doru3160 Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 Ramane scris... nu va scade numarul de accidente de la o masura asa de pompieristica. In loc sa faca drumuri pe masura parcului auto national, ei se multumesc sa ia taxe de pe o infrastructura veche de 50 ani, si cand e la o adica, tot in detrimentul fraierilor sunt facute aceste reglementari. Link spre comentariu
norad Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 (editat) Acum 20 minute, Ion_Bumbu a spus: Aia 10Km/h n-au treaba cu erorile, au treaba cu legea, sintagma: depasirea vitezei legale cu peste 10Km/h. Deci la 110Km/h nu ai probleme, la 111Km/h da. Da. Asa e legislatia in Romania. In Elvetia, in Zurich, camera radarului m-a prins cu 32-33 Km/h in zona de 30 Km/h. Am zambit frumos cand am vazut blitz-ul si am asteptat amenda acasa. N-a mai ajuns. Sunt vreo trei ani de atunci. Si are dreptate domnul de mai sus: e mai ieftina o bucata de tabla pe care sa indici "Drum cu denivelari", decat sa asfaltezi/refaci drumul. Editat August 14, 2021 de norad Link spre comentariu
doru3160 Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 Acum 13 minute, norad a spus: camera radarului m-a prins cu 32-33 Km/h in zona de 30 Km/h. Sa vezi ce e pe Aleea Tudor Neculai, dupa ce au reabilitat-o. Parca a plouat cu semne de restrictie de viteza la 30km/h. Cred ca sunt din 30 in 30 m, pe toata portiunea din Galata pana la iesirea spre CUG. E ilegal de des, daca exista o limita si la asta. Cred ca cineva a trebuit sa vanda niste table din astea, si altcineva s-a straduit sa le planteze. Se circula lejer cu 50km/h, desi in primele zile a stat o dacie cu radar pe pozitie, dupa care s-a plictisit si gata. Fiecare circula cu cat vrea. Mai rau e ca daca vrei sa mergi cu 30km/h trebuie sa ai frigiderul gol, ca altfel da pe afara, la ce alai de nunta strangi in spate...e imposibila depasirea. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 (editat) 1 oră în urmă, norad a spus: Da. Asa e legislatia in Romania. In Elvetia, in Zurich, camera radarului m-a prins cu 32-33 Km/h in zona de 30 Km/h. Am zambit frumos cand am vazut blitz-ul si am asteptat amenda acasa. N-a mai ajuns. Sunt vreo trei ani de atunci. Si are dreptate domnul de mai sus: e mai ieftina o bucata de tabla pe care sa indici "Drum cu denivelari", decat sa asfaltezi/refaci drumul. Au marja de eroare de 5Km/h. Editat August 14, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
daniels Postat August 14, 2021 Partajează Postat August 14, 2021 La 13.08.2021 la 22:46, Sharky a spus: Cica vor sa bage radare fixe cu viteza medie pe sector. Aia ar fi tare nasol.... Nu de alta dar pierzi multa vreme. Macar sa afli pe unde is camerele sa poti fenta. Camerele fixe exista si sunt folosite de compania de drumuri pt a monitoriza traficul Eu as face alceva, as face o poza la intrarea pe un segment si alta dupa 30km sa spunem si sa vedem acolo care a fost viteza medie. Link spre comentariu
sesebe Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Acum 11 ore, doru3160 a spus: Sa vezi ce e pe Aleea Tudor Neculai, dupa ce au reabilitat-o. Parca a plouat cu semne de restrictie de viteza la 30km/h. Cred ca sunt din 30 in 30 m, pe toata portiunea din Galata pana la iesirea spre CUG. E ilegal de des, daca exista o limita si la asta. Cred ca cineva a trebuit sa vanda niste table din astea, si altcineva s-a straduit sa le planteze........ E simplu Doru, acolo vor sa aibă limitare la 30km/h pe toată distanta și cum semnul își pierde semnificația la prima intersecție și sint o infinitate de intersecții, au pus toate semnele din magazie. Link spre comentariu
franzm Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Au comandat prea multe table si daca le ruginesc în depozit e bai mai mare decât daca ruginesc la datorie, în slujba cetateanului. Plus ca asa arata mai fain. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 1 oră în urmă, sesebe a spus: sint o infinitate de intersecții, au pus toate semnele din magazie. N-au nici o legătură cu intersecțiile. Merg des pe acolo, spre ieșirea Valea Adâncă-Ciurea. Link spre comentariu
Sharky Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Acum 21 ore, daniels a spus: Camerele fixe exista si sunt folosite de compania de drumuri pt a monitoriza traficul Eu as face alceva, as face o poza la intrarea pe un segment si alta dupa 30km sa spunem si sa vedem acolo care a fost viteza medie. La aia ma refeream si eu. Aia e dezastru. Sa iti bage o camera la intrare si alta la iesire din sat si te o ars. Cate un sat dinala lung de munte intis 10km... Cu 20 case in total.. Sau pe drumu de oradea cum ai negreni, poieni cand jumate din distanta nu s case, doar hale sau camp/versant. Link spre comentariu
merck Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Citat Un șofer tupeist a fost pus la punct în trafic, după ce a încercat să depășească o coloană de mașini. Din față, pe contrasens, venea un camion, așa că șoferul grăbit a fost nevoit să dea cu spatele zeci de metri. https://www.facebook.com/100000524389991/videos/630280544558779/ Link spre comentariu
BRANCA Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Numai în RO merge regula cu +10 km/h...Nepotu din Viena a luat amendă la...51 km/h!! Link spre comentariu
merck Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 (editat) Nu bade, a luat la viteza legala + marja de eroare radar + 1km. Marja de eroare radar = 0 nu exista! Am mers si eu dupa regula viteza legala + 9km si am luat amenda pentru ca marja de eroare radar a fost de doar 7km . Daca vrei caut hartia. In hartie imi spunea: ati circulat cu viteza xx km/h pe un sector de drum cu limita de yy km/h si marja de eroare a aparatului radar cu certtificat de calibrare nnnn este de z km => adi depasit viteza cu n km/h => contraventie. Am platit-o fara sa comentez. Atentie pistolul radar are o clasa de precizie, radarele puse pe masini au alta clasa de precizie. Intodeauna esti "ars" dupa formula de mai sus. Daca marja de eroare este mai mare ai bafta. Insa repet, nu exista marja de eroare = 0km/h. Uite badem la un pistol radar care este clasa de precizie: Editat August 16, 2021 de merck Link spre comentariu
sesebe Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Deci daca mergi cu 330km/h te-ai scos ca nu poate sa o masoare. Link spre comentariu
franzm Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Depinde. În Austria, de exemplu, politistul are voie sa aprecieze viteza "la ochi". Link spre comentariu
Mircea Postat August 16, 2021 Partajează Postat August 16, 2021 Nu e "la ochi", ci la fler. Asa ii zice prin alte zone. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum