Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Cred că majoritatea pun botul.

Ma întâlnesc mai demult cu unul de la țară, ne salutam, ce faci dle?

Am auzit ca aduc un lemn din crucea lui Hristos...am venit sa vad...

Cine i vinovatul? Ala care nu pune mana pe carte cand e la scoala. Creste mare si prost.

Link spre comentariu

https://economie.hotnews.ro/stiri-pensii_private-26214821-tanar-volkswagen-asigurat-rca-euroins-intrat-intr-caruta-aproape-90-ora-localitate-daune-morale-putea-primi-batrana.htm

Un teribilist a intrat intr o caruta a omorat un om.

A primit 3 ani cu suspendare.

Pt ca era DN caruta nu avea voie pe acolo deci soferul a avut doar 80 la suta din vina.

Asadar atat valoreaza o viata de om 43luni de inchisoare cu suspendare.

Ca oricum cand intri din spate esti vinovat orice ai zice.

Probabil dupa cativa ani e iar sofer.

Si ne intrebam ca dw ce sunt accidente, pt ca pedepsele nu exista.

Link spre comentariu

Aţi luat-o pe arătură??Păi dacă e interzisă circulaţia căruţei pe acolo vinovat e şoferul??V-aţi gândit că mortul putea fi şoferul?

Mi se pare total aiurea să fie condamnat conducătorul auto pentru accident.Trebuia condamnat pentru exces de viteză.Ce e aia "80%"vină?Au ajuns "specialii" şi experţi în matematicile accidentelor?

Am avut coleg de serviciu care a trecut pe lângă moarte dimineaţa,pe întuneric.A lovit o căruţă nesemnalizată...Maşina şi căruţa praf,noroc că n-a decedat sau n-a fost rănit grav nimeni.

Link spre comentariu

Pentru ca a intrat pe drum interzis carutelor i se pune in seama 20% din responsabilitate carutasului in producerea evenimentului.

Daca ar fi fost 100% vina lui atunci s-ar deschide sezonul de vinatoare la carute...da pe el ca nu are nimic, el e vinovat.

Nicaieri in lege nu spune ca poti sa-l omori daca a gresit, ia amenda si asa este normal, nu-l poti invinui 100% de acel accident.

Link spre comentariu

Ion_Bumbu.Adică avem lege care interzice circulaţia căruţelor şi nu o respectăm??Păi hai atunci să ne plimbăm şi noi pe drumuri cum vrem,cu căţelu,cu purcelu...Ba mai putem să tragem şi câte un grătar pe acolo,că aşa vrea muşchii noştri!

Să îndrăznească unu să ne calce!

https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/evenimente/strigat-disperat-al-unei-mame-care-si-a-pierdut-baietii-intr-un-accident-cauzat-de-o-caruta-nesemnalizata-nimeni-nu-misca-un-deget-1648315

Link spre comentariu

Da, este o contraventie mersul pe drum public cu animale, caruta, se sanctioneaza cu amenda contraventionala in nici un caz nu se pedepseste cu moartea.

Pe linga astea in anumite zone folclorice nu departe de dumneavoastra hora la nunta se face in drumul national...ce facem atunci? darimam nuntasii?

Link spre comentariu

Fara sirena si semnale optice, si asa este, este o masina obisnuita, in trafic. Adica depasire fara asigurare si, probabil, inceputul depasirii a fost pe linie continua.

Link spre comentariu

icar.Personal nu mă interesează că a fost semnalizată sau nu,că a fost sau nu depăşire legală...Căruţa nu avea ce căuta acolo!

După faptul că accidentul s-a produs dimineaţa aş putea presupune că n-a fost vizibilă.

Aş bănui că aproape toate accidentele cu căruţele se produc în perioadele întunecate ale zilei...

Sincer vă spun câ dacă merg,din întãmplare la ţară noaptea,nu circul decãt pe mijlocul străzii!Te doare mintea ce poţi întâlni oprite pe drum:camioane,maşini mici,utilaje agricole sau întâlneşti grămezi de nisip pt construire casa!Doamne feri de căruţe!

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Asta da noroc ,am mai vazut la Ploiesti un ins beat care a cazut pe calea ferata sub locomotiva si n-a patit nimic decat niste zgarieturi ..noroc ca nu s-a miscat..

Link spre comentariu

Un BMW al poliției s-a făcut praf într-un accident în Cluj-Napoca. Șase persoane au fost rănite, printre care și doi polițiști

Citat

Autospeciala de poliție, un BMW, se afla în deplasare pe banda 2 de circulație, în același sens de mers, iar conducătorul auto ar fi încercat să evite coliziunea cu acesta, efectuând un viraj la stânga.

Astfel, în urma acestei manevre, autospeciala de poliție a intrat în autoturismul care circula din sensul opus, ulterior aceasta fiind proiectată în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani, iar ulterior într-o altă mașină.

:scarpin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări