Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Si peste trecere depășește.

Ala si o căuta...

Alta treaba. Veneam dinspre Oradea pe noapte. Dau de o poliție non rutiera chiar înainte de localitate. Imi face semn să depășesc, dar stau cuminte. Ei mergeau cu 80 in sat, eu las la 70 sa nu bata la ochi.

Mi au mai facut semn sa depășesc (semnalizare dreapta) dar n am acceptat oferta, totusi ...nici chiar asa.

Link spre comentariu

Mai aveau de dat citeva amenzi ca să-și facă norma. 

Mergeam pe european prin localitate cu 70km/h și vad ca se lipește o politie de fundul meu și sta acolo. După citeva sute de metri ma dau pe dreapta pe acostamentul lărgit sa-i las sa treacă. Au mai stat puțin și vazind ca eu reduc viteza au trecut mai departe. Puteau să-mi dea din start amenda pt 70km/h dar limita era de 60 km/h și și-au zis probabil ca nu merita deranjul. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Daca tu aveai 70 pe ceas real aveai cu 5 mai putin ,si la 65km /ora nu tare au ce sa iti faca daca limita e 60 .

Daca era 50 km/ora limita erai .atacat ca mergi prea tare , si probabil daca nu erau prost intentionat ,te avertizau scris/verbal.Altceva nu aveau ce sa faca .Aveai cu 15 in plus fata de limita .

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu
Acum 57 minute, Усилитель a spus:

( spalatul acasa a masinii 1000 lei ...) etc etc..

Asta chiar e o cretinatate. Până la urmă, asa cum spăl porcul în bătătură, așa pot spala și mașina. Cu o stație de spălare cu max 30l apa ai făcut treaba. Mă refer la o spălare fără detergenți și alte tratamente, doar apă. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Усилитель a spus:

Deja s a modificat...ai voie max 5Km/h...si s a scos avertismentul...deh...foamea de bani....mai nou poti lua amenda pt orice....geamuri...masina murdara ( spalatul acasa a masinii 1000 lei ...) etc etc..

tu esti sursa acestei informatii false ?

Link spre comentariu
Acum 5 ore, Усилитель a spus:

Deja s a modificat...ai voie max 5Km/h...si s a scos avertismentul...deh...foamea de bani....mai nou poti lua amenda pt orice....geamuri...masina murdara ( spalatul acasa a masinii 1000 lei ...) etc etc..

In Germania, Austria asa este dar aveti ceva actual la noi pentru asta?

Un link? Ceva?

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări