Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

9 minutes ago, roadrunner said:

persoane care ai iesit din pandemie total diferiti unii in bine altii in nu asa bine.

Constatarea mea: Cine a intrat "bine", a ieșit tot așa sau și mai bine.
Problema este cu cei mai puțin instruiți intelectual cărora potopul de informații promovate de mass-media le-a produs revelații.

Editat de teomishu
Link spre comentariu
1 oră în urmă, teomishu a spus:

Deși nu-mi este mie adresată întrebarea, am să spun că eu chiar am simțit nevoia la un moment dat să am bani mai mulți.
Pentru a-mi satisface dorința de cunoaștere, de a înțelege lumea din jur urmând ceva studii mai deosebite: Facultatea de Medicină, Fizică atomică ...
N-am avut șansa poate și din cauză că unii se duc cu acești bani în Dubai (de exemplu).

Iti sunt cumva dator cu ceva sau cum? 

Link spre comentariu
28 minutes ago, merck said:

Iti sunt cumva dator cu ceva sau cum? 

Nu era vorba de tine. Multe ale persoane aruncă cu banii prin Dubai.
Interesant este pentru mine este că, de obicei, cei care aruncă cu bani pe acolo ca la magazinul din colț sunt cei care nu pot spune foarte clar care dintre matuși le-a lăsat averea cea nefiscalizată.

Link spre comentariu
Acum 50 minute, teomishu a spus:

Problema este cu cei mai puțin instruiți intelectual cărora potopul de informații promovate de mass-media le-a produs revelații.

Ai o manie sa ii pomenesti pe cei mai putini instruiti intelectual, asta te face sa te simti bine.

Cei mai putin instruiti intelectual fac ca lumea asta sa mearga inainte. Cei de peste gard n-au apetit pentru informatiile promovate de mass-media pentru ca nu stau in fata TV-ului. Sportul preferat in timpul saptamanii este mersul la restaurant daca se poate in fiecare seara! Deci nici pe departe nu au habar ce se vomita la TV. In weekend se duc in mini excursii sau baga sport cat incape. Am intalnit femei care fac peste 40km pe bicicleta sau alearga peste 10km. Prin paduri pe trasee amenajate mi-a fost tarsa sa ma duc ca mai sunt "bastinasii padurii" si vreau sa ma intorc acasa intreg. 

Anul trecut am fost la Opera si Filarmonica in Austria, la Opera in Frankfurt si la Opera in Bruxelles ... salile erau pline! 

Nu mai extrapola ce se intampla la noi cu ce se intampla peste gard. Cei de acolo sunt depresivi pentru ca nu-si mai permit activitatiile pe care si le permiteau inainte de pandemie si nu pot spune ca nu-i inteleg. Ei dupa ce ies de la scarbici cauta sa isi traiasca viata din plin nu se proptesc in fata TV-ului asa cum ai tu impresia. 

Pentru informarea ta: cand am fost in Pescara juca Italia (si a pierdut) in campionatul Italian, la terase nu erau multi microbisti, cand am fost la Florenta a fost finala campionatului european si n-am vazut barbatii sa se holbeze la TV (si nu cred ca din cauza ca Italia fusese eliminata). Tie asta ce-ti spune?

P.S. Eu am avut sansa sa intru in niste locuinte (fie casa fie apartament) din vest ale unor oameni care castiga bani dar nu erau 'telectuali. Livingul era amenajat pentru a primi oameni la masa (cu mobila aferenta pentru pahare, farfurii, platouri, etc) si intr-o jumatate erau fotolii si canapeaua cu o masuta in mijloc pentru a servi aperitivul si apoi te mutai la o masa care avea minim 8 scaune! N-am vazut decat 2 TV-uri din care unul avea o husa pe el 😆, asa de mult era folosit. Am mai observat ca desi nu au cine stie ce scule (boxe mici, fara difuzor de bass) asculta muzica. Daca este frumos stau pe terasa si asculta muzica. Recunosc, n-am vazut nici o biblioteca si ma indoiesc sa fi avut una in alta camera, dar nu-i judec! Ei incearca sa se simta bine la nivelul lor!

Am prins si alegeri si de acolo am tras o concluzie. Apropo, in Belgia prezenta la urne era obligatorie, acum la ultimile alegeri in  Flandra (zona ce vorbeste olandeza) s-a abandonat aceasta obligativitate si in consecinta ... 37% din votati nu s-au mai dus la vot. In Olanda la vot s-au dus maxim 50% din alegatori.

Deci cum am scris si mai sus,cei de peste gard au alte treburi decat ingurgitarea de rahat debitat de mass-media.  

Chiar acum, teomishu a spus:

Nu era vorba de tine. Multe ale persoane aruncă cu banii prin Dubai.
Interesant este pentru mine este că, de obicei, cei care aruncă cu bani pe acolo ca la magazinul din colț sunt cei care nu pot spune foarte clar care dintre matuși le-a lăsat averea cea nefiscalizată.

Nu fac parte din cei care au primit ceva de la matusi, la mine banii nu stau la saltea ci in conturi la banca deci totul este curat (se vede clar cat intra si cine face plata). 

Link spre comentariu
12 minutes ago, merck said:

Cei de peste gard n-au apetit pentru informatiile promovate de mass-media pentru ca nu stau in fata TV-ului.

12 minutes ago, merck said:

Deci cum am scris si mai sus,cei de peste gard au alte treburi decat ingurgitarea de rahat debitat de mass-media.  

La ce rahat de peste "gard" am citit postat pe facebook sau youtube prin pandemie ...

Zeci/sute de milioane de idioți.

Editat de teomishu
Link spre comentariu
Acum 31 minute, teomishu a spus:

La ce rahat de peste "gard" am citit postat pe facebook sau youtube prin pandemie ...

Zeci/sute de milioane de idioți.

Deci tu ai citit zeci/sute de milioane de posturi? Ca altfel extrapolezi si nu-i corect. 

Din ce tari erau respectivii useri? 

Link spre comentariu
2 minutes ago, merck said:

Deci tu ai citit zeci/sute de milioane de posturi? Ca altfel extrapolezi si nu-i corect. 

Am citit acum ceva timp studii referitoare la categoriile sociale care eu pus botul la manipularile din perioada pandemiei. Sunt publice pe net.
Asa am aflat că cei mai săraci intelectual au fost păcăliți cu ceaiuri antivirusale, medici minune si alte prostii mass-media.
Dar nu cred că este cazul să tot pomenim perioada aia.
Fraierii care au pus botul la manipularile TV, au pus.
Din manipulari gen "jos botnița", "masca are viermi" pe seama credulilor, massmedia a castigat mai mult decat producatorii de vaccinuri 😜.
Asta a fost.
Repet, nu cred că este cazul să tot pomenim perioada aia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări