merck Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Pun si eu o intrebare: Pana cand toti cei cu bun simt care formeaza coloana in spatele celui care efectueaza viraj la stanga vor trebui sa inghita marlaneala idiotilor care sunt intr-o continua depasire pe contrasens in sectoare cu linie continua? Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 @Ion_Bumbu cati km ai facut la volan prin tarile din vest? (Incepand din Austria in colo) Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Pai nu trebuie sa stai in spatele lui cand vireaza la stanga? Ala din filmare trebuia sa se asigure la viraj, fiind la fel de vinovat ca ala care era in depasire. Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 52 minute, merck a spus: Dar in tarile civilizate unde nu sunt marlani astfel de accidente nu se produc, deci tragi si tu concluzia care-i buba De parca accidentele de afara se produc doar atunci cand iti sare un elefant in fata. Se produc din aceleasi considerente ca si la noi doar ca sunt mai putine. Si acolo am vazut depasiri a la long, depasirea vitezei maxime, luat fata,etc. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 (editat) Cred ca tabelul de mai sus ne spune unde suntem exact fata de nemti. Noi la 100000 de autovehicule avem 31,4 accidente, nemtii doar 6,4 si per total noi avem 56% din accidentele lor. As fi curios daca am avea si noi nr de km de autostrada din Germania care ar fi fost rezultatul, basca ca ei au si sectoare unde nu exista limita de viteza. Editat Octombrie 31, 2021 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 4 minute, merck a spus: ei au si sectoare unde nu exista limita de viteza. La noi nu exista limita de viteza nicăieri. Fiecare merge cât îl duce troaca. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 3 minute, doru3160 a spus: La noi nu exista limita de viteza nicăieri. Fiecare merge cât îl duce troaca. Avem si noi sectoare de drum cu limita de viteza! Sunt sectoarele de drum unde exista radar! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 (editat) Acum 2 ore, merck a spus: @Ion_Bumbu cati km ai facut la volan prin tarile din vest? (Incepand din Austria in colo) Suficienti ca sa-i vad si "citesc", singurul lor noroc este ca au drumuri bune, va intreb insa daca ati mers pe nationale pe la ei? Sa vedeti numa ce fain e cind neamtul sta la 50Km/h dupa un tractor ca e periculos sa depaseasca, cind vrei sa-l depasesti accelereaza ca la ei este permisa treaba asta, in sensul ca in legislatie nu-i interzisa in mod explicit si trag baietii o coloana... Cel mai fain este sa ajungi sa te tirasit pe drumurile noastre dupa un neamt autentic, am avut deosebita placere sa gust de citeva ori treaba asta pe zona Lipova-Deva, inainte de autostrada Nadlac-Sibiu acolo un trafic serios si mai un pampalau care stie sa mearga la blana pe autostrada iti lipseste in fata in conditiile astea. Deci lasati-i in boii lor, ne e de ajuns Fritz la Timisoara. Editat Octombrie 31, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Au si ei marlanii lor, dar se dau amenzi si se iau carnete. Acolo nu merge sa stai la 2m de ala din fata pe autostrada. De am avea aceleasi autostrazi tot ar fi Link spre comentariu
vily Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Eu o calc și mi se rupe uneori de linia continuă care se întrerupe când încep curbele, de radar... că ăsta e nivelul la care poți circula în țară. Drumuri naționale care trec prin localități. De fapt cam toate trec pe acolo, nu există opțiunea să le ocolești. Până când nu vom avea o infrastructura corectă, asta e, bizonii au unde să capete experiență. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Sunt pline cimitirele de cei ce o "cam" calca si de cei care nu au avut nici o vina ca altii au calcat-o. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 (editat) Acum 56 minute, Ion_Bumbu a spus: Suficienti ca sa-i vad si "citesc", singurul lor noroc este ca au drumuri bune, va intreb insa daca ati mers pe nationale pe la ei? Sa vedeti numa ce fain e cind neamtul sta la 50Km/h dupa un tractor ca e periculos sa depaseasca, cind vrei sa-l depasesti accelereaza ca la ei este permisa treaba asta, in sensul ca in legislatie nu-i interzisa in mod explicit si trag baietii o coloana... Suficienti = ??? hai sa zicem o marja de 10k. Pai ori sta dupa tractor ori are liber in fata sa accelereze? Ca sa nu poata melteanu' din Romania sa depaseasca coloana pe contrasens pe linie continua! La Roma tot un meltean din Romania a reusit "perfomanta" sa loveasca o masina din coloana oficiala a USA. Prin Franta tot niste melteni romani au reusit "perfomanta" sa fure duba cu bicicletele echipei nationale a Italiei (o bicicleta costa in jur de 30.000 euro). Ai cuvantul meu ca in momentul cand am citit stirea ca am zis: cred ca niste romani au furat bicicletele. Da stiu ....neamtzu' e de vina! Editat Octombrie 31, 2021 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Cum o fi planuit astia trecerea, nu stiu. Macar de se miscau mai repede. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 2 ore, merck a spus: Avem si noi sectoare de drum cu limita de viteza! Sunt sectoarele de drum unde exista radar! Alea-s pt "saraki". Bombardierii cu bamweu se pisa cu bolta pe radarele lor. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 1 oră în urmă, merck a spus: Suficienti = ??? hai sa zicem o marja de 10k. Pai din 2007 am ambii baieti in Germania... Totusi parca n-am de gind sa hranesc trolul mai departe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum