia de la Caracal erau in cardasie cu clanurile locale, nu m-as gandi ca toti sunt la fel si oricum nu e nici o legatura intre cazuri, e doar de dragul discutiei. Asta nici macar politist cu scoala de militieni nu era.  Lasa si tu macar o raza de speranta ca mai sunt si oameni printre ei, de aia nu m-as grabi cu etichetarea, sau generalizarea. Ori poate il cunosti personal, si stii tu ce zici. Cert e ca poate sa-l infunde si pe 100 ani in parnaie, copila la parinti nu se mai intoarce. Dar poate constitui un exemplu ca si militienii fac parnaie...speram sa fie de bun augur in sensul asta, ca dupa cum au incercat sa musamalizeze, clar o fi un pilos sau omul cuiva infipt prin politica..

Link spre comentariu

Asta dacă nu aduni și  distanta de reacție, de 9m. Nu știu cine poate frana instant la sesizarea obstacolului.

Acum 45 minute, Mircea a spus:

La 30MPH (cam 50km/h) distanta de franare e de 14m. 

Link spre comentariu

Sharky vorbea de distanta, in raport cu Dacia 1300, am asumat ca s-a referit din punct de vedere mecanic. Si franarea are o tehnica, dar nu stiu cum difera de la om la om.

Legat de timpul de gandire, asta e dependent de fiecare conductor. 

Cred ca am epuizat si subiectul Dacia si franarea.  

Ne intoarcem la politist, oare ce motive au unii sa fie mereu pe fuga? Asta imi e greu de inteles mie, dar stiu ca eu sunt mai fricos la volan.

Link spre comentariu

Pana la urma, nu cred ca avea mare viteza... un 80-90km/h si asta pe drum drept, asfaltat, nu prea ii simți ca mare viteza. În schimb, dacă ții cont de toate situațiile ce pot apare în traficul urban, e mult, indiferent cât de bun conducător auto ai fi. Sunt sectoare de drum care te îmbie sa calci pedala. Probabil acel sector de drum era unul din asta. La unii e si frustrare mare. Cred ca și în cazul milițianului asta a fost ceva frustrare, nu se grăbea nicăieri idiotul. Doar voia sa fie mai șmecher decât restul. 

Link spre comentariu

Bine, 70 e deja viteza cand legata e 50.

In rest cazurile de 30/50 includ treceri de pietoni cu pietoni ce intentioneaza sa treaca!

Tabelul de mai sus include 60mph adica 96kmph 55m + timp de reactie.

E mult pt asfalt uscat. Orice logan cu kormoran si fara abs e capabil de asa ceva.

De ii pui gume decente si franezi apasand masina prima data in bot si apoi maxim frana (tre sa cunosti masina) atunci ai fi uimit cat timp cobori sub.

Acu asta e un pic cioleala si nu apuci tu sa pregatesti masina pt franare in caz de urgenta.

Dar o oprire planificata dar rapida se poate.

Oricum tehnica iti aduce doar un pic in plus, nu spectaculor in orice caz sub 40m cobori garantat cu gume bune.

Evident adaptam viteza la conditiile de drum, iarna nu i ca vara, etc.

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Mircea a spus:

Adrian a postat pentru americani... in MPH.

Nu bre!

Polițistul care a accidentat mortal o fetiță pe trecerea de pietoni are permis de Marea Britanie

Citat

Agentul care conducea autospeciala are permis de conducere înregistrat în Marea Britanie.

Deci el o ramas setat pe MPH 

Militienii profita de uniforma la maxim!

Polițist prins în ”misiune” la o prostituată: dosar penal, după ce s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări