Sharky Postat Noiembrie 7, 2021 Partajează Postat Noiembrie 7, 2021 Vai de steaua lui. Plus vai de steaua celor care cenzureaza numarul sub pretextul gdpr. Practic s-au trezit niste avocati sa spuna ca ai voie sa faci poza cu fata persoanei in spatiul public, dar un numar care esti obligat sa il pui la vedere cand circuli e secret. Iar toti botanistii pun botul si cenzureaza. Link spre comentariu
bcristian Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Asta, si altii pe care i-am mai vazut mergand pe contrasens pe autostrada pe banda din centru, cred ca sufera de ceva afectiuni psihiatrice/neurologice. Ceva care fie ii face sa refuze cu indarjire sa accepte ca au gresit, fie sa considere ca toti ceilalti trebuie sa le accepte greseala minora (in mintea lor). Pentru ca oamenii normali, care ajung pe contrasens din greseala (sau chiar din smecherie, ca sa sunteze ceva, vezi pe aia de asta vara spre Constanta) se duc totusi pe banda de urgenta. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Ma gandesc ca odaa cu varsta ceva la mansarda se degradeaza. Citat La volan au identificat un barbat in varsta de 72 de ani Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Probabil dezorientat total. Nu-i mare minune, am patit-o acum vreo 6 ani in niste giratorii pe ceata de nu vedeai la 2m in fata noaptea. Desi stiam bine drumul am ratat o iesire si...am ajuns in alt giratoriu. Acolo m-am lamurit abia pe unde sint. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Aia se cheamă să freci menta când ești la volan. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 (editat) Eu m-am uitat Mercedes-ul franeaza in prima instanta apoi ... il izbeste pe ala din fata. Ala de PH se crede miezul din fanta! Editat Noiembrie 8, 2021 de merck Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 De aia spun că ăla avea altă treabă. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 13 minute, merck a spus: Eu m-am uitat Mercedes-ul franeaza in prima instanta apoi ... il izbeste pe ala din fata. Intii frineaza si apoi accelereaza sa-l loveasca mai tare...... Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 8, 2021 Partajează Postat Noiembrie 8, 2021 Aaaa .... am inteles!!! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 9, 2021 Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Cazan premium... Cine stie dupa ce se uita omul. Ca distanta pt evitarea oricarui pericol nu poate fi vb. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 9, 2021 Partajează Postat Noiembrie 9, 2021 Exact în zona aia nu e cazul să admiri peisajul. Trec foarte des pe acolo și sunt destui în situația celui cu mașina roșie care se încurcă. La fel și în giratorul de la Casa Presei. Se mai găsește câte unul să fie încadrat aiurea. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 https://www.facebook.com/watch/?v=471341357647571 Link spre comentariu
YO9IBC Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 4 ore, merck a spus: https://www.facebook.com/watch/?v=471341357647571 https://streamable.com/7202sa Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 OAre ce o fi vrut sa faca prostu? Credea ca ia curba cu viteza aia? A inceput fain un scandinavian flick... Oricum, in 5 luni e pe olx, impecabil, fara accident. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum