doru3160 Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Nu poți sa nu observi ca stâlpul a rămas ferm pe poziție... Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Ăla era beat, drogat și cu poliția pe urme. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 2 ani cu suspendare ca e la prima abatere. Carnetul suspendat doar pe 30-60 zile. Pun pariu ca nu sunt prea departe de adevar. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Asta cu prima abatere sa se aplice la chestiuni care nu constituie pericol social. Unul beat, drogat si cu volanul in mana merita indulgenta. Probabil si un violator, provocat fiind de tinuta vestimentara indecenta, sau un talhar ca a fost injurat si pus sa alerge dupa victima care nu a acceptat sa fie jefuita, ar merita aceleasi conditii, daca s-ar afla la prima comitere. Mai da-i draqu de dementi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Au dat şi la TV.Alcool şi cocaină.Nu pot să nu remarc,după comentariile ştiriştilor,că dacă nu era urmărit de poliţişti nu făcea accident!... Nu e prima dată când se întâmplă chestia asta.Indivizii se panichează,accelerează în draci ca să scape de urmăritori şi aproape inevitabil produc accidente...Au fost cazuri când au tamponat şi mai multe maşini sau au lovit oameni... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Corect. Da-i naibii de infractori, ce fras sa mai alergi dupa ei si sa produca pagube! Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 (editat) Mda, polițiștii să nu mai urmărească mașini că se panichează șoferii și face accidente cu oameni și stâlpi. Hai sa-mi f...t una. Se pare că logica mea are nevoie de upgrade. Da' să le i-a și pistoalele că împușcă draqu pe careva. Editat Noiembrie 15, 2021 de vily Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Unii totusi nu fac accidente: Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 N-am spus că-i bine să nu-i alergi pe posibilii infractori.Am prezentat numai cealaltă faţă a acestor acţiuni.Aceia în care prin urmărirea de către poliţişti a suspecţilor se produc accidente. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 (editat) Bai, Oreste e ninja sau Dalai Lama - mereu ii incurc pe astia, nu fitecine! Si ce metode trebuiesc folosite impotriva celor care nu opresc la cererea politistului? Accidentul nu se intampla din cauza metodei de oprire, ci pentru ca criminalul (adica ala de se opune arestarii sau macar opririi) se comporta ca in Need For Speed, confundand Rambo cu realitatea. Editat Noiembrie 15, 2021 de Mircea Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Să se pună, domnule , un aparat acolo în mașină și când nu oprești la semnalul polițistului Să se blocheze roțile și ușile. A, zic bine? Te doare capul când vezi tot felul de concluzii. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Ia, bre, o aspirina. Poate trec durerile. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 15, 2021 Partajează Postat Noiembrie 15, 2021 Acum 2 ore, BRANCA a spus: N-am spus că-i bine să nu-i alergi pe posibilii infractori.Am prezentat numai cealaltă faţă a acestor acţiuni.Aceia în care prin urmărirea de către poliţişti a suspecţilor se produc accidente. Unde ai vazut tu in lumea asta o tara unde legile sunt facute si dupa "cealaltă faţă a acestor acţiuni" ??? Tu chiar nu poti sa judeci ce s-ar intampla daca se tine cont si de "cealaltă faţă a acestor acţiuni"??? Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Nu sunt chiar atât de depărtate vremurile când se utilizau bâtele de lemn sau armele de foc împotriva turbulenţilor sau,de exemplu,împotriva demonstranţilor paşnici...De atunci s-au schimbat legile,s-a generalizat utilizarea lacrimogenelor,şpreiurilor paralizante,pistoale electrice sau cu gloanţe de cauciuc,etc,etc. Şi chestia asta cu urmărirea şoferilor ce nu opresc se poate modifica,perfecţiona,în viitor.Poate o să fie urmăriri cu drone,poate o să fie dispozitive electronice pe maşini ce o să permită blocarea acestora de către poliţişti,ş.a.O măsură simplă mi s-ar părea,acum, ca,la neoprire,să iei din start 3-4 ani de puşcărie. Repet,nu sunt apărătorul infractorilor,dar nu pot să nu constat numărul uriaş de accidente,unele mortale,ce au avut loc în RO şi au fost cauzate de urmăriri... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 16, 2021 Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 (editat) Nu trebuie nimic, ce drone? USR rezolva! https://www.mediafax.ro/social/proiect-de-lege-utilizarea-camerelor-de-bord-pentru-constatarea-contraventiilor-falsificarea-imaginile-se-pedepseste-cu-inchisoarea-20335329 Editat Noiembrie 16, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum