Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 15 ore, merck a spus:

Pacat ca nu l-a prins sub masina, sa-l lase in scaun cu rotile (nu sa mierleasca, sa ramana doar proptit in scaun), sa se sature de figuri!  Maxima boala am pe jegosii de gen, cu figurile lor.  Cel de sus i-a mai dat o sansa, data viitoare (ca sigur va recidiva), o sa se duca pe pwl.

Link spre comentariu
Acum 53 minute, maresaldeflota a spus:

Parcă pleznea și ăla dacă incetinea.

Daca cineva din bun simt face un pas in spate, marlanu' va face in pas in fata. Daca ar fi doar niste cazuri izolate, nu ar fi nici o problema. Buba este ca marlanu' dupa ce a facut un pas in fata va cauta sa mai faca inca un pas si tot asa. Finalul il intrevezi si tu: nu se va lasa pana nu iese o belea.

Cel mai recent marlan este in poza de mai jos (il anunt ca ii dau mwie cu ocazia asta pentru ceea ce a facut!):

Screenshot-2024-10-21-at-21-24-23.png

In prima faza, in loc sa intre cat mai repede pe autostrada, el se gandeste sa ii ia fata pe banda de urgenta la unul cu o camioneta care tracta o remorca si care mergea cu viteza regulamentara de 90km/h (limitare de viteza fiind o panta destul de pronuntata). Deci el dupa ce se termina bucata de banda unde se face intrarea pe autostrada pe banda 1 continua pe banda de urgenta, doar doar va putea sa se bage in fata camionetei su remorca. Cand vede ca nu poate  semnalizeaza stanga, franeaza, intra in spatele celui cu remorca si continua sa semnalizeze in speranta ca ii fac flashuri sa intre in fata mea pe banda 2. Cum eu am vazut inca de la intrare pe autostrada ca este meltean, am zis: Bobitza, pai aici nu esti la tine in tara, aici respecti regulile chiar daca tractezi remorca cu numere  de Germania, asa ca nu i-am facut flash sa intre si nici nu am accelerat ca sa intre cat mai repede pe banda 2. Cand ajung in dreptul cabinei, incepe animalu' sa claxoneze crezand ca o sa ma sperii. Mi-am vazut calm de drum. Animalu' intra in spatele meu si incepe din nou sa claxoneze. Atunci doar am ridicat piciorul de pe acceleratie si fiind hybrind plug-in are ceva "frana de motor" si il vad pe meltean cum face flash-uri si apoi se duce pe banda 3. Accelerez si intru in fata lui pe banda 3 si repet figura (am avut minim 90km/h in bord pe toata perioada show-ului, deci animalu' nu poate invoca ca am mers incet). Deja melteanu' nu mai avea power (se cam termina panta) si sa retras pe banda 2 si acolo l-am lasat. 

Nu o data am vazut pe autostrada marlani de pe tir care atunci cand au vrut sa il depaseasca pe cel din fata, au semnalizat stanga si in mai putin de 2 secunde (desi avea 2 masini pe banda 2, una in dreptul cabinei si una in dreptul remorcii) a claxonat si a tras de volan stanga la intimidare! Noroc ca cel din dreptul cabinei nu s-a speriat si si-a vazut de drumul lui. 

De peste un an vad o chestie care nu am inteles-o tiruri (mai ales din alea care au becuri sus si pe cabina) care nu au pe nimeni in fata la 30-40m si totusi fac flash-uri. Pe vremuri, daca cineva iti facea flash-uri => aveai o buba la masina! Acum dobitocii vad ca fac aiurea flash-uri. 

Deci marlania este in crestere si dupa gard. Daca numarul celor care vor face un pas in spate va creste => in viitor vor fi din ce in ce mai multe victime dintre cei cu bun simt. Unii au niste goarne de vapor pe tiruri si lesne te poti speria daca dobitocii claxoneaza aiurea. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări