merck Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 30 minute, BRANCA a spus: O măsură simplă mi s-ar părea,acum, ca,la neoprire,să iei din start 3-4 ani de puşcărie. Ei, daca vorbim de solutii atunci sa incepem sa bricolam si apoi sa le facem cunoscute in randul maselor. Solutia propusa este de departe cea mai ieftina si usor de implementat (eu personal sunt pentru aceasta solutie!), iar pentru a se evita golaneala ca nu stiam, se introduce in codul rutier si se poate intorduce inclusiv ca intrebare suplimentara la chestionarul auto (intrebarea 25, pedeapsa pentru neoprire la somatia organului legi este inghisoare de .... si baga 3 variante). Orice sofer este obligat sa consulte codul rutier (nu se poate scuza prin invocarea faptului ca s-a schimbat de cand a facut scoala). Care mai aveti de adaugat nu ezitati sa o faceti si apoi putem sa trimitem propunerea la politie. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 43 minute, BRANCA a spus: Repet,nu sunt apărătorul infractorilor,dar nu pot să nu constat numărul uriaş de accidente,unele mortale,ce au avut loc în RO şi au fost cauzate de urmăriri Aveţi şi ceva date oficiale pentru afirmaţia asta? Cîte urmăriri au fost în ultimul an, să zicem? Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Ratza.Am folosit termenul "uriaş".Mai corect era "multe".N-am urmărit contabilizarea accidentelor...Din '90 până acuma au fost pline televiziunile cu relatarea unor astfel de evenimente. Mi-aduc aminte când,într-o perioadă,poliţiştii aveau voie să tragă "la liber" în maşini...La Severin au ciuruit o Dacie omorând şoferul!Fugise şi ăla că băuse două beri.Au trecut cu alaiul mortuar prin faţa Poliţiei... Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 57 minute, BRANCA a spus: Poate o să fie urmăriri cu drone,poate o să fie dispozitive electronice pe maşini ce o să permită blocarea acestora de către poliţişti,ş.a.O Ce vă spuneam? O variantă mișto ar fi Time Cop, parcă așa se numea filmul ăla? Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Vily.Glumim,glumim,dar e vorba de viaţă şi de moarte!... Mai apoi nu observi cum evoluează supravegherea electronică?Camere de luat vederi în draci,drone,sateliţi,ş.a.Vorba unui amic:"nici la budă n-o să te mai duci liniştit,că o să se uite ăia la tine"!... Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Suntem spectatori, ce safacem. Evident că nu sunt de acord cu astfel de specimene și i-aș ținti cu arma din dotare dacă ar fi posibil. Și nu cu un Glock. Cu HK433 cum am văzut pe la polițiștii germani. Deocamdată asta e, aleargă după ei. Acum 20 minute, BRANCA a spus: Mi-aduc aminte când,într-o perioadă,poliţiştii aveau voie să tragă "la liber" în maşini... Aia a fost în perioada când era Bombonel premier. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Imaginile de pe camerele de bord, nu se iau in considerare pentru ca pot fi falsificate. Asa, si? Banii, nu pot fi falsificati? Hai sa nu-i mai luam in considerare! Treaba e simpla, ca si la bani, ai umblat cu fofârlica, la bulau cu tine! Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 15 ore, merck a spus: legile sunt facute si dupa "cealaltă faţă a acestor acţiuni" ??? La noi! Daca un cocalar parcheaza pe trecerea de pietoni, ca asa vrea muschii lui, iar tu faci o poza, cu masina parcata aiurea si o duci la politie, ca aia sa-i ia numarul si sa-l amendeze, ai pus-o. Cocalarul te da in judecata, ca i-ai incalcat dreptul la intimitate! Trebuia sa nu fotografiezi numarul sau sa-l acoperi cu o pata neagra! Asa ca.... Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 De ce să faci tu asta? Există sau ar trebui să fie camerele de supraveghere. Dacă ne transformăm în justițiari mai rău facem și riscăm consecințe. Nu știi cât de cretin e ăla care a parcat , te vede și îți dă somn lângă bordură. Am pățit să fiu fotografiat de un dement de ăsta și să asist la tot felul de injurii pentru că am intrat cu mașina intr-o zonă pietonală unde aveam totusi dreptul să intru. Prima reactie a fost să mă duc și să îi trag una dar tocmai ce a aparut o patrulă care l-a și amendat pe dobitoc dupa ce au lămurit problema. - Băi jegosule, dacă ai gipan negru crezi că faci tu ce vrei, cocalarul dracului. Stai că îți arăt eu... Aveți bani și credeți că faceți ce vreți voi, hoților! Și multe altele... Se adunase lumea ca la bâlci. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 1 oră în urmă, icar a spus: La noi! Daca un cocalar parcheaza pe trecerea de pietoni, ca asa vrea muschii lui, iar tu faci o poza, cu masina parcata aiurea si o duci la politie, ca aia sa-i ia numarul si sa-l amendeze, ai pus-o. Cocalarul te da in judecata, ca i-ai incalcat dreptul la intimitate! Trebuia sa nu fotografiezi numarul sau sa-l acoperi cu o pata neagra! Asa ca.... Nu poti urca poza pe retelele de socializare daca nu acoperi numarul, dar la politie trebuie sa dai poza cu numarul vizibil ca altfel ... de unde stie polita pe cine cauta? Masini identice sunt o groaza, doar numarul de imatriculare le diferentiaza. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Cum România mai are de facut multi pași către civilizatie, din partea tuturor, putem asista la situații bizare și nedorite. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 1 minut, vily a spus: Cum România mai are de facut multi pași către civilizatie Si cum reusim sa facem pasii spre civilizatie??? Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Eu știu. La fel și tu, presupun. Pentru ceilalți există școală, părinți și amenzi. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Nu prea inteleg cum e zona aia pietonala in care poti intra cu masina. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 2 ore, icar a spus: iar tu faci o poza, cu masina parcata aiurea si o duci la politie, ca aia sa-i ia numarul si sa-l amendeze, ai pus-o. Cocalarul te da in judecata, ca i-ai incalcat dreptul la intimitate! In primul rand cocalarul nu stie cine a facut plangerea. Si poza e justificata cat timp o prezinti politiei doar. In rest ca o mai arati tu prietenilor nu are cum sa fie probat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum