Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Vai de steaua lui. Plus vai de steaua celor care cenzureaza numarul sub pretextul gdpr.

Practic s-au trezit niste avocati sa spuna ca ai voie sa faci poza cu fata persoanei in spatiul public, dar un numar care esti obligat sa il pui la vedere cand circuli e secret.

Iar toti botanistii pun botul si cenzureaza.

Link spre comentariu

Asta, si altii pe care i-am mai vazut mergand pe contrasens pe autostrada pe banda din centru, cred ca sufera de ceva afectiuni psihiatrice/neurologice.

Ceva care fie ii face sa refuze cu indarjire sa accepte ca au gresit, fie sa considere ca toti ceilalti trebuie sa le accepte greseala minora (in mintea lor).

Pentru ca oamenii normali, care ajung pe contrasens din greseala (sau chiar din smecherie, ca sa sunteze ceva, vezi pe aia de asta vara spre Constanta) se duc totusi pe banda de urgenta.

Link spre comentariu

Probabil dezorientat total.

Nu-i mare minune, am patit-o acum vreo 6 ani in niste giratorii pe ceata de nu vedeai la 2m in fata noaptea.

Desi stiam bine drumul am ratat o iesire si...am ajuns in alt giratoriu.

Acolo m-am lamurit abia pe unde sint.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, merck a spus:

Eu m-am uitat Mercedes-ul franeaza in prima instanta apoi ... il izbeste pe ala din fata.

Intii frineaza si apoi accelereaza sa-l loveasca mai tare......

Link spre comentariu

Exact în zona aia nu e cazul să admiri peisajul. Trec foarte des pe acolo și sunt destui în situația celui cu mașina roșie care se încurcă.  La fel și în giratorul de la Casa Presei.  Se mai găsește câte unul să fie încadrat aiurea. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări