sesebe Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Camera fata / spate si nu te mai doare capul de constipatii care vor sa-si vopseasca masina pe banii tai. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Acum 3 ore, sesebe a spus: Camera fata / spate si nu te mai doare capul de constipatii care vor sa-si vopseasca masina pe banii tai. te doare capul in urmatoarela 9 luni pt ca e mare sansa sa aiba asigurare la City. Eu le aplic alta metoda, pastrez mai multa distanta fata de ala din fata si ating usor pedal cat sa clipeasca stopurile. Unii inteleg, altii nu. Plin de grabiti peste tot. N-ai ce face, unu insista, altu nu se asigura. NAsol. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Nu ma doare capul nici de City pt ca mi-am făcut RCA cu decontare directa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Acum 10 ore, Sharky a spus: pastrez mai multa distanta fata de ala din fata Nu poti lăsa distanta prea mare, pt ca de fiecare data se găsește câte un nesimțit care sa se bage cu sau fără semnal, și în felul asta iar trebuie sa lași spațiu de siguranță mai mare, unde se va strecura alt nesimțit. Și tot așa. E poveste urbana cu City ăștia de au dat faliment. Poate puțin mai dificil de făcut dosarul de dauna, dar plata se face din fondul de garantare poate mai repede decât erau în stare cei de la City. Am avut un coleg care a avut un eveniment, o tamponare ușoară, și nu a avut probleme cu plata. Valoare deviz 3700 lei. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Zi cum a rezolvat. Ca stiu un om care a fost programat peste o luna la constatare!!! Ceea ce e nasol. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Pai ți-am zis ca mai nașpa a fost cu dosarul de daună. Nu cunosc alte amănunte, dar ce mi-a zis, e departe de cele 9 luni despre care povesteai mai sus. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Prin 9 luni ma refer la timpul in care expira aceste polite, nu la timpul de rezolvare a unei daune. Link spre comentariu
norad Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Acum 16 ore, merck a spus: Incep sa se inmulteasca masinile electrice care nu au motoare asmatice! Ala nici nu are nevoie sa apese pedala de frana ci e deajuns sa ridice brusc piciorul de pe pedala de acceleratie si ai intrat cu botu' in curu' lui! Masinile astea noi au franare automata de urgenta (Advanced emergency braking system). Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Acum 3 minute, norad a spus: Masinile astea noi au franare automata de urgenta (Advanced emergency braking system). Bazeaza-te pe ea! (desi sunt multe masini productie 2021 care nu au asa ceva.) Una este sa ai adaptive cruise control si sa lasi computerul sa pastreze distanta fata de masina din fata si alta este sa stai cu botu' in curu' celui din fata si sa ai pretentia ca franarea automata de urgenta sa-si faca treaba cand ala din fata calca frana brusc! In plus nu uita: Advanced emergency braking system isi face treaba si in functie de pneuri! Aceeasi masina daca o incalti cu pneuri premium va frana in x metri, daca o incalti cu pneuri budget va frana in x+y metri. Pe carosabil ud sau iarna este si mai evidenta diferenta. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Mă uitam la clipul anterior.Cât de tâmpit,inconştient,trebuie să fii ca să nu semnalizezi din timp,să nu încetineşti/opreşti lângă axul şoselei când faci stânga!!Adică faci manevra fără să te asiguri?! Asta mi-aduce aminte că enorm de mulţi şoferi fac manevre de schimbat banda sau virare,preponderent la dreapta pe sensul de mers,fără să semnalizeze!Trebuie să stai tu cu ochii beliţi să ghiceşti ce face animalu'!!Şi,dacă n-ai cameră când îl pocneşti,apar poveştile alea cu lovitul din spate,cu nepăstrarea distanţei,etc,etc... Am auzit mulţi cretini spunând că n-ai nicio vină când te loveşte ăla din spate.Da' când ajungi la 2m sub pământ,în copîrşeu,e bine?! Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Și ăsta care filmează are o viteză .... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 După ce i-a trecut glonțul pe la ureche, a oprit sa scuture nădragii... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Be em veu, ce vrei, cretin, da-l dracului. Daca s-ar autosesiza politia ar fi bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum