sesebe Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Cind a început depășirea nu era linie continua. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Dar se vedea clar că se termină porțiunea discontinuă, deci nu trebuia să forțeze depășirea în acel caz.... Depășirea efectivă s-a produs pe sector interzis depășirii.Asta n-o poți nega.... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 13 Partajează Postat Octombrie 13 Așa-i. Am văzut mai multe filmulețe cu depășirea politiei pe linie continua. Unii și-o merita. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Si peste trecere depășește. Ala si o căuta... Alta treaba. Veneam dinspre Oradea pe noapte. Dau de o poliție non rutiera chiar înainte de localitate. Imi face semn să depășesc, dar stau cuminte. Ei mergeau cu 80 in sat, eu las la 70 sa nu bata la ochi. Mi au mai facut semn sa depășesc (semnalizare dreapta) dar n am acceptat oferta, totusi ...nici chiar asa. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 (editat) Mai aveau de dat citeva amenzi ca să-și facă norma. Mergeam pe european prin localitate cu 70km/h și vad ca se lipește o politie de fundul meu și sta acolo. După citeva sute de metri ma dau pe dreapta pe acostamentul lărgit sa-i las sa treacă. Au mai stat puțin și vazind ca eu reduc viteza au trecut mai departe. Puteau să-mi dea din start amenda pt 70km/h dar limita era de 60 km/h și și-au zis probabil ca nu merita deranjul. Editat Octombrie 14 de sesebe Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Nici macar avertisment nu va puteau da. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Acum 39 minute, sesebe a spus: Mergeam pe european prin localitate cu 70km/h și vad ca se lipește o politie de fundul meu și sta acolo Nu puteau masura viteza din mers. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 "Depasirea vitezei cu peste 10km/h..." Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 (editat) Daca tu aveai 70 pe ceas real aveai cu 5 mai putin ,si la 65km /ora nu tare au ce sa iti faca daca limita e 60 . Daca era 50 km/ora limita erai .atacat ca mergi prea tare , si probabil daca nu erau prost intentionat ,te avertizau scris/verbal.Altceva nu aveau ce sa faca .Aveai cu 15 in plus fata de limita . Editat Octombrie 14 de pop_ady44 Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: "Depasirea vitezei cu peste 10km/h..." Deja s a modificat...ai voie max 5Km/h...si s a scos avertismentul...deh...foamea de bani....mai nou poti lua amenda pt orice....geamuri...masina murdara ( spalatul acasa a masinii 1000 lei ...) etc etc.. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Acum 1 minut, Усилитель a spus: ai voie max 5Km/h. Da corect dar hai sa fim seriosi ,ei merg la fix cu 50-55? Accidentul de la Tg Lapus sa produl la 55km pe ora?si erau 3 politisti in BMW Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Acum 57 minute, Усилитель a spus: ( spalatul acasa a masinii 1000 lei ...) etc etc.. Asta chiar e o cretinatate. Până la urmă, asa cum spăl porcul în bătătură, așa pot spala și mașina. Cu o stație de spălare cu max 30l apa ai făcut treaba. Mă refer la o spălare fără detergenți și alte tratamente, doar apă. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Acum 2 ore, Усилитель a spus: Deja s a modificat...ai voie max 5Km/h...si s a scos avertismentul...deh...foamea de bani....mai nou poti lua amenda pt orice....geamuri...masina murdara ( spalatul acasa a masinii 1000 lei ...) etc etc.. tu esti sursa acestei informatii false ? Link spre comentariu
ady2006 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 https://www.romaniatv.net/codul-rutier-2024-cu-cat-poti-depasi-limita-de-viteza-fara-sa-primesti-amenda_8379604.html?uord=OqElvbOpgVG_J8%3D3NptjPWSFIEVQUfi%3DPX80PGN4wF5BgIr%3DH6StM22LUWWcHWauIhzTXIGHPc-PpmGZgXo-HDatNEk27WJYUE5QJfFr9c84OWl5iYCmhIrvInXiO2o3Q0WEHaR9 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Acum 5 ore, Усилитель a spus: Deja s a modificat...ai voie max 5Km/h...si s a scos avertismentul...deh...foamea de bani....mai nou poti lua amenda pt orice....geamuri...masina murdara ( spalatul acasa a masinii 1000 lei ...) etc etc.. In Germania, Austria asa este dar aveti ceva actual la noi pentru asta? Un link? Ceva? Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum