BRANCA Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Doru.Curat noroc chior!La o trecere cu cocoasa am scapat teafar numai findca m-am oprit.A venit unul cu Dacia,nu a incetinit si a trecut razant cu mine!Cand ma uit cum trece azi tineretul pe zebra,cu urechea in telefon,fara sa se uite,ma ia groaza! Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Salvarea in cel mai bun caz Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 (editat) 1 hour ago, Haralambie said: Care sunt actualizarile pentru accidentul cu punto? Ce a zis politia Nu se stie, se cerceteaza! Ceva mai proaspat: Mașină de pompieri distrusă în accident. Șoferul s-a urcat beat la volan Quote Polițiștii chemați la fața locului au stabilit că șoferul mașinii ISU circula cu viteza prea mare in condițiile în care ploua și astfaltul era ud. A pierdut controlul volanului și s-a izbit cu autospeciala în parapetele de pe marginea șoselei. A fost testat cu apartul etilotest care a arătat că se urcase băut la volan. Drept urmare, a fost deschis un dosar penal. Editat Noiembrie 18, 2020 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Cum naiba era in Ilfov si nu in Vaslui?!Sigur n-au gresit locatia? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Acum 18 minute, BRANCA a spus: Cum naiba era in Ilfov si nu in Vaslui?! La Vaslui nu le mai dă la caiet, și nu mai au nici bani. Și apoi n-o fi Vasluiul patria betivanilor... fiecare zona are "fruntașii" ei. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Crezi ca in alte perti e setea mai mica? Sau poate ca Vasluiul e un fel de Marrakech. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 In vaslui si militianu e beat... Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 O fi avind rude la Vaslui. Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Soferul o fi fost cel mai treaz dintre toti pompierii. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/aradeanul-sinucigas-de-pe-dn-69-1309858/ https://www.aradon.ro/wp-content/uploads/2020/11/4492337video1604491692.mp4?_=1 Quote Luat la ţintă de toţi cei care au vizionat videoclipul, şoferul care a efectuat acea depăşire a venit şi cu o explicaţie. „Am depășit primul camion și, când să intru înapoi, a accelerat și n-am mai putut intra. Şi el, când a văzut că vin mașini, a frânat să pot intra. Şi eu sunt de vină că am depășit, trebuia să aștept”, susţine cel arătat cu degetul. Afirmaţia acestuia nu stă, însă, în picioare dacă ne uităm la imagini. Acolo se vede clar faptul că între cele două camioane erau cel puţin 50 de metri, suficient cât „teribilistul” să revină pe bandă. Asta chiar dacă rămâne în picioare faptul că a depăşit pe dublă linie continuă, după cum a recunoscut şi şoferul respectiv. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 La 18.11.2020 la 15:57, doru3160 a spus: La Vaslui nu le mai dă la caiet, și nu mai au nici bani. Și apoi n-o fi Vasluiul patria betivanilor... fiecare zona are "fruntașii" ei. În Sibiu e prins cîte un beţiv la volan cel puţin zilnic. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 1 oră, ratza a spus: În Sibiu e prins cîte un beţiv la volan cel puţin zilnic. Buna Poi asa e peste tot.Dej-ul e la granita cu jud.Bistrita.Regula este: Daca azi nu e prins nici un betiv la volan,maine sunt prinsi 3. Spor Alex Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 In ritmul asta in curand vor fi libere strazile. Cred ca se exagereaza, sunt prinsi dintre cei care mai beau o bere sau doua uneori. Asta nu-i face betivi. Betivul e personajul in stare continua de betie. Link spre comentariu
woodyteo Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Fiecare își găsește nașul la un moment dat. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 26 minute, woodyteo a spus: Fiecare își găsește nașul la un moment dat. Buna Nu fii sigur. Spor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum