Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

La 19.02.2020 la 9:41, adrian_pic a spus:

Cu viteza aia pe sectorul ala de drum? plus ca cel din sfata deja era angajat in viraj la stanga. nu avea cum sa vada ca de dupa masina din mijloc vine Sandokan calare pe elefant. Si nu in ultyimul rand, unde sunt marcajele aferente de pe drum? ca vad indicator de trecere de pietoni, fara zebra, linia de delimitare a sensurilor de mers aproape invizibila, etc...

Link spre comentariu

Prostu o sa aiba impresia ca el nu a gresit cu nimic. Ca doar el era in coloana oficiala de cand a iesit din curte, tot pe stanga, in continua depasire.

Sa speram ca ramane fara carnet o buna perioad de vreme.

Link spre comentariu
La 08.09.2021 la 13:59, merck a spus:

Mama ce as mai cumpara eu BMW-ul I3 la pret de dauna totala! :85 

Dintr-o masina lovita frontal nu vei mai face masina in vecii vecilor. Rotile din fata nu le vei mai alinia niciodata si numai de tras vei avea cu ea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților

Parlamentarul susţine că după instalarea acestui sistem de monitorizare în Franţa, numărul persoanelor decedate a scăzut, într-un an, de la 13.000 la 1.000, iar în Italia un sistem asemănător a dus la scăderea ratei mortalităţii în accidente rutiere cu 50%.

La noi cred ca scade rata mortalitatii cu 0,1% :85

Link spre comentariu

Acum cateva zile, in fata mea, isi pupa doi soferi oglinzile laterale cand au trecut unu pe langa altu. Unu din ei mai tuciuriu era pe banda celuilalt cand s-au lovit, clar era vinovatul si tot el era cu gura mare ca de ce avea celalalt viteza mare cand a trecut pe langa el. Ala sigur nu stia circulatie :96

Link spre comentariu

S-ar putea ca nimic sa fie mai bun decat orice sistem. Numarul bombardierilor este in crestere exponentiala si in curand vom asista si la coliziuni intre bombardieri :85. Se vor ajunge ca in rafuielile dintre clanurile mafiote si noi vom beneficia ca vor da coltul multi dintre bombardieri. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Se vor ajunge ca in rafuielile dintre clanurile mafiote si noi vom beneficia ca vor da coltul multi dintre bombardieri. 

Vise taica, vise. Se nasc mai mulți decât crapă. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări