Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

1 oră în urmă, doru3160 a spus:

La toți li se infunda mai devreme sau mai târziu. Tine odată, vede ca merge, a scăpat de mai multe ori, și pe urma condusul imprudent devine obicei

Aferim! :aplauze

Link spre comentariu

S-a intalnit prostu cu chioru.

AStia sunt cei mai periculosi soferi de pe drumuri, tiristii si dubistii care se grabesc.

De pastra distanta putea tiru sa ii tot puna frana in fata ca degeaba o facea.

Sa speram ca raman ambii fara carnet si vor fi 2 prosti in minus pe drumuri.

Link spre comentariu

Tirul din spate a lovit la randul lui duba?

646x404.jpg

am inteles ca duba incercand sa evite impactul cu tirul din fata trage stanga si intra cu partea din dreapta a masinii in coltul tirului 

627x0.jpg

dar daca in timpul manevrei a fost lovit din spate (pe net apare ca : Două TIR-uri conduse de tată şi fiu au strivit intenţionat o dubă  ) deja alta este calimera. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Este filmare pe youtube in care se vede ca primul tir franeza brusc si zdravan (se vede ceva nor de praf) fara sa aiba nimic in fata:

si tirul din spate este si el botit in bot (minutul 1:02 mai jos):

deci nici al doilea tir nu a putut sa opreasca (cand primul tir a franat brusc si zdravan) si a lovid duba. In plus  la minutul 1:58 soferul de tir din spate (care a bubuit duba) zice: N-a franat, o fi franat brusc din alte motive (si se vede clar ca in fata nu avea nici un pericol. 

Bune si camerele de bord la ceva, se mai face lumina. 

Link spre comentariu

Cel cu duba trebuia să ţină cont că având viteza limitată, depindea de bunăvoinţa tiriştilor ca să-i depăşească.Cum ăştia l-au luat din prima la înjurături, nici nu trebuia să mai încerce.

Dar cel cu primul tir e vinovat direct de moartea pasagerului, a frânat brusc doar ca să-l buşească pe cel cu duba din spate, se vede clar.Ar putea scăpa doar dacă o expertiză tehnică ar dovedi că frânele s-au defectat cumva şi maşina a frânat singură.Greu de crezut dar posibil, ştiu că tirurile au sistem cu aer, când pierzi aerul nu mai pleci de pe loc.Dar conjunctura accidentului şi schimbul de înjurături prin staţii duc la un gest plănuit.Acum se caută un martor care a auzit prin staţie ameninţările tiriştilor.Asta e dovada care poate duce la condamnarea nenorocitului..

Link spre comentariu

Romanii sunt o specie aparte, si nu o zic in sens peiorativ. Dar, ta-su mort langa el si el mai gaseste putere sa se alerge cu tiristii pe camp.

Las la o parte starea bleaga a militienilor... aia de ce ii mai lasau pe implicati sa se injure dupa accident. Separati din prima, luat confesiunile si apoi verificat daca concorda intre ele. Dar militianul tot militian prost, incompetent si alte alea.

Link spre comentariu
Acum 28 minute, Mircea a spus:

Dar, ta-su mort langa el si el mai gaseste putere sa se alerge cu tiristii pe camp.

Runda a II-a! :57 Dorea sa ii joace intre picioare :rade:! Asta-i baza la romani! 

Link spre comentariu

Pai acu sa o luam altfel, sa fie o fratemeu pe mana medicilor si tiristii langa mine, as scoate ranga din portbagaj si m-as asigura ca medicii au inca 2 pacienti. La cum aratau grasanii aia si cu mainile goale ii aranjam bine. IAr restul de bani care ii mai am i-as da numai pe avocati, cei mai hapsani si mai vicleni!

Ca nu m-as increde numai in procuratura. F bine i-a facut, pt ca s-ar putea ca dupa ancheta sa regrete ca nici macar un pumn nu a primit, mai ales daca ia cu suspendare si intr-un an il vezi inapoi la volan.

Sa speram ca tiristul va primu cu executare. Povestile prin statie sunt povesti, bine ca e proba video, se vede clar franare fara motiv si probabil cel din spate a impins duba.

Hai in Romania sa vezi cum conduc tiristii si apoi comenteaza. S-au obisnuit sa depaseasca in curbe, sa se bage, ca doar s-or trage altii. Noroc cu camerele ca mai raman din ei fara carnet.

Am patit efectiv intr-o curba sa imi taie curba prin fata si eu sa ies pe acostament, doar ca i-a fost lene sa invarta de volan. Si nu poti sa zici ca nu m-a vazut. ca m-a vazut clar ca vin.

M-a luat si la misto prin statie, ca ce: te-ai speriat?

Am dat la politie filmarea si au zis ca nu pot sa il sanctioneze ca pt incalcari de linie continua cica trebuie organu sa constate.

Alta faza tampita care o fac e ca merg la distanta mica intre ei. In Ungaria iau tirurile amenda de merg unu lipit de celalalt. Aici pe langa ca merg asa se si oftica ca tre bagi intre ei. Mergi prin localitate cu 60 sa vezi ce blitz-uri iti iei si claxoane, cum de indraznesti sa respecti legea?

Nu toti sunt asa, dar gasesti destui. Idem cei cu duba. Deci in cazul asta s-au intalnit 2 prosti.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări