vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Dacă se dă verde la treaba asta să vezi ce renasc vulturii, foștii sculeri matriteri cu a treia la bază. Acum activează ca președinți de bloc și șefi de scară. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 1 oră în urmă, icar a spus: Nu prea inteleg cum e zona aia pietonala in care poti intra cu masina. Sint zone pietonale unde au voie masinile riveranilor pt ca de multe ori este singura cale de acces. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Și nu doar alea. Gunoierii, de exemplu. Probabil că nici ăla nu stia prea bine. Ce sa-i faci și-a luat o amendă pe care a și platit-o. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 https://www.facebook.com/watch/?v=4181130145325645 Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Dace aveti cu el, fratilor? A facut putina reclama la masina, au testat masina, care-i treaba? Mereu se gaseste câte cineva care sa se ia de ei. Care-i problema, ca la volan e o sticla? Daca masina merge si asa, nu inteleg de ce se leaga unii, mai justitiari, de ei! Link spre comentariu
woodyteo Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 De asta ce ziceți? https://www.youtube.com/watch?v=I7jLlSa2wCM Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Macar daca ar fi stiut cum functioneaza .......si n-ar fi fost bombardier........ar fi salvat situatia elegant pt ca avea tot timpul din lume sa reactioneze si sa coreteze traiectoria. Masina urmareste liniile de separare benzi dar cind mai apar si altele divergente sau care se intersecteaza cu ele atunci intra in balarii. Daca stia asta ar fi avut cel putin vreo 3-4 secunde ca sa intervina si nu mai ridema noi acum de el. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 16 minute, woodyteo a spus: De asta ce ziceți? https://www.youtube.com/watch?v=I7jLlSa2wCM Asa sincronizare mai rar. Dacă era sa se filmeze o cascadorie de genul, cred ca le trebuiau câteva încercări... lor le-a ieșit din prima. Ce e de subliniat, toți 3 au venit țeavă prin intersecție. Unul măcar nu a schițat un gest timid de frână. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Ştiţi ce mi se pare cel mai deplasat la cretinul care a lăsat maşina singură până a intrat în şanţ ? Că nu a întrerupt filmarea să pună mâna pe volan nici când era evident că ajunge în şanţ.Din păcate astfel de dobitoci au noroc şi scapă întregi, iar alţii sunt făcuţi praf nevinovaţi fiind, când sunt loviţi de aceşti dobitoci.Cred că ar trebui anulat permisul pe viaţă pentru mai multe fapte, printre care şi aşa ceva.Dacă se întâmpla să o ia maşina spre stânga şi lovea pe altul care circula corect ? Iar cretinul de pe scaunul din dreapta nu a văzut că maşina iese în decor, ce dracu i-a trebuit atâta să pună mâna pe volan? Cred că erau amândoi ori beţi, ori drogaţi.Ăştia nu au ce căuta pe drumurile publice.... Acum 16 minute, doru3160 a spus: Asa sincronizare mai rar. Dacă era sa se filmeze o cascadorie de genul, cred ca le trebuiau câteva încercări... lor le-a ieșit din prima. Ce e de subliniat, toți 3 au venit țeavă prin intersecție. Unul măcar nu a schițat un gest timid de frână. Cei doi care circulau pe drumul cu prioritate mai aveau o scuză deşi aveau viteză prea mare în localitate, dar dobitoaca de pe drumul secundar era prea grăbită să moară. Aia chiar n-a schiţat nici măcar o reducere a vitezei, kamikaze tată....bine c-au scăpat ceilalţi.Existau două semne STOP pe drumul secundar, dar nu se văd în filmare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 (editat) Criminal accidentul!Am văzut puţin pe TV.Să înţeleg că a şi murit cineva? Bembelei toţi...viteză...Nu cumva pe direcţia ăluia perpendiculară nu era semn rutier?! Şi nu înţeleg cum dracu au făcut,că totuşi se vede relativ bine peste intersecţie!! Mă refer la accident Mogoşoaia... Editat Noiembrie 18, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Ce spune unul la comentarii: Citat Decedata cu VW Polo avea in coltul intersectiei 2 indicatoare STOP din care unul supradimensionat cu leduri intermitente. La 25 m de intersectie este si o cocoasa, deoarece in ultimii ani acolo au fost mai multe accidente grave. In zona intersectiei exista limitare de 30 km/h pentru cei care vin pe drumul principal Pascani-Mircesti, dar nu respecta nimeni limita de viteza, pe acolo tirurile merg cu 80-90 km/h iar turismele si mai tare. Aici a intervenit concursul de imprejurari in care vinovata principala, care a si decedat, nu a respectat semnificatia indicatorului STOP, iar ceilalti doi soferi nu au respectat limitarea de viteza de 30 km/h, Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Măi să fie!Dacâ era localnică trebuia să cunoască intersecţia.Dacă nu era localnică trebuia să încetinească şi să caşte bine ochii la semnalizări!!Greu de explicat ce s-a întâmplat în capul ăleia...Să nu fi fost într-o convorbire cu cineva din maşină...sau pe telefon... Link spre comentariu
bcristian Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 6 ore, doru3160 a spus: Asa sincronizare mai rar. Dacă era sa se filmeze o cascadorie de genul, cred ca le trebuiau câteva încercări... lor le-a ieșit din prima. Ce e de subliniat, toți 3 au venit țeavă prin intersecție. Unul măcar nu a schițat un gest timid de frână. Cei de pe drumul principal franeaza, la cel albastru se vede clar (uita-te la cum se ridica de spate inainte de impact, distanta dintre aripa si roata). Cea neagra nu pare sa faca nimic. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 18 minute, bcristian a spus: Cei de pe drumul principal franeaza, la cel albastru se vede clar (uita-te la cum se ridica de spate inainte de impact) Ce sa ma uit? Crezi cumva ca nu am văzut despre ce e vorba? A frânat când a realizat ca e groasa, adică fix cu câțiva metri înainte de impact. A fost un gest reflex, nicidecum unul prudent, asa ca nu are rost sa ne dam după corcoduș . S-au întâlnit 3 grăbiți, și din păcate unul (una) a plătit cu viața. La toți li se infunda mai devreme sau mai târziu. Tine odată, vede ca merge, a scăpat de mai multe ori, și pe urma condusul imprudent devine obicei. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Hai ca nimeni nu se astepta ca proasta sa iasa. DAca mergea cu 40 tot aia era, doar impactul era mai mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum