Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Polițiștii au identificat-o pe șoferița ca fiind o femeie de 57 de ani din comuna Diosig. Oamenii legii au testat-o cu aparatul etilotest și au descoperit că are o alcoolemie de 1.28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 7 minute, validae a spus:

Dacă vedeam aşa ceva, sunam din mers la 112....ăla e moartea pe roţi.

Asa se pare ca s-a procedat, dar dupa ce a fost oprit:

Citat

Un şofer de TIR a urcat la volan beat şi a făcut „echilibristică” pe DN 79, între Mădăras şi Inand, în Bihor, fiind prins şi dat pe mâna poliţiştilor după ce alţi doi şoferi au reuşit să îi ia cheile şi să sune la 112, potrivit ebihoreanul.ro.

Editat de merck
Link spre comentariu

Ce nu-mi plac mie la dezbaterile astea este faptul ca echipele care dezbat nu-s egale. Normal trebuie sa se aseze fata in fata cate unu din fiecare echipa si castigatorul merge la dezbaterea ulterioara pana ramane unul singur la final care a rezistat cel mai mult la dezbatere.  :57

Vad pe unul care participa la dezbatere dupa ce oamenii s-au grupat, apoi se duce la alt grup format si iar se baga in dezbatere pentru ca la urma sa plece, fara sa se fi terminat dezbaterea. Revine abia dupa ce s-a terminut de dezbatut si ... e multumit de sine. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Sharky a spus:

Nu stiu la ce filme te uiti. Se indentifica bizonu, i se taie o amenda de 4mii lei, dosar penal, retinere carnet 90 zile si apoi sa vad eu care mai face scandal fara rost. Daca se mediatizeaza cazul umbla vorba si lumea se gandeste inainte sa faca ceva.

Da, dar pentru toate astea  trebuie să ai lege, nu poți să dai amenzi și să reții permise de conducere așa că vrei tu, trebuie să ai probe. Nu vedeți că în ziua de azi legile sunt în favoarea hoților și a șmecherilor, imediat te contestă și îți cere și daune că nu știu ce drepturi i-ai încălcat. Nu zic, în cazul de față se putea și parcă s-au dat unele amenzi, dar nu asta e problema, problema e cum s-a ajuns în această situație, că nu patrulează poliția cu elicopterul sau din cauza aglomerației și a lipsei infrastructurii rutiere și mai ales a educației. Tu, când un drum de 10 min. în mod normal, îl faci în 10 ore, e bine? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări