icar Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Da, Maresale, asa o sa se intâmple! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Corect ,asa s-a intamplat cu ,,vedeta '' Prima si cati multi altii .. Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 La accidentul cu curcanul n-am văzut marcaj cu zebră...Nu ştiu cât de ok sunt restul semnalizărilor. Acu nu ştiu unde se grăbea insul dacă nu era în misiune!Fetele,săracele,au văzut maşina,dar au apreciat greşit şi au crezut că pot trece în fugă... Per total,chiar dacă nu erau semnalizările ok,vina aparţine curcanului.Viteză prea mare şi neatenţie.Nu pot să-mi dau seama unde se uita de n-a văzut fetele că sunt în traversare!Zic asta deoarece a afirmat că s-a trezit cu ele în faţă! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Trecerea era semnalizata cu indicator, dar zebra era aproape stearsa. Nu am auzit sa-i fie pus alcooltestul. Poate era pe telefon, de nu a observat fetitele. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Zebra e un element secundar, panoul mare, patrat si albastru (greu de confundat) este elementul principal. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Ca si in cazul lui Peter, cica panoul nu se prea vedea! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 33 minute, icar a spus: Poate era pe telefon, de nu a observat fetitele. Era la vanatoare de pokemoni. Nu cred ca scapa cu suspendare, e presa cu tunurile pe el, filmarile sunt publice, poze ale martorilor la fel. Ar fi nesimtire totala si sfidare pe deasupra sa-l scoata basma curata. Vom vedea. Doar sa nu lungeasca ancheta cativa ani, pana se stinge interesul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Provine din exterior, e fără pregătitire, are pile mari, probabil. Or să dea verdictul peste mulți ani.... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Poate aţi auzit de incidentul de acum ceva ani, când nişte cadre de la trupele speciale au confundat un urmărit periculos cu un şofer nevinovat.Unul din urmăritori l-a împuşcat prin geam direct în cap pe bietul om.S-a muşamalizat totul, ştiu că a fost o emisiune la tv, nici măcar nu au ajutat familia celui ucis cu ceva.Probabil că ăsta nu scapă chiar uşor, acum sunt martori şi filmări ce nu pot fi făcute să dispară... Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Panoul risca sa fie ascuns de frunze - fiind oricum departe de bordura, plus masini parcate care pot bloca. Cele de mai sus nu-s scuze, ci doar observatii. Orice sofer cu cap casca ochii cand se aproprie de o intersectie sau pot iesi oameni de dupa masini parcate cu gandul sa ajunga la Carrefour. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Aş avea curaj să pariez că dobitocul era cu telefonul în mână în momentul ăla.Am avut de-a face cu astfel de fenomene...era să fiu lovit de astfel de cretini.Şi i-am văzut cu telefoanele la ureche sau în mână.. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Cod rutier 2020 Articolul 31 Participanţii la trafic trebuie să respecte regulile de circulaţie, semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţistului rutier, precum şi semnificaţia diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutieră, în următoarea ordine de prioritate: a) semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţistului rutier; b) semnalele speciale de avertizare, luminoase sau sonore ale autovehiculelor, prevăzute la art. 32 alin. (2) lit. a) şi b); c) semnalizarea temporară care modifică regimul normal de desfăşurare a circulaţiei; d) semnalele luminoase sau sonore; e) indicatoarele; f) marcajele; g) regulile de circulaţie Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 1 oră în urmă, validae a spus: Aş avea curaj să pariez că dobitocul era cu telefonul în mână în momentul ăla Tot ce e posibil, dar se mai poate la viteza aia, sa-i fi fost mascate fetitele de pe trecere, de stalpul din stanga, de la parbriz. Am patit de multe ori ca a iesit pietonul de dupa stalp cand eram aproape de trecere. Nu e o scuza, dar e posibil. Incerc sa ma conving (eu, pe mine) ca individul nu era totusi atat de idiot sa mearga cu viteza si ochii in telefon. Fiind patit de cateva ori, cu pietoni imbracati in haine inchise la culoare, si traversand in ritm alert, m-am invatat sa ma uit ca pe dupa colt cand ma apropii de o trecere, mai ales in amurg, cand farul nu prea ajuta, dar nici lumina naturala nu prea mai ai. S-ar parea ca lumina era slaba, fetitele traversau in fuga dupa ce l-au vazut, fiind de statura mica, posibil sa fi fost mascate de masini parcate, si mai e ceasul rau, pisica 13. Pacat de copila aia, la doar 13 ani, nici nu a stiut ca a trait. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Acum 29 minute, Mircea a spus: Panoul risca sa fie ascuns de frunze - fiind oricum departe de bordura, plus masini parcate care pot bloca. Da macar animalu' ala de militian putea sa circule cu viteza regulamentara? Prin presa scrie ca a oprit in 50 de metrii de la impact. Stopping Distance at 50 MPH Thinking Distance – 15m (49 ft) + Braking Distance – 38m (125 ft) = Stopping Distance – 53m (174 ft) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum